Декемврийската дружина продължава бюлетина 2

• 23 782
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте дружина  Hug Hug Hug

Ние сме ок, само дето мама няма време за форума  Wink

Аз също пазя пъпчето на Марио, но си нямам на представа къде да го хвърлям  Thinking
И за да не се намесвам в съдбата му ще го пазя и ще му го дам един ден.

# 76
Аз съм от София а тате е от Москва. Работех като Адвокат преди да се роди Алекс. Сега живем в софия но преди живяхме в Москва.

# 77
Здравейте всички, с маски или без  Laughing

добре дошли на Шемет и новото декемврийче Александър! А как се казва малката ви принцеса?

аз да се отчета за нашите глутенови карнавали - ами резултатът от кръвния тест е отрицателен!  Grinning т.е. би трябвало Савко да няма непоносимост към глутена, макар че се оказа, че лекарят, който ни насочи към теста, не е бил разбрал, че вече спазваме диета, но тогава, когато правихме теста, това беше само от 2-3 дни, така че не може да е повлияло на резултата. Сега обаче пак се чудим има ли в крайна сметка нещо друго освен безапетитие, или просто инатене... аз лично мисля все пак да потърсим и друг лекар да види бъбречетата му, след като нашият педиатър мислеше, че единствено оттам може да има нещо, а в крайна сметка не съм сигурно доколко ги разгледаха на ехографа, преди да се захванат със стомахчето му. Сега започваме да махаме диетата (от която, май се оплаках, горкият Ежко има гаден запек и макар да похапва добре напоследък, не е качил нищо - снощи пак закова на 10 кг.) и ни дадоха още някакъв сироп (ще пиша после как се казва, че още не съм го взела) за апетит, казаха ни да сме по-настойчиви с храненето и след 10 дни - пак да ходим да си говорим с последния лекар.

за пъпчето - ние го дадохме на брат ми да го хвърли в Рейн, на граництаа между Франция и Германия - малко клиширано европейско решение, ама друго не ни хрумна, а това го направихме с желание, надявам се за добро  Wink

Деска, стискам палци за спокойни последни седмици бременеене и Габи да те слушка!

радвам се на завръщането на пловдивската групичка!

май няма да има истински сняг все пак, а?

до скоро!

# 78
Привет на новата шеметна мама, с мен може и на руски - знам го перфектно и аз съм поживяла по широката руска степ Laughing Laughing
Нашто пъпче е дамой - аз съм майка егоист и ще съм най щастлива цял живот детето ми да е близо до мен ( горката и снаха)
Деска - дръж положението, малко остана...назначи някой който да ни каже веднага щом Тедка излезе Heart Eyes
Смайлииииииииииии събуди се бе дробчееееееее, проспа си младостаааааа Crazy

# 79
  • у дома
... да бе Смайли, днес май разминах сутринта една мадама дето много ми заприлича на теб, ама пусто ми блестеше в очите това слънце, не можах да я разпозная преди да се намъкна в кафенето за закуска.

Неви, ако ще ходите за бъбреците да гледате ви трябва детски нефролог. Аз да се изкажа компИтентно. А иначе супер е че  Савко може да хапва и глутенови храни,   май-май са ви поизлъгали тук там.   

Привет и от нас с Катето на новата мама шемет и на малкия Сашко.
Ели, аз пък изобщо не можах да те разконспирирам Simple Smile
За пъпчето - идея си нямам къде е нашето, но ако имам второ детИ , грижливо ще си го скътам

Вчера и ние се отчетохме -  ходихме на гости на едно ново бебе  Сияна - на 40 дни, ееей такова мъничко-мъничко, сладичко-сладичко.
А другата седмица чакаме още едно да се роди - вече знаем че ще е Александра.
А Теди да стиска и стои на топло в маминото коремче още месец...

Янче, а вие за вашата неродена принцеса спряхте ли се все пак на някакво име?

Хайде лека и приятна вечер на всички, че имам още бач!

# 80
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска не се притеснявай ще разберете веднага. Ще пусна съобщения на когото мога и ще помоля сестра ми да пише и тук.

# 81
  • София
Още не сме избрали никакво име. Вчера уж написахме списък с имената, които ни харесват и на двамата. После като ги прочетохме нито едно не ни хареса... Незнам вече. Това дете май ще си остане без име... Sad

Криси, кажи кво да праа с тия дрехи!!! Утре до колко си на работа? Дали немога да мина да ти ги оставя, защото ще съм с кола най-вероятно. Някъде към 5-5:30?

# 82
Още не сме избрали никакво име. Вчера уж написахме списък с имената, които ни харесват и на двамата. После като ги прочетохме нито едно не ни хареса... Незнам вече. Това дете май ще си остане без име... Sad

Криси, кажи кво да праа с тия дрехи!!! Утре до колко си на работа? Дали немога да мина да ти ги оставя, защото ще съм с кола най-вероятно. Някъде към 5-5:30?
можееееееееее, елаааааааааааааа, в офиса съм до 18.00 Heart Eyes Heart Eyes
Янче пущай темаааааааа за иемто Joy

# 83
  • София
Simple Smile Къде в Майките ли?

"Дайте идеи за име с буквата Ъ" ? Wink

# 84
Много ме мързи! Чак ме боли!
С Дара два дни подред ходим в зоопарка, там навъртаме як километраж. Следобед също излизаме. Вечер едвам гледам  Tired И некъв мини грип с много болящо гърло изкарах, ама сега съм добре.
Утре организирам посещение в Борисовата. Мисля към 10 да сме там. Ама ако ме домързи може за разнообразие на площадката пред блока да останем  Simple Smile
Неви, хубава новина, но аз лично много се обърках. Защо всъщност правите тези изследвания - защото Савко не наддава ли или има и някакви други причини? Цункай го от Дара, тя всеки ден му се обажда по телефона, както и на Мая и на Неса /Ванеса/.
Домъчняло ми е за вас, ама наистина. Хайде още малко да поразминат гриповете и да се съберем с децата /а защо не и без - повод 8-ми март например  Wink/.
Янче, земи се у ръце и измисли едно име на тва дЯте! Срамота.
Признавам си обаче, че и на мен нищо не ми идва наум - ни за женско, ни за мъжко  Crazy
Фъстъче, не съм била аз, душко, колкото и да ти се иска   Laughing
Пъпа на Дара си е у нас все още. Мислила съм за варианти да го дам на брат ми да го метне на яхтата на Роман Абрамович като я мерне из пристанището на Ница, ама не ми стиска. Това за двете пъпчета на едно място не го знаех, но ми хареса. Така ще направя.
Ще пускам някой филм сега, на филмова вълна съм тоя месец  Wink

# 85
  • 42.016399,23.101179
Здравейте и от нас!
Добре дошли  на shemet и нейните сладури от нас!  bouquet
И аз ви чета редовно, ама време не ми остава много, много за писане.
В събота трябва да замина за Чехия с 2 дечица от училище и сега са големи врътки и бумащини - един куп документи и за училището и за инспектората. #Crazy
Засилих се и редовно от миналата седмица ходя на фитнес, но бая килограми имама да стопявам. Дано само не ми мине бързо ентосиазма. Embarassed
Ели, вие в Прага ли сте в момента. Ние в неделя трябва да пристигнем и сме решили да не бързаме много за Пелхримов, а да се нашляем хубаво. Така че ако имаш възможност и желание може да се видим. После през седмицата най-вероятно пак ще имаме организирано ходене до там, ама още не знам каква ще е точно програмата. newsm78
Маймунка радвам се че напразна е била диетата и ще се радвам всичко да е от ината на Ежко. Laughing
Деси дръж се още малко, за къде се е разбързала Теди? Laughing
Смайли а Вики всяка вечер ме кара да разглеждаме снимките от София. Интересно че никое от децата не е забравила и често си говори за София и куклен театър. Изброява ги по именно Дала, Габи, Ванеска, Катето, Дани-Бузани, Ежко Бежко, Мая с бибелоната и Марто дето бута децата. Laughing

# 86
Здрасти банда
Станах по никое време... сън не ме лови  Rolling Eyes

Марси
в петък отиваме при бабата в Пилзен, в неделя по обяд ще се завръщаме, кога сте обратно? Или пък ще ти пусна тел. си и от Пелхримов като разбереш повече - може да дойдем с Емка някъде през седмицата като се шматкате  Wink

Маймунка
браво за изследванията!
И аз обаче не разбрах защо сте почнали да правите изследвания, заради някаква реакция, или защото е слабичък Ежко?

Янче, Смайли
не ви мисля с имената  Crazy
А шоши има ли име?

Добре дошла на шемет  Party
я разкажи повече, Сашко говори ли руски, а мъж ти бг? Как се държи Сашко с бебето?

Утре пак сме в градината - много се радвам  Wink Grinning

# 87
добре дошли на Шемет и новото декемврийче Александър! А как се казва малката ви принцеса?
Малката принцеса се казва Преслава

# 88
  • Благоевград
Добре дошла shemet !!!
И на мен ми е интересно как сте с двата езика.Имам познати , които говорят два езика в семейството и винаги децата преминават с лекота от единият към другият език. ShockedВинаги ме изумяват как го правят!
  bouquet

# 89
Лесно е аз му говорех само на български а тати му говореше само на руски и  така маничето научи  и двата езика. 

Общи условия

Активация на акаунт