🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 065
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 560
Владко разсъждаваш малко , като кифлите, които си умират за някой бабаит бияч- и те така си мислят, той е лош с другите , понеже те са, гадняри, кокошки и прочие , ама към мен ще бъде изключително мил и галантен, щот съм Ино цветИ за мирисане, а после рев по темите

AuroraBB, пак удряш на греда - кифлите в твоето грешно сравнение харесват кварталия батка, защото е бабаит-бияч към другите.
Докато повечето нормални мъже въобще не ги интересува "социалния статут" на жена йм отвън, а как е вкъщи като са заедно.
И му е лошото на бъде партньорът ти "мил и галантен" към теб??? Ти това ли искаш - да те третират като буца и да бъдеш готвачка/камериерка? Grinning Еми евала, но повечето хоре нямаме такъв фетиш Grinning
Лелее ти сериозно ли това разбра от написаното Joy

# 1 561
За мен най-непонятното оставане до тук е на Горджъса. Със сигурност тя щеше да излети, ако Теа не беше обиждала на етност.

# 1 562
На какво заведение е посетител Милена,? Има надкаст с нея, но ще гледам по-късно.

# 1 563
Много странен сезон. За мен е странно, че Силви си тръгна преди Теа. Явно беше по-голям дразнител, което за мен е необяснимо.
Странно е, че Алеко нацелува Христина, а още не е целувал Йоана.
Странно е самият объркан Алеко как налита на каки силиконки, обаче иска да ги води по палатки..
Абсолютен миш-маш е всичко
Йоана вече е целуната. С което рухна моята версия, че му е сестра. Обаче останах с чувството, че самата продукция подхранваше подобно предположение и точно затова толкова време нямаше целувки и се пускаха малко двусмислени изречения...

# 1 564
Че коя е по-сексапилна от Тея? Може би Катето, но тя е хубавка, а не сексапилна.

Останалите са си средностатистически.
Тея е много далеч от истинския смисъл на думата сексапил. Нейното е пошлост, с не сексапил.

# 1 565
Ох, пропуснах да спомена на Алек поне двата блока, които ще построи в следващите 10 години и там нещо си за развитието на бизнеса, та добре се вписва в инвестиционния план на Чекмарьова... Дали е красива Магдалена, моето мнение е, че в никакъв случай не е грозна, само дето се е оставила на един кльощав ген и ботокс да я бутат напред, за брекетитеи тяхната употреба няма да коментирам повече. А относно хубавите тела, видя се в последната игра, че почти всички са напълнели. Горджъс, сори за тренировките ти, но освен, че си несъразмерна, явно не тренираш  правилно за дупе и крака, "най-готината дупара" на Надя пък в комбинация с късите крачета я прави трътлеста, не очаквах такива заоблени крачета от Йоана, за Киара е ясно, че освен двойна брадичка се е сдобила с малко килца, както и Милена. Магдалена изглеждаше прилично за ръста си и даже не се виждаше увисналото дупе от плажа. Виктория е прекалено дребна, но за ръста си има добро тяло и далеч не е кльощава, поне в краката, Мария има нехубаво тяло за мен. Та, дано не изпускам някоя нимфа, но най- много ми харесаха в тяло Валерия и Надежда от последната игра.
Много странен сезон. За мен е странно, че Силви си тръгна преди Теа. Явно беше по-голям дразнител, което за мен е необяснимо.
Странно е, че Алеко нацелува Христина, а още не е целувал Йоана.
Странно е самият объркан Алеко как налита на каки силиконки, обаче иска да ги води по палатки..
Абсолютен миш-маш е всичко
Йоана вече е целуната. С което рухна моята версия, че му е сестра. Обаче останах с чувството, че самата продукция подхранваше подобно предположение и точно затова толкова време нямаше целувки и се пускаха малко двусмислени изречения...
Абсолютно същото си мислех и аз.

# 1 566
И все пак Йоана е целуната след Христа 😂
Да не говорим, че първата целуната е Валерия още след запознанството и непосредствено след като му каза да трагедията с майка си.

# 1 567
А, иначе, относно амбициите на Алек и тази надпревара с баща му, и това как си представя живота и начинът по който го заяви, аз лично много се смях.

Никой мъж няма да приема сериозно да ми говори така. Тези неща не се говорят, а се действат. Животът е прекалено непредвидим, за да летиш по този начин във въздуха.

Срещала съм подобни мъже в живота си, които са правили подобни заявки и това са били най-големите въздухари, с които съм контактувала.

# 1 568
  • here and now
Магдалена е била млада и хубава, но вече не е.

Това нейното говорене за предишните ѝ връзки си е евтин мурафет, на който много мъже се връзват.
Иска да покаже, че е имала висок стандарт, била е желана, но в същото време се изкарва и жертва, за да събуди съзтезателния дух на момчето да се докаже като по-добър, като закрилник и т.н.

Съзтезателен дух(или поне мерак) има, защото се е навил да надмине баща си...

# 1 569

Това нейното говорене за предишните ѝ връзки си е евтин мурафет, на който много мъже се връзват.
Иска да покаже, че е имала висок стандарт, била е желана, но в същото време се изкарва и жертва, за да събуди съзтезателния дух на момчето да се докаже като по-добър, като закрилник и т.н.

Не знам дали забелязвате, но трагичната връзка на Магдалена добива все по-различни отенъци. Веднъж била жертва на насилие, както и семейството й и избягала от насилника, после пък имала много хубав, но не стойностен живот по дискотеки и скъпи покупки и подаръци ... Яко мирише там и само се чудя като се е набутала в подобни среди, какво се опитва да демонстрира в момента и как мисли, че ще си осребри участието в тази пародия.
И да не съм така негативно настроена, хубави и нежни нокти имат момичетата от този сезон.

# 1 570

Аз ако съм мъж и Магдалена дойде да ми обяснява каква държанка е била и колко много прощавала на бившия си, защото ''еди какво си'', в същото време ми се е записала за Ергена и си пада по по-млади от нея с 10 години, уж милионери, директно ще я пратя на палатка. Сама. Направо ще я изгоня като Теа, честно. Grinning

# 1 571
  • here and now
FreakOnALeash, аз останах с впечатлението, че това са 2 различни връзки. В първата е била обект на тормоз и преследване, във втората са ѝ изневерявали и са я компенсирали с екзотични почивки.
blindStar, не си мъж и ако тя няма изгода от теб, няма да знае, че съществуваш на тази планета.

# 1 572
FreakOnALeash, аз останах с впечатлението, че това са 2 различни връзки. В първата е била обект на тормоз и преследване, във втората са ѝ изневерявали и са я компенсирали с екзотични почивки.
blindStar, не си мъж и ако тя няма изгода от теб, няма да знае, че съществуваш на тази планета.

Оф, да. Не съобразих, че ако няма да съм милионер, едва ли ще ми обърне внимание. Grinning

# 1 573
Абсолютна въздухарщина, Алек някъде там в себе си всъщност още е на 15-16 😂

# 1 574
  • Stockholm
Здравейте, нострадални Геновеви. Току що прочетох всичките ви коментари от 44 страница дотук. Голяма простотия е всичко в това предаване. Пределно ясно е , че Ергенът е тотално контролиран от продукцията, така че за мен все  едно го няма.Единственото, което изпитва е сексуален нагон към Марийчето, който няма да коментирам Joy Фаворитката Маги е още влюбена в мутрата, която постоянно ѝ е изневеравала. Другата фаворитка Нани понякога реагира доста примитивно и невъзпитано, което поставя под съмнение градския ѝ произход. Надя има прекрасно дупе и успява да се контролира много добре, но за съжаление, заедно с приятелката ѝ стоят на едно истинско махленско ниво по манталитет.  Продукцията не ни спестиха дори и  неприятното развяване не мръсни гащи, така любимо на гласа на Биг брадър. Това недоразумение Виктория не знам докога ще успея да го изтърпя. Язък за красотата на Киара, която направо вече не се вижда, забулена  от простотия и съмнителни хигиенни навици. Миленка я изпроводиха  у дома, преди да им е направила някой суициден сюрприз. Теа върви стремглаво към алкохолна зависимост и всичките последствия от нея. Така че, нострадални,  и аз нямам дори и наченки на възможност да симпатизирам на някоя от "дамите". Единственият приятен момент в предаването е, когато Алеко не дава роза на някояси.

Общи условия

Активация на акаунт