Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 730
  • 814
  •   1
Отговори
# 780
Преполових новата книга.

# 781
Чета си книгата, която си купих от изложението на книги през май. Харесва ми.

# 782
  • София
Танцувах с бебето си ❤

# 783
Какво ли не напоавих днес. Всичко беше много интересно. Сега само си мяткам душ и се домогвам до възглавницата. Повече не мога .

# 784
  • Mediterraneo
Събрах 4 почивни дни и почивам качествено.
Днес- шопинг с малката дъщеря, следобеден басейн, надвечер- джин с тоник. Без да бързам, без да решавам проблеми, без да мисля за нищо.

# 785
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
В събота яздих кон Heart Eyes
За втори път през живота си се качих на такова разкошно животно!
А днес научих нещо невероятно-прекрасно!
Щастлива съм!

# 786
Спах до късно.

# 787
  • Mediterraneo
Видях се с приятелка, дъщеря й и внучето й. Нагушках едно дебело пухкаво бебе.
Надвечер имам уговорка с друга приятелка за плаж и бира.

# 788
И аз се видях с едно прекрасно момиче, което веднъж съм виждала миналата година. А тя майка ще става. Толкова мило ми стана. Даже ми каза как ще се казва бебето. Помнеше ми името и ми поиска телефона. Дребни неща уж, но много се зарадвах

# 789
Пих кафе със свекърва ми, тя имаше нужда да поговорим и да сподели някои неща. Стана ми мило, че ми има доверие. Сега отивам на йога.

# 790
  • София
Ходихме до магазина. Уж за едно, но си излязох с четка за коса, два лака за нокти, крем за ръце и лист маска.

# 791
Бях на маникюр.

# 792
  • При децата ми
Много неща направих за себе си тези дни! Като започнем от това, че бях няколко дни отпуска, на маникюр миналата седмица, всеки ден фрапе с близка без да бързам, от вчера след обяд и цяла вечер бях при мама, днес в обедната почивка отидохме на обяд с нея, а преди това бях на козметик.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 16:07 от Hrispa76

# 793
  • София
Ударно шетане и домакинска работа сега си  седнах спокойно да си гледам интересния канал Simple Smile

# 794
И аз успях да почина . Сега ще излезнем .

Общи условия

Активация на акаунт