🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 121
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дупето на Надя, наистина е топ.
За разлика от хипер трениращата нон стоп Горджъс 😄

# 1 111
Горджъса е за диспансер, не за лекарска консултация.

# 1 112
Горджъс ми е еманация за простият човек с голямо самочувствие, който дори не осъзнава колко много НЕ МОЖЕ.
Противна ми е изключително много и изобщо не я съжалявам.

Разбира се, това не значи, че подкрепям отбор Клю-клю

# 1 113

Йоана Лундгрен.. като съм почнала днес 🙃 без брадавиците

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:29 от Catfish

# 1 114
  • here and now
Надя и Йоана, в сравнение с повечето от нас тук, са направо бели добри...

# 1 115
Тоя сезон ми е много сложно. Хем Горджъса ме дразни, хем тия двете. И това важи за всички спорове в къщата. Една фаворитка не мога да открия. Grinning

# 1 116
Не харесвам Горджъса, обаче не мога да разбера как оправдавате поведението на Йоана и Надя. Такова поведение е отвратително, независимо към кого е насочено. Аз лично си представям ако аз съм тая ситуация какво би ми било и това ме напряга зверски - в крайна сметка излиза така, че ако не им обръщаш внимание то те не спират и не те оставят намира, а ако тръгнеш да се защитаваш по някакъв начин, то ти ставаш лошия 😩 Как е редно въобще да се постъпи в тази ситуация, че да се измъкнеш от тея хиени невредим?

# 1 117
И Горджъса не ми е приятна, ама Надя и Йоана са като лешояди.

# 1 118
След вчерашната реплика че на ергена му е огромен и му виси, днес ми е скучно.

# 1 119
имам усещането, че продуцентите са казали на Криси:  "Това е последната ти вечер - имаш картбланш да "избухнеш", но-ооо без големи грубости" и Криси плеснала с ръце и се раздава сега на макс Stuck Out Tongue Winking Eye

а Надя и Йоана са ми като двамата вечно мърморещи старци от Мъпет шоу на балкона Smile

# 1 120
  • тук и там
Ами Надя и Йоана са ми баш като две бабички пред блока,вечно обсъждащо,оценяващи и критикуващи другите.Ми точно Надя ми е като стара мома.Вече ми станa ясно що никой не може да я диша.Йоана и тя,как се намериха с Надето,не знам.Да се вземат поне,много си пасват..То мъж я завъртят,я -не..

# 1 121
Забавна ми е Криси с напевният си говор. Не ме дразни. Е, не е красавица, но много важно. Ще се обяснявам на някакви, какво ги бърка ще симулира ако ще. Неприятни стават тези двечките всъщност тричките с Виктория.
Милена май ще излезе хитруша. Нейният тембър неистово ме дразни.

# 1 122
"Предприемам да тренирам..."

Беше топ рецитация

# 1 123

Йоана Лундгрен.. като съм почнала днес 🙃
Топ попадение! Благодаря!🤣🤣🤣🤣

# 1 124
Милена изби рибата.

Общи условия

Активация на акаунт