🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 290
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 735
Алек ми става все по-противен. От такива 'мъже' трябва да се бяга с 200. Абсолютен въздухар. Жените там и те нямат никакво уважение към него. Смешна история.

Пък Теа и Киара делят една мозъчна клетка. Киара като започна с тези духовни въпроси 'ако твой приятел хареса гаджето ти, какво ще направиш??'. В общи линии, чалга въпроси за селски разправии.
За мен Алек, за съжаление, няма нищо общо със случките от този и предния епизод- абсолютно съм сигурна, че нито той е взел решение как да подари розата на Мария, по този унизителен начин, както и с изгонването на Теа

# 736
Мисля, че изпитвам някакво съжаление към Виктория, което ми пречи да видя реалната ситуация. Извади късмет, че Теа много повече пресоли манджата, защото всъщност тя беше изнервена от самото начало и се разкрещя първа (Теа в началото на скандали винаги е по-хладнокръвна).

Едната нарича другата грозна, другата отвръща с парцал, едната била държана от съжаление, другата колко сутиена слагала (сериозно??), едната черна, другата долнопробна и тъпа... На синхроните излъчват единствено коментари против Теа, а кой знае за Виктория какво са казали момичетата.

Еми и двете са си за гонене. Така щеше да е най-справедливо.

Също така: Цър-пър е отвратителен прякор на ниво четвърти клас. Няма нормален човек, който да не се изнерви и да не желае да бъде асоцииран с него. И накрая самата Вики продава "мърч" с него:

Ако ще и сто да продаде (не виждам кой толкова ще ги купува 😀), тя сама си продава личното самоуважение и достойнство. Отврат.
С благотворителна цел. Респект от мен.
Точно това щях да пиша. За мен това е знак, че Вики е успяла да надмогне някои психологически травми, които виждам в поведението ѝ в имението. И прави добро. Ако трябва да ползваме речника на Памела, превръща л@*ната, които получи, в ябълки.
Колко сте лесни за манипулиране...
Добро правела!? Ама как не, такава възвишена персона! 😁

# 737
Тцтцтц, проспах коФтейла значи.
Но срещата с Маги гледах с интерес и потреЗ.
И се замислих каква е наистина силата на думите. Ей така да изплющяваш разни изказвания като безспорни факти. Например, посреща ги онзи тип, който със СОБСТВЕНИТЕ си ръце е реновирал манастира, но с помощ на приятели. Казва им - заповядайте в Рая! Пък Раят - пустош, камънак, кози и проскубана кокошка. Съкровището беше просто завършекът на цялото прехласване. А колко ѝ харесааа! Много мило, наистина.
Доста им беше неловко там готвенето. Направо си я представих как обгрижва 5 дребни дечица, докато се затруднява да нареже една чушка. Явно обядът не е ставал за ядене, защото не се видя да похапват. Тъй ще е - с тия кунки у гъзунки.
Другите магарици и те се видя, че са същите скопосници. Едната хем се хвалтотеше май, че била дизайнер. Муахахах...

# 738
Алек ми става все по-противен. От такива 'мъже' трябва да се бяга с 200. Абсолютен въздухар. Жените там и те нямат никакво уважение към него. Смешна история.

Пък Теа и Киара делят една мозъчна клетка. Киара като започна с тези духовни въпроси 'ако твой приятел хареса гаджето ти, какво ще направиш??'. В общи линии, чалга въпроси за селски разправии.
За мен Алек, за съжаление, няма нищо общо със случките от този и предния епизод- абсолютно съм сигурна, че нито той е взел решение как да подари розата на Мария, по този унизителен начин, както и с изгонването на Теа
Е, как да няма? Тоест, да, няма общо, защото не взима никакво отношение, което е също толкова грозно.

# 739
Лошо ли е решила? Нека от цялата тази помия, която се изля по неин адрес, излезе нещо добро. И Теа би могла да направи нещо НЕ за себе си. Ама де ти. Тя за друг човек не се и сеща.

# 740
Ми, да, не е най-благородното нещо да опираш до благотворителност, защото знаеш какво си надробил в сеирджийско предаване и да се опитваш да излезеш сух от помията. Просто е лицемерно и грозно.

# 741
Тя ги пусна заради подигравките на неин гръб, които бяха породени (тогава) от визуалното впечатление, което създава. Доста сме повърхностни, не може да се отрече.

# 742
Умуваща, и аз много умувах 😀, даже в Youtube го гледах няколко пъти - то самият монтаж е половинчат, така че не знам защо изобщо го показват това. Хем пазят достойнството на ергенките, хем някакви истории с гащи. 😀 Доколкото схванах, Теа оставила някакви мръсни (дошло й е) гащи в банята на показ, после май че дала назаем бански на Киара и Киара получила инфекция. Нещо такова.
Аз, доколко схванах, банските там са оборотни, не са си техни всичките (като роклите) и явно Тея го е носила и не го е изпрала качествено. Обува го Киара и лепва нещо... Направо ми е беден речникът да го коментирам това. Ще замълча, че ще дойде продуцента и няма да получа роза.

# 743
Очевидно е, че Теа изнерви шефовете, иначе можеше въобще да не излъчат Думата. Изгонена беше показно. И наистина, по-позорно изгонване май не е имало - без церемония. Вика я първа пред всички и - трябва да се разделим. Ама сърцето ми, ама защо, ама муцки и сълзички - чао бе! Много готино я отпрати Алек.

# 744
Може би на сестрите. Едната дори не разбра. 😂

# 745
  • София
Теа наистина прекали. Хубаво. Изгониха я. Обаче има едно нещо, което е много съществено - Теа не е злобен и лош човек. Изтърва си нервите този път по каруцарски. Не я оправдавам.

За мен Тея е злобен и лош човек. За пореден път и пред пореден човек демонстрира, че няма никакви граници в обидите към други хора. За мен това е човек, лишен от емпатия и човечност. Изкривяването на наратива в нейна полза всеки път е поредното доказателство за това.

Иначе Виктория също не е бяла. Не я харесвам, не ми харесва как постоянно сменя ролите на жертва и агресор. Изключително негативен човек, който си избива комплексите и после реве заради тях. Момичето трябва да се лекува от травмите си.

Иначе да мина малко на останалата част от епизода. Изключително скучна среща, в която Магдалена демонстрира, че нищо не умее. Енергията беше изключително ниска. Магдалена дори не можа да се престори на истински ентусиазирана, а на Алек му се приспа. Единствено пилето го развълнува, но Магдалена не се сети поне за това да се направи. Тя знае да използва манджите на майка му, които не може да сготви.

Не ми хареса и Алек как остави Киара и Тея да крадат времето на другите момичета. Те вече се бориха веднъж за това време и нямаше нужда да се унижават втори път на коктейла. На мястото на Надя щях да кажа на Алек, че съм изключително разочарована от отношението му, пък ако ще да ме гони.

# 746
Може би на сестрите. Едната дори не разбра. 😂
Ох, да Joy Но все пак там позорът си беше лично за тях, не пред всички. Само един човек се посрами, на другия после са му обяснили какво е станало, може би подкрепено и с клипчета за по-лесно разбиране Joy

# 747
Добре, Теа много прекали и в крайна сметка я изгони продукцията, не Алек. Но защо повече никой не спомена, че Виктория я нарече прост**тка?? Кое е по-скандално и недопустимо за казване в ефир?
Ами явно това е професията на Теа и това е въпрос на избор
Aз още в началото на предаването писах,че от сигурен човек (мъж) знам,че Тея работи най- древната професия,но тогава ме изтриха. Вярвам му ,защото обича да си поръчва момичета от бранша, а за Тея каза че е доста вулгарна и не е от най - скъпите.То и затова мисля ,че е влезнала в предаването да си вдигне цената и оборота.
Не знам такава ли работи, но води скандала с присъщ на професията маниер.

# 748
  • Варна
Най накрая Теа е изгонена.
Не понасям жени със самочувствие без покритие.

Още с влизането й с КОРОНА на главата ми стана ясно, че се мисли, че е най, най, най над всички останали.
Ясно е, че са избрани красиви жени да влязат в "играта" и ти да си нахендриш корона, може да го направи само жена ,която си мисли, че е хванала Господ за шлифера, а всъщност има толкова много комплекси.

Следващата трябва да е Виктория, дори преди Барбара.
В момента, в който продукцията усети, а тя вече го е усетила, че някоя, в случая Виктория си мисли, че може да манипулира самата продукция (Тушев) е аут.

За мен е правилно Алек да знае какво се случва. Одобрявам, че Виктория му каза. Той е там като главно действащо лице. Той не е там за малко и случайно - " Аз съм от село и съм тук за малко".

Продукцията изгони Теа, но вярвам, че на Алек му е показан запис какво се е случило преди да застане пред тях на церемонията.

# 749
  • София
Направих анализ на скандала и искам да споделя няколко детайла, които ми убягнаха на първо гледане:

Виктория се развика на Теа, защото Теа за пореден път я нарече Цър Пър. После Теа нареди един куп изключително груби обиди на тема външност и етнос. Твоят "анализ" е изключително едностранен и изкривява картината.

Общи условия

Активация на акаунт