🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 105
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 155
  • На Изток от Рая
Горджъса милата е зажадняла за либоф и внимание. Тя въпреки тренировките си е мека и дупарата и е плоска и виси.
Казах си го😁

# 1 156
Леле опасна е тая Мария! Тъкмо се чудех с какво вече може да го изненада..а тя изненада и мен!

# 1 157
  • Тайланд
Маги: Работя, сама си изкарвам парите и съм независима!

Sweetie, това не е постижение, а се очаква от теб в днешно време. Като искате равни права - нА ви и равни задължения!

# 1 158
Права е Горджъс за подмолните игрички на Надя и Йоана, ама и нейното повтаряне досажда. Да се върне на катериците, там беше забавна Joy

# 1 159
  • Paris
Не знам защо си помислих, че Мария ще му каже, че е мъж. Smiley

Щеше да е уникално 😀😀😀 определено щеше да стане любимият ми сезон

# 1 160
  • here and now
Маги: Работя, сама си изкарвам парите и съм независима!

Sweetie, това не е постижение, а се очаква от теб в днешно време. Като искате равни права - нА ви и равни задължения!
На мен не ми е много умно, да работиш по 16 часа за да си купуваш нарязани чушки, щото не можеш една салата да направиш... Ама какво разбирам аз....

# 1 161
Обаче чухте ли я Викито- приятелката как подстрекава Киара да иде да прекъсне Мария. Това преди го нямаше.
Харесвам Алек и Мария заедно. Потретвам се знам, но ме вълнуват. Смятам, че е взаимно при тях. Говорят си интимно. И той я целуваше този път, не тя него.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:37 от *Амбър*

# 1 162
Хаха...и аз!

# 1 163
Офф колко е досадна тая Криси, говори едно и също 100 пъти

# 1 164
  • България
Срам ме е, но и на мен ми беше първосигналната мисъл. Вече няма с какво да ме изненадат от шоуто.

# 1 165
Е, добре, де, Маги от първия ден го нарича "моето момче", Надежда и тя постоянно му демонстрира колко е влюбена и Алек нито веднъж не им се учуди. Защо реагира сега така на Мария. По-скоро от възрастните мацки би трябвало да е чуден, че са влюбени. А на едно младо момиче като Мария, колко му е да се влюби, след като наоколо няма други мъже.

# 1 166
Много ми е кеф как Крисито скърца по мозъците им като с нокти по ламарина! Като казвам, че ми е кеф, не казвам, че я харесвам. Просто и трите да ги тури някой в една торба, и да ги метне в реката. Досадиха на целия свят!
Тона на Надя е направо отвратително мазен винаги и фалшивата и гримаса, щото това не е усмивка, е малко като на клоунът от То.

# 1 167
Да се обзаложим ли че ще изкажат Криси на Алеко.

# 1 168
Тая пъпчасалата няма ли кой да я тресне по главата. Егати досадната латерна.

# 1 169
  • България
Писна ми да слушам за прословутото тефтерче и как всяка изобличава всяка.

Общи условия

Активация на акаунт