🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 250
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 930
  • Plovdiv
Много лошо впечатление направи скандала между Теа и Виктория. Теа не е особено интелигентна. Виктория не умее да се владее. Но още по-лошо впечатление ми направи околните, които седяха и само слушаха, без  да си дават напъни да опитат поне да прекратят това. И в живота има много такива хора. Огъват се, спотайват се, мълчат си, само и само да спасят себе си. Целият епизод беше гаден и неприятен.

Така е.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 17:21 от Penelope77

# 931
Много лошо впечатление направи скандала между Теа и Виктория. Теа не е особено интелигентна. Виктория не умее да се владее. Но още по-лошо впечатление ми направи околните, които седяха и само слушаха, без  да си дават напъни да опитат поне да прекратят това. И в живота има много такива хора. Огъват се, спотайват се, мълчат си, само и само да спасят себе си. Целият епизод беше гаден и неприятен.
И какво трябваше да направят?! Две елементарни частици си обменят простотии, врещейки, ти как би се намесила?! Не само не бих защитила никоя, директно ще напусна терена. Лика-прилика си бяха.

# 932
  • София
Аз смятам че е разумно да не се включиш в скандала на две простакеси, само Надежда ми направи ужасно впечатление с муцуните, които правеше. Чак ме е яд понеже я харесвах,  но още от предната седмица започнаха да ми се изпаряват симпатиите към нея.

# 933
  • Plovdiv
Аз смятам че е разумно да не се включиш в скандала на две простакеси, само Надежда ми направи ужасно впечатление с муцуните, които правеше. Чак ме е яд понеже я харесвах,  но още от предната седмица започнаха да ми се изпаряват симпатиите към нея.

ми малко е глупавичка и тя се изложи.

# 934
Да се включиш и коя да защитиш? Тази дето пожелаваше на конкурентка да се разбие с хеликоптера или тази, която ръсеше етнически обиди? Аз не бих се намесила. Дори не бих ги слушала. Излизам си и дотам.

# 935
Надежда добре има каза да прекратят пререканията,но муцките които прави съвсем не ѝ подхождат.И на синхроните като се изкаже и накрая е готова да се нацупи и остава само да издаде долна устна напред.Joy

# 936
  • Тайланд
Lanarte, абсолютно вятно! Много се разочаровах от Надежда - по-възрастна е, има авторитет над другите, тежи си на мястото, но вмeсто да се намеси реши да прави гримаси и да се прави на интересна. Разбирам, че не й се занимава, но това беше просто страхливо от нейна страна. После се прави на морална, ама кел файда - какъв е смисъла от морала ти ако не го прилагаш когато е нужен? Мария и тя - "език на омразата", много възмутена и морално извисена, а мълча като пържена цаца. Мен не ме заблуждава - само парадира, щото е видяла на запад, че така се прави и въобще не я интересуват нито дискриминацията, нито расизма, когато някой друг е подложен на тях, а не самата тя.

Другите не ги съдя, те са деца на по 23-24г, не очаквам много от тях.

Алек обаче е пълно мекотело - Киара го изюрка за среща, а той само промълви нещо, че не било честно и пак отиде с нея. Няма грам характер това момче, накъдето го отвее вятъра. Няма грам мъжки инстинкт да води и да взима решения, няма грам достойнство да си отстоява позицията. Няма и чувство за справедливост - сигурен съм, че продуцентите са му казали да изгони само Теа. Беше справедливо да ги разкара и двете.

Християна също го беше изнудила да я целуне, той видимо беше отблъснат физически от нея и не искаше, но пак го направи. Виктория също - насили се един път и оттогава я държи на една ръка разстояние и се дърпа, щото не е привлечен физически, езика на тялото му го издава. После пък остави 5 мадами го олигавят една след друга, няма ка да не го е догнусяло, но продължи да ги оставя да правят каквото си искат. П**ьо.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 18:10 от TraumaTeam

# 937
Теа вече е в Наскаст. Току що са го качили.

# 938
Коя ще пътува довечера? Залагам на Клара.

# 939
А, има хора, които харесват Виктория - примерно аз.
Не мисля, че е негативна, по-скоро се държи като мъж - около мен има мъже, дето се държат така, все нещо ги дразни като шофират, все забележка за тая и оная, киселяци, иначе хора с пари и ларж, но си мрънкат

“..иначе хора с пари и ларж, но си мрънкат”. 😀 Не се държи като мъж, защото не всички мъже се държат така. Като цяло мъжете се държат обратното - не мрънкат постоянно, освен ако нямат 36,5 температура. 😀
Не разбрах коментарът Ви по какъв начин показва качества, които харесвате във Виктория? Вики една хубава дума не е казала, а Вие казвате, че не Ви е негативна?  🤷🏻♀😀 Ще Ви дам пример -
След срещата им с Алек, Виктория разказа на дълго и широко как е било прекрасно, страхотно и т.н, описа една супер среща. А ВСЯКА друга(най-вече Маги), която описва срещите си бива “отрязана” от нея в синхроните, подхожда с лек присмех, обяснява как едва ли не преувеличават и поднася лека критика към това, че нещо от срещата им е харесало. Това не значи да си директен, защото тя ги коментира на синхрони, а значи да нямаш никаква връзка с реалността.

# 940
Аз не бих се намесила в този селяндурски спор, даже сигурно бих получила мигрена ако трябва да слушам толкова дълго време крясъци.
Надежда впрочем ги помоли да престанат. На мен много ми хареса предложението ѝ да хвърли и двете в морето. Joy

# 941
Маги си има той бой, Алек Simple Smile

# 942
Моля ви, мъжете не мрънкали…

# 943
Надежда многократно им каза да спрат. И на мен би ми идело да се гръмна по време на такъв скандал. Но при обида на етническа основа бих навряла Теа на място, където слънце не огрява

# 944
Аз не бих се намесила в просташки спор. В някакъв принципен спор, нечии права сериозно да са засегнати - тогава може би да, но в такива грозни изпълнения, хайде не.
Освен това някои хора имаме чувство за самосъхранение. При такива просташки свади най-много ти да го отнесеш,че си поискал да помогнеш. Направи добро, изяж... Не искам да бъда вулгарна.

Общи условия

Активация на акаунт