🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 275
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 915
Тя накрая ще изгони и Палек Joy С едно очарователно “махни са!”

# 916
  • Plovdiv
Тя накрая ще изгони и Палек Joy С едно очарователно “махни са!”

ааа не!:sweat_smile: как да има само да го докопа и познай Simple Smile

# 917
Аз мисля, че Вики е най-подходяща за Алек, а и той си я харесва по някакви си негови причини. Вчера с Маги бяха страшно изкуствени, имам чувството, че тая любовна история е по сценарий. Нани нещо не ми харесва напоследък, а Надя и Йо никога не са ми били приятни.

# 918
  • Plovdiv
Аз мисля ,че стана тюрлюгювеч вече предаването.

# 919
Аз мисля, че Вики е най-подходяща за Алек, а и той си я харесва по някакви си негови причини. Вчера с Маги бяха страшно изкуствени, имам чувството, че тая любовна история е по сценарий. Нани нещо не ми харесва напоследък, а Надя и Йо никога не са ми били приятни.

Аз и Алек не харесвам вече, ама вие сериозно ли? Grinning

Алек изобщо не харесва Виктория и ако зависеше от него щеше да изхвърчи много отдавна.

Алек, всъщност, никоя не харесва истински. Няма истинска връзка нито с Магдалена, нито с Надежда. Човекът е на автопилот и просто се опитва да избута предаването. Не му е приятно да е там и се вижда от Космоса. Аз ако съм на негово място, не знам как бих издържала. Дано е взел добри пари.

# 920
А, има хора, които харесват Виктория - примерно аз.
Не мисля, че е негативна, по-скоро се държи като мъж - около мен има мъже, дето се държат така, все нещо ги дразни като шофират, все забележка за тая и оная, киселяци, иначе хора с пари и ларж, но си мрънкат

Но как се търпи това в реалния живот? Не само че е досадно и хич не е забавно, но направо си е отровно. Да си представим, че той я избере (макар че не го вярвам). Всяка негова приятелка, че и приятел, роднина, познат, ще бъде обсъждан до дупка, докато на него не му се пригади да слуша за това. Виктория има критики по отношение на всеки, просто защото се чувства несигурна и се опитва да манипулира другите, че всички освен нея са кофти, но живот с такъв човек е ад.

# 921
На мен ми е интересно кога ще започне да подарява малко по-скъпи подаръци. Засега мина само с една капела и с една дъска. Все за Маги. Ах да, и едно магаре.

# 922
Да кажа и моите наблюдения за срещата на Алек и Мага вчера: много приятно планирана среща с търсенето, с храната, плуването, с вайба на безлюдния остров, създадоха се много моменти за свързване на влюбени птички. И двамата бяха спокойни и там според мен пролича, че са двама напълно различни човека. Дори да има влечение, минат ли деветте седмици и половина, няма да ги бъде.

Алек беше повече себе си (явно си я харесва), но Мага игра ва банк,  то е ясно, че не е била на барбекю "в дивото", нито на палатка, защото не иска - тия неща човек или ги прави или не. Защо и трябваше да се прави на пламенна и да го умолява едва ли не, да я вземе с него по чукари и безлюдни места.
Извиненията, че не можела да готви не ги разбрах, на 36 е, да не може едно месо да опече... или чушка...

Несъвместими хора, аз това видях

# 923
На мен ми е интересно кога ще започне да подарява малко по-скъпи подаръци. Засега мина само с една капела и с една дъска. Все за Маги. Ах да, и едно магаре.

Имаше и корона с брилянти, как. Като танцуваха.

# 924
Изгледах епизода от снощи.
Определено и Виктория е голям провокатор, но пък Теа с поведението й и с обидите на етническа основа удари абсолютното дъно. И коментара на Мария на един от синхроните, че точно етническият коментар е показал колко е грозна душата на Теа е spot on.
В един от предишните епизоди Теа сподели на Алек, че майка й е сътрудник в БАН и това, което Теа показа в снощния епизод ме кара да се чудя какво й се е случило в семейството и живота й, че така да провокира и да се държи с хората, така да съди хората по толкова грозен начин.

Замислих се, че и в България, но и на Балканите като цяло някак си нямаме културата да нямаме предразсъдъци спрямо различните било по религия, раса, етнос. Което идва и от хомогенността в голяма степен на населението, възпитанието на предишните поколения, както и от насажданата през соца идеология.
Дори и някоя от участничките да е от даден етнос какво лошо би имало в това? Много тесногръдие видяхме снощи.
Алек взе правилното решение.

# 925
Понеже на мен ми се струва наистина невероятно жена над 20-годишна възраст да не се справя с елементарни кухненски задачки, граничещи с това поне една краставица да може да си дялне, ако е на диета, приемам за възможен и вариантът да може, но да се прави нарочно на несръчна, за да постави от самото начало категоричната граница - аз няма да ти бъда готвачка! Или казано по-просто: хубавите СиСи не бъркат манджи. А оттам ясно показва, как ако се яде някога телешко варено - то ще е на майка му.

# 926
Здрасти, дами! И аз да сефтосам тук новата си регистрация.

Та, отзад напред за снощния епизод... Вижда се, че на девойките, взеха да им изтърват вече клапаните.
Още от миналата седмица, аз исках Теа, вече, да излезе. Взе да става досадна с нейното уан мен шоу. Но ето, наигра се. Използването на епитети, прозвища и квалификации, винаги са слабо място.
Сега пък, искам да излезе вече, някой от четворката, дето си мисли, че държи нотариалния акт за истината. Някак си, трябва да се разбие и този мит.

Относно срещата, на мен ми хареса, като отчитам факта, че когато се снимат тези сцени, човек, трябва за минимум време, да каже максимално въздействащи неща, и затова се използват силни думи, които звучат помпозно, понякога. Впечатлена съм от идеята за съкровището и подаръка. Абе, имаше си я романтиката, имаше и откровенията и хумор, също.

До тук, Маги ми харесва. Не рита никой по кокалчетата, не копае под никого, не рови в ничия душа и няма дребнавост, при нея.

# 927
  • Plovdiv
Най-голямата хитруша за мен е Катето,Екатерина.Как минава между капките навсякъде,как лавира между групички без да обира хей,без да заеме позиция или без да подразни някой в битово отношение защото то е неминуемо при толкова време съжителство да произлязат дребни дразги.Направо излиза перфектна.Може и да не е излъчено допускам,но от излъченото това се вижда.
Недосегаема е.В същото време не изглежда скучна и отвреме на време заема позиция за да не изглежда като човек без мнение,но така го прави ,че не поема никакъв хейт и никога не остава сама.
Не се е пропукала досега.

# 928
Много лошо впечатление направи скандала между Теа и Виктория. Теа не е особено интелигентна. Виктория не умее да се владее. Но още по-лошо впечатление ми направи околните, които седяха и само слушаха, без  да си дават напъни да опитат поне да прекратят това. И в живота има много такива хора. Огъват се, спотайват се, мълчат си, само и само да спасят себе си. Целият епизод беше гаден и неприятен.

# 929
Че и аз съм такава огъната и спотаена. Карат се две простакели и аз от какъв зор ще се натикам между тях, да стана третата?

Общи условия

Активация на акаунт