🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 128
  • 1 780
  •   2
Отговори
# 1 080
Това на 25 години да си дърта проклета бабичка по душа, не е лесно! Ще си умрат като вкиснати стари моми тия двете, въпреки задника, който беше апетитен, но вече е дебелшък, барабар с бутовете и крачета, равни от горе до долу като пвц тръби.

# 1 081
1000 пъти предпочитам Надя и Йоана, пред неГорджито...
Горджъса поне не е толкова злобна, даже не е злобна, по-скоро е отчаяна за екранно време, но не и злобна. Не знам защо толкова симпатизирате на Надя и Йоана във форума, на моменти даже и Цър пър предпочитам пред тях.

# 1 082
Сега разбрах защо Горджъса с толкова тренировки има толкова никакво тяло със супер слаба мускулна дефиниция. Всичките й упражнения са безумно криви - мале накрая с curtsy lunges мен ме заболяха ставите през екрана - адски крива работа. Щом от 5 годишна тренира, не е зле да иде някой ден на треньор да й посочи някои неща. Затова при 2 часа на ден тренировки, режими и чудеса изглежда така.

# 1 083
Ха ха, злобарките - клюкарки се изнесоха! Борба на първичната злоба срещу първичния интелект. 😂
Идвай, Сашко, да отвориш бюро "Жалби"!

# 1 084
Това на 25 години да си дърта проклета бабичка по душа, не е лесно! Ще си умрат като вкиснати стари моми тия двете, въпреки задника, който беше апетитен, но вече е дебелшък, барабар с бутовете и крачета, равни от горе до долу като пвц тръби.

Надя ще си намери някой компютърен льохман, няма страшно. И тя е влязла за популярност, мисля аз.

# 1 085
  • Някъде там...
За какво ни занимават с Горджъса толкова време не мога да разбера
Сигурно си заминава днес...

Няма епизод без скандали този сезон. Ужасно напрягащо.
Надя и Йоана са ми особено противни. Манипулативни агресорки.

# 1 086
Вече много ясно стана кой ще изгонят с този сценарии, айде статистите като Горджъса навън. Да не говорим, че това е най-възрастната 20 годишна жена която съм виждала.

# 1 087
Криси издържа 2 секунди преди да изпее симулацията на Алек Joy

# 1 088
на моменти даже и Цър пър предпочитам пред тях.
Накрая ще почнете с нетърпение да чакате Наум Joy До тук беше “шоуто”

# 1 089
  • България
Поредният скучен скандал и интрига. Пълна тъпня.

# 1 090
Дупето е супер, една роза за него. 🌹

# 1 091
  • На Изток от Рая
Горджъса да не се опитва номерата на Виктория да върти да се оплаче и ако има късмет някоя от набедените да изхвърчи🙂

# 1 092
Това дупе е като "Давид" на Микеланджело! Принадлежи в музей!
Да, бе! А пвц тръбите към него като какво са, като фрагменти от древноримската канализация?

Айде, и Горгона Медуза се включи в плювките, къде без нея!?

# 1 093
  • България
Днес наведнъж ще изпидуркат Милена и Горджъс според мен.

# 1 094
Надя и Йоана да почват да си колекционират котки, че то като си злобен ингригант, друга компания трудно ще си намериш

Общи условия

Активация на акаунт