🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 041
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 185
  • here and now
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''
Техники, методи, похвати, номера за сваляне на мъж. Как да го спечелиш/ожениш за себе си.

# 1 186
Горката Криси, съвсем е превъртяла играта 😀
Аз не разбирам, как 10 жени не могат да вкарат в ред 1. И това ли им е забранено от сценаристите?
Ми оставете я сама и да си врещи, като ,,мара шашавата,,

# 1 187
Горджъса толкова неща изприказва, че сигурно ще ѝ трябва Цикатридина за езика накрая Laughing
В много тежък циклаж е Горджъса. Много е тъжно така да си тръгват.

# 1 188
  • България
Вчера "Хапче за глава" пропусна да публикува обзор на епизода, дано навакса днес! Мисля, че в тези две серии има доста голяма възможност за забавни мемета. Sweat Smile

Тези спрях да ги следвам след реклами на онлайн казина и хазарт.

# 1 189
Все едно слушам Теа, ама тя поне беше глуповато-забавна. Криси е професионално мрънкало и не знам в реалния живот, кой би изтърпял такова нещо.  Особено пък мъж - тя се бели, лющи, посинява, подува, тя , тя , тяяяя тя тренира от 2 годишна, после  от 5 годишна, според зависи колко е забравила какво е говорила.
Нищо - кръгла нула - нито външност, нито характер, нито лице, нито кожа, нито поведение...НУЛА.

# 1 190
Фръцат напитки на живот и смърт!Тва,ако не фръцаха,нямаше да има какво да се гледа 😂😂😂

# 1 191

Казват, че Рускините/украинките от малки едва ли не ги учат как да съблазняват мъжете, как да ги омайват, да ги оплетат в мрежите и т.н. Един вид, че са професионалистки в областта на съблазънта(има ли такава дума?😀) и това им е като школа, по учение как да прелъстяват. Поне аз така знам.

# 1 192
  • here and now
Хайде, разписа си пътния лист момата..

# 1 193
Ох - шъ падна от смях Joy с Криси

и музиката е толкова подходяща за ролята й Tada

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:53 от pril

# 1 194
Изоставам, защото два пъти си връщам да чуя каква "писта" иска да прави Алек и не разбрах, много го изфъфли.
Някой разбра ли, за да ме светне, моляяя

# 1 195
Всички с руски или украински корени...

По-скоро имах предвид откъм поведение. Забелязах че такъв етикет им се слага на изкусителките но знам ли, сигурно има и нещо друго

# 1 196
О, не, не се научиха тези жени...

# 1 197
  • България
Тука все едно мрънкат на Генчо и Генчо ги гони от предаването

# 1 198
Криси започна да ме дразни. Права е, но много преиграва вероятно за ефирно време.

# 1 199
Украинката яко пресоли манджата и стана малко гнусно. Като вземат да преиграват, айде нема нужда.

Общи условия

Активация на акаунт