🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 255
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 900
  • Plovdiv
Стана ми смешно ,че това с което Миленка се опита да впечатли ергена е ,че лови мухи с ръце и ги пуска Simple Smile
съжалявам,но малко ми стана смешно Relaxed
Според мен ако няма с какво да впечатлиш един човек -по-добре му задавай  ти въпроси,научи нещо за него като човек,т.е.обърни светлината в негова посока или пък разговаряй за общи теми - времето,книги,здравословно хранене,каквото и да е ,мисля  че ще е по-добре Simple Smile опитвам се да се изразя меко,надявам се ,че се разбира:smile:

П.П.всъщност се опита се да се изкара в позитивна светлина като защитничка на животните Simple Smile ,но на кои животни -мухи?комари?Пеперуди?ох,не мога..Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 16:14 от Penelope77

# 901
И аз гледах сторитата на Виктория днес и това, което разбрах е, че тя е nepo baby. Каза, че семейството ѝ дълги години организирало Футболист на годината и други спортни събития. 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀
Явно е връзкарка на работа, чудя се дали е връзкарка и в Ергенът с тази увереност, че ще стигне напред.
Кое семейство?! Баща ѝ каза, че ги е зарязал и няма връзка с него. Майка и е медицинска сестра. Връзката с Италия е чрез нея. Та кое семейство е организирало "Футболист на годината"?
Какво бейби?? Непо? Перо?

Непо - от непотизъм. Деца на родители, които имат много връзки в някоя сфера и съответно ги взимат на работа заради това на кого са дете, а не заради уменията им. Абе шуробаджанащина!

Та мисля, че Виктория е просто една футболна шуробаджанашка 😅. Иначе, не знам кое е семейството ѝ, тази информация тя даде в сторито си.

# 902
На едно мнение сме. Не виждам защо спорим. Не харесвам /меко казано/ нито едната, нито другата. Просто се опитвам да възпитавам сина си да не е расист и изпитвам "леки" затруднения точно относно въпросния етнос. Затова се разпалих толкова. Ставаше въпрос за конкретната обида, излезла от устата на Теа.

ddari, тука не сме Светото писание, да ти показвам официални препратки, но върни страница, две, назад и виж коментарите. В крайна сметка, няма и нужда да го правиш.  По-лошото е, че лапетата, най-вече момичетата, гледат предаването и си градят модели на поведение. И утре ако видя дете да се държи като Виктория/Теа това ще съсипе деня ми.

# 903
  • Варна
Ужасни бях тия снощи двете, абсолютно дъно..Не симпатизирам нито на единия , нито на другия вид поведение , и двете ми са неприятни и нямат реална представа за това какво представляват. Много се надявам да е сценарий, ако са си такива, много зле..
 Барбара също няма с какво да я коментирам, тя и изказ няма даже, боркинче -  само иска да млати някой.
  Милена може да е мила и добра, интелигентна , но  е инфантилна за възрастта си. Не ми допада, някак не я свързвам с такъв формат, сякаш заради справяне с  комплексите  си е влязла там, но според мен стои нелепо вътре.
  Магдалена и Надежда също никак не ми се възрзват с Алек, нито със  заобикалящата ги среда , не им отива и на тях на възрастта им да се държат като влюбени момиченца и да пърхат с мигли край това "момче".
 Най ми допадат към момента Надя и Йоана. Ще видим и те кога ще започнат да се излагат Grinning

# 904
Аз съм забелязала, че доста често, когато някой иска да те уязви, удря по недостатък, който намира и в себе си. Това доста ме кара да се замисля Теа къде е расла и пасла.
На същото мнение съм и аз.
Снощи на диванчето преди да си тръгне отпи коняк от чашата на Ергенчо. Много си позволява това "девойче". За каква се има?

# 905
Освен това много ме напряга това дърпане на ергена и караница и бутаница пред него на пейката от най-напористите девойки. Киара като го извлачи на пейката вчера и го погледна тържествуващо, нямаше какво да му каже, просто си има за цел да наруши правилата и да се почувства мноУ яко. Тя не може елементарен разговор да води, много е плитко това момиче, само нахалството му е на високо ниво.

# 906
Скрит текст:
И аз гледах сторитата на Виктория днес и това, което разбрах е, че тя е nepo baby. Каза, че семейството ѝ дълги години организирало Футболист на годината и други спортни събития. 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀
Явно е връзкарка на работа, чудя се дали е връзкарка и в Ергенът с тази увереност, че ще стигне напред.
Кое семейство?! Баща ѝ каза, че ги е зарязал и няма връзка с него. Майка и е медицинска сестра. Връзката с Италия е чрез нея. Та кое семейство е организирало "Футболист на годината"?
Какво бейби?? Непо? Перо?
Непо - от непотизъм. Деца на родители, които имат много връзки в някоя сфера и съответно ги взимат на работа заради това на кого са дете, а не заради уменията им. Абе шуробаджанащина!

Та мисля, че Виктория е просто една футболна шуробаджанашка 😅. Иначе, не знам кое е семейството ѝ, тази информация тя даде в сторито си.
Ами не и се хващайте много на приказките.

# 907
Аз назад писах, че Виктория ми е симпатична, имах предвид на външен вид. Красива определено не е, но за мен има нещо симпатично в нея. Като държание прекалява с нападките и никак няма да ми липсва като напусне. Обаче си има и доста точни попадения за държанието на Маги например. Сред попаденията си е за сезона. Хареса ми позицията ѝ спрямо Валерия. Има нелоши моменти, но е далеч от положителен герои.

# 908
Снощи изпуснах последния час и сега наваксвам. Макар че Вики ми е по-неприятна, в случая Теа доста се изложи. От цялата ситуация май Мария ми хареса най-много с коментарите си, направи им много точен анализ.

Вики пък изобщо не ми изглежда като ромка, особено на старите си сними, на които няма корекции. Просто е прекалила с бронзанти и солариуми. А дори да е такава - все тая. На нея най-големият ѝ минус е, че е адски негативна и това много ще ѝ пречи в живота и връзките.

# 909
Да, много негативен човек е. Нацупена и вечно готова за скандал. Според мен си има определен успех сред мъжете и никак не са ѝ толкова големи комплексите, обаче характерът е злоблив.

# 910
  • София
Много сте писали. Не мога да ви изчета. Simple Smile

Виктория май ще изгони от предаването повече моми, отколкото Сашко.  Simple Smile

# 911
Ох, на глас се смея Satisfied Satisfied Satisfied

Чак пък уникална?! Smile Годжърса?!! Sweat Smile
Иначе - да. За първи път Маги беше истински красива. Миленка и Виктория също изглеждаха много добре.

Аз искам лично да поздравя стилистите, фризьорите и гримьорите за вчерашния епизод. Всички момичета бяха много красиви като прическите, роклите и грима на всяка така бяха подбрани, че да акцентират върху най-красивите им черти. Особено работата върху Маги, Милена, Виктория и Горджъса беше уникална.
Аз казах, че работата им е уникална, а не Горджъса. В интерес на истината бяха постигнали добър резултат, като се има в предвид материала, с който разполагат.

# 912
  • Plovdiv
Много сте писали. Не мога да ви изчета. Simple Smile

Виктория май ще изгони от предаването повече моми, отколкото Сашко.  Simple Smile

умее го момичето,разполага с много черна информация и кирливи ризи Simple Smile

# 913

И аз това си мислех, как Сандо ги гони само по оплакване (основно от Виктория). Иначе не му пречат

# 914
А, има хора, които харесват Виктория - примерно аз.
Не мисля, че е негативна, по-скоро се държи като мъж - около мен има мъже, дето се държат така, все нещо ги дразни като шофират, все забележка за тая и оная, киселяци, иначе хора с пари и ларж, но си мрънкат

Общи условия

Активация на акаунт