🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 102
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 125
И Горджъса не ми е приятна, ама Надя и Йоана са като лешояди.
Отвратителни и злобни дразнители. Успяха да събудят симпатиите ми към Горджъса 😄 Go go Gorgeous 👌👍😁

# 1 126
  • България

Аз заспивам от скука.

"не обичам да говоря за себе си" Grinning Grinning Grinning

Алеко ще я гони

# 1 127
За мен Горджъса наистина лети в облаците и живее в някаква делюзия. Вярва си, че е някаква хипер тренирана яка кака, а реално нито визуално е такава, нито някъде из всичките им игри се видя подобно нещо. Размятането на гирички по 3-5 кг е далеч от рутината на жените (и мъжете), които са така запалени по фитнеса.
Дори Валерия, която не тренира по 2 ч на ден всеки ден бие Горджъса по сила и я размаза с щангата. Не казвайте, че тренировките й просто били такива - по-леки. Трениращите хора, маняци на фитнес като Горджъса, имат леки и тежки серии, и постепенно вдигат тонус и възможност да работят с големи тежести - 20 кг не са много за редовно трениращ човек.
Физиката на Надя е 2 пъти по-стегната и дефинирана от тази на Горджъса - има си лек релеф, мускулчета, страхотно дупе.
Живее си в някакъв филм, че е голям сценарист и я чака кариера на режисьор или сценарист, и не може да прецени къде всъщност се намира.
За мен това е някакво болестно състояние почти - толкова да си далеч от реалността.

Мен пък Надя и Йоанна не ме дразнят толкова - уж са злобни, ама реално е супер лесно да ги затапиш, ако не се пренадъхаш и не тръгнеш да се пенявиш, както прави Горджъса. Те се мъчат да изкарат такава реакция точно. Не я ли извадиш, това са зъби без отрова.

# 1 128
  • here and now
Не харесвам Горджъса, обаче не мога да разбера как оправдавате поведението на Йоана и Надя. Такова поведение е отвратително, независимо към кого е насочено. Аз лично си представям ако аз съм тая ситуация какво би ми било и това ме напряга зверски - в крайна сметка излиза така, че ако не им обръщаш внимание то те не спират и не те оставят намира, а ако тръгнеш да се защитаваш по някакъв начин, то ти ставаш лошия 😩 Как е редно въобще да се постъпи в тази ситуация, че да се измъкнеш от тея хиени невредим?
С човек се държат така, както позволи. На Кристина ѝ харесва "вниманието" и няма нищо против да се унижава за нейните 5 минути слава.
Чак пък хиени? Задават нормални въпроси, а защо някой се пали толкова... , писах вече...

# 1 129
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малко съм назад и гледам смешните упражнения на Горджъса, и тя тренирала много и мотивирала с видеа 🤦🏻♀ Като гледам как вдигаше гирите и се кривеше направо се плеснах по челото. Много е зле пък прави клекове, ами симулира си. Много говори пък нищо не казва. И двете махленски клюкарки са досадни ама и тя си преиграваше с тоя нейния глезен и палец.

# 1 130
Не харесвам Горджъса, обаче не мога да разбера как оправдавате поведението на Йоана и Надя. Такова поведение е отвратително, независимо към кого е насочено. Аз лично си представям ако аз съм тая ситуация какво би ми било и това ме напряга зверски - в крайна сметка излиза така, че ако не им обръщаш внимание то те не спират и не те оставят намира, а ако тръгнеш да се защитаваш по някакъв начин, то ти ставаш лошия 😩 Как е редно въобще да се постъпи в тази ситуация, че да се измъкнеш от тея хиени невредим?

Аз ги оправдавам с това, че предаването е състезание, с това, че са в конкуренция и с това, че вътре генерално умират от скука. Та не виждам с какво са виновни, че стратегията на Горджъса е скапана, или не знам дали е стратегия или характер. Върти си тя някакви номера от селски вечеринки, те какво са виновни, че ги дразни. Явно им се занимава с тая лудата, ама то вътре ли какво друго да правиш

# 1 131
  • България
Кристина си е в правото да се защитава

# 1 132
Горджъс ми е еманация за простият човек с голямо самочувствие, който дори не осъзнава колко много НЕ МОЖЕ.
Противна ми е изключително много и изобщо не я съжалявам.

Разбира се, това не значи, че подкрепям отбор Клю-клю
Не на продтия, а на самозаблудения

# 1 133
  • here and now
Кристина си е в правото да се защитава
Тя не се защитава, тя се излага. Ако имаше малко пипе, нямаше да се занимават с нея.

# 1 134
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Милена говори само и изключително за себе си пък нека си вярва, че не е така. Аз съдържателен разговор между нея и Алеко не съм чула.
Горджъса драпа отчаяно със зъби, нокти, гласец, де що има похвати само и само да не я обезрозят. Чакам тази вечер именно това, дразнеща, с нищо интересна, това драпане за екранно време е неприятно за гледане/слушане.

# 1 135
  • Варна/Амстердам
Не знам защо си помислих, че Мария ще му каже, че е мъж. Smiley

# 1 136
Много тъп сценарий с тези скандали всяка серия. Още от първите минути показват кого ще гонят. А ергенина май никой не е изгонил без скандал.

# 1 137
След вчерашната реплика че на ергена му е огромен и му виси, днес ми е скучно.
То от там скуката, явно - че виси Joy

# 1 138
Мария каква е хитраааааа 😎
Сега ще му каже, че е влюбена в него

# 1 139
  • here and now
Каква драма!!!

Общи условия

Активация на акаунт