🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 209
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 945
  • Тайланд
holly-mac, истината е, че дамите демонстрираха типично женско поведение - правят се на моралистки зад кадър и парадират, но в реални ситуации са страхливи и не реагират, инстинктът за самосъхранение надделява и не се активизарат докато не са застрашени самите те, а не някой друг.
С други думи - на приказки всички сме силни, но действията са от значение.

Надежда можеше да изкара едната с нея да пушат или да си налеят нещо, можеше да отклони разговора, можеше да пусне някоя шега и да облекчи обстановката - има още 10 неагресивни начина да се обезвреди ситуацията и жена с опита на Надежда ги знае. Но я хвана шубето. Мария също - "език на омразата", много възмутена, а по време на кавгата беше по-тиха от тревата.
Пак трябваше мъж да се намесва и да пази ред преди да ескалират и да си задърпат косите.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:42 от TraumaTeam

# 946
Хм, Надкаста с Теа бих казала, че е интригуващ. Разказва доста интересни неща. Говори доста логично, въпреки че е доста емоционална.
Можеш да навържеш някои причинно-следствени връзки. Не мисля, че лъже.

# 947
И между другото, от всичките там, най-много харесвам Виктория.
Умна е, мисълта ѝ тече гладко и бързо. Откровена е - никога не се е преструвала, че харесва някого и да му прави мили очички, а после да го Хенри зад гърба. Който не го харесва ясно си го показва. И ми се струва, че е човек, който мрази лъжите. Затова се дразни на Магдалена, затова не можеше да приеме постъпките на сестрите.
За мен тя е и единствената може би искрено хлътнала по Алек. Даже и за Маги вече мисля, че не е толкова.
Проблемът на Вики е, че има травми - от изоставянето от баща си, от подигравките, които вероятно е отнасяла. Но гледайки какво прави след предаването и самият и поглед вярвам, че го е осъзнала и е започнала да ги отработва.
За мен не е и грозна - трябва да си оправи зъбите, да намали устните и да качи 5 кила и ще изглежда доста добре.
С това не казвам, че е без бая трески за дялане. Просто от всичката сволоч там ме печели с това, че е откровена и с работещ мозък с повече от 2 гънки.
Относно Алек, не мислех, че дори реално я забелязва до целувката им. В началото като я целуна изглеждаше напрегнат преди да го направи, но втората им порция целувки си беше бая страстна, че и ръце по тялото ѝ пускаше. След това обаче пак се дръпна от нея. Имам чувството, че бая неща не ни показват.
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/sluchi-se-alek-se … torija-video.html

# 948
не е нужно да взимаш страна или да им влизаш в просташката тематика..
една да им се беше троснала по хард и да им каже - ще си идете и двете незабавно, спокойно не се карайте! , и щяха набързо да си затворят големите усти.. Joy
аз не бих толерирала такива истерии толкова дълго.. да търпиш простотията те прави съучастник в нея..
все едно комшиите да се бият и крещят, а аз да се правя, че не чувам.. да ходят в гората и да си крещят на воля..

# 949
Плашещо е колко много хора са на страната на Виктория, и после разправят, че били сме злобна нация. Значи има резон.

# 950
  • Тайланд
anonymiss - точно! Не всеки е достатъчно смел да се намесва в ескалираща ситуация или да защитава някого, освен себе си. Не всички го имат този инстинкт. Но ако ще си траеш в ситуацията - трай си и извън нея. Надежда и Мария губят правото да се изкарват по-морални ако не го прилагат този морал когато трябва.

# 951
По мой спомен - Мария се опита да защити Вики и да си изкаже мнениете? Но, тя реши да се нахвърли и на нея, тотално неразбрала идеята на Мария и с яд. Ми, радвам се, че вие сте толкова добри хора, но аз не съм - да се спасяват. Ако тръгваш да разтърваваш всяка селска свада...

# 952
Плашещо е колко много хора са на страната на Виктория, и после разправят, че били сме злобна нация. Значи има резон.

+1

Мен леко ме разочарова фактът, че хората толкова трудно могат да разграничат добро от лошо, и обратно. И това, че някой имитира определени качества, за да спекулира с публиката, участниците, ергена, продукцията и не ги притежава, и в същото време публиката вижда това качество като истинско, е меко казано потресаващо.

Ходи обяснявай, че сред тези жени, този кастинг, дори една костенурка да сложиш, ще изглежда по-умна. Тук нямаме реално съпоставими персонажи, които може да се отдиференцират една от друга и да си кажеш - това е супер, а това е ужасно.

Виктория изглежда умна, защото не е съпоставена с истински умни хора.

# 953
На мен не ми изглежда умна Виктория изобщо. Ако ще е умна, защото знае значението на думата емпатична, в сравнение с Барбара и Киара, ама сори, това не е умното.

# 954
Брей, Теа, все не е както е излъчено, а?

Неделчо тотално ми падна в очите. Сериозно ли казва, че хората имат сини венци, когато не е пред камерите?!

# 955
Оф, с това месене в чужди скандали леко ще се изкажа расистки... ама то това месене е присъщо за определен етнос, там се карат и бият по 20-30 човека и който мине, се забърква също, няма скандал между двама... Това в кръга на шегата, но и не съвсем.
Аз не мога да повярвам, че толкова много хора не разбират какъв е проблемът с расизма и са застинали в някакво време от преди 150 години...
Отчитам успешен и интересен сезон, въпреки куция каст. Миналата година само луканки, кучета и пасторални гледки се дъвчеха, този път абсолютно всяка седмица имаме различни теми, някои от тях сериозни - психически болести, расизъм... Няма любимка, симпатиите се менят, аз миналата седмица плюх по Виктория със всички сили, тази седмица съм на нейна страна в скандала.

# 956
  • Тайланд
Айде стига вече с коментарите за етнос и "езика на омразата". Айлин от предния сезон беше от ромски произход или там какъвто и да е, ама на нас мъжете ни изтекоха лигите по нея, нали?
Индивидуалният човек е от значение, а не стереотипите за произхода му.

# 957
Тъкмо си мислих, че вече нямам никаква мотивация да гледам Ергена и само ще си чета тук. Май ще си пусна вчерашния епизод, защото ми възбудихте интереса - дали ще мога да заема нечия от двете страни(Теа и Виктория), тъй като това не ми се отдава в този сезон с тях.😉

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:32 от akksy

# 958
Изсмукано от пръстите твърдение, че някой ни наричал злобна нация.
Кой? Къде? Кога?
И по-злобни ли от латвийци или пуерториканци?

Аргументирайте се като хората

# 959
Абсолютно, аз съм шокирана направо от всеки положителен коментар за Виктория…🫣🤔

Общи условия

Активация на акаунт