Октомври е бая далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 3

• 36 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Аз много се притеснявам, че ще надебеля много и няма да мога да си намеря дрехи.
Да ви се оплача вчера и днес следобед ме болеше ниско долу корема. Като бодеж рязко и след това спираше. Не беше постоянна болка. Предполагам е нормално, ама като не ме е боляло отдавна нищо.
Честито Авокадо. Наистина основно момиченца май очаква октомврийската тема. Нищо, да има и ние майките на момчета на кого да подаряваме сладки рокли.

# 151
И мен ме болеше, пих но шпа и ми мина.

Оо, супер, че сте се заредили! Аз нямам опит с коремите и нямам идея колко ще раста, може би затова и не смея и не знам какво и какъв размер да си купя 😁
Откъде си взимате дрешките за бременни тумбачета, споделете някоя идея Simple Smile))

Едната взех от сайт онлайн, не беше за бременни специално, другата от Уайкики.

# 152
Аз съм в 13та г.с и не усещам дискомфорт при поставяне на колана в колата докато шофирам.
Дънките, които нося са еластични, с дълбока талия - това ми е удобно. Нося и широки туники/рокли, та че да не се забелязва особено.

Все още не разбирам дали ми е подут коремът или наистина вече е бременно коремче...
Когано се нахраня изглеждам като в 5ти месец.😃
Много се чудя за пренаталния тест. Имам още няколко дни да реша дали да правя....

Бих искала да попитам дали има някоя дама с жълтеникаво зацапване.
Понякога дори е като жълтичко топче на ежедневната превръзка.
Това е така от 2 месеца. Лекувах бакпериална вагиноза до днес с полижинакс. Не спря това зацапване всеки ден.

Странно.

# 153
Blueorchid, аз не пазарувам дрехи за бременни специално, а рокли които са свободни надолу, еластични, без колани и пристягане в талията. Искам да си ги нося и след това. Навсякъде гледам и поръчвам онлайн. С първата бременност си купих няколко клинове и си носих широките пуловери. Едни дънки за бременни имам само от HM.

И аз се очертава да съм от малцинството с момченце. Simple Smile Но вече си имам момиче и се радвам, че ще имаме и от двете.

Ans, аз имах преди няколко седмици жълтеникаво течение като белтък, без мирис и сърбежи, продължи месец и спря. Обаче тогава взимах утрогестан и не знам дали от него се е повлияло. Според мен е нормално. Предполагам скоро ще ти взимат микробиология.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 19:52 от mommy22

# 154
Ами и моето зацапване няма мирис, нямам сърбеж.
Доколкото чета е нормално да има такива нещо... Утрогестан приемах перорално, вече почвам вагинално до 35г.с....
Вероятно отново ще правя микробиология, за да се види дали е чисто.

# 155
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви следя. Simple Smile Ние очакваме момченце, с термин 5ти октомври. Simple Smile Имаме си и батко на 7 години, който с нетърпение очаква братчето си. ❤

# 156
Момичета днес ни излязоха резултатите от пренаталният и всичко е наред още не мога да си намеря място, ще си имаме  момиченце 🎀🎀🎀 Нямам търпение утре да мине и ФМ и да си отдъхна нацяло.

Честито, момиченце 💐! И аз чаках днес резултат, но засега нищо. Мога ли да попитам при кого го прави и на кой ден ти излезе резултатът?
Правих го на 09.04 Вижън във Варна, днес беше 7ми работен ден. Казаха ми до 10работни дни така че беше навреме.

# 157
Авокадо, и аз го пуснах на 09.04 при Вижън, може би скоро ще получа резултат, а ти получи ли обаждане или направо имейл?

# 158
Авокадо, и аз го пуснах на 09.04 при Вижън, може би скоро ще получа резултат, а ти получи ли обаждане или направо имейл?
Първо ми звъннаха и след това ми пратиха имейл. Най-вероятно утре ще ти звъннат.

# 159
Аз си купих 3 клина за бременни. Нося си роклите без колан. За лятото ще си купя като дойде сезона и зная колко ще съм голяма. С близнаците нямах голям корем, а сега ми се струва много голям за началото на 14-та седмица. Нещото, което другата седмица ще купувам отново са сутиени, че не мога да ги побирам в наличните. Бях купила без подплънки (дантела само) размер В, но вече станаха за С.
Последно бях +2 кг, не смея да се претегля. Тези дни като се прибера от Рила ще видя как е положението.

# 160
Авокадо, честито! Много розова ни е темата, много интересно 💗

Аз основно рокли нося, такива широчки и даже си поръчах още няколко, защото усещам как започва да расте коремчето.

Днес имах доста движение и изпитвах продължителна, на моменти по-остра болка ниско в корема. Случва ли ви се като се движите по-продължително? Надявам се утре да успея да организирам по-щадящ ден, че четвъртък определено няма да е такъв.

Аничка, Рила! ❤️❤️❤️ Едно от нещата, за които "страдам", е че тази година няма да мога да ида на Рила лятото, а принципно винаги ходя. Наслади се и се зареди с енергия!

# 161
Добро утро, дами!
Аз в петък правих ултразвуковото изследване+БХС (кръвно) - тоест -  скрининг.

До колко време излизат резултатите от БХС? Аз имам получено само това засега като резултат:

Пишеше си „Изследване: БХС“

Възможно ли е лаборантката нещо да е объркала? Grinning

# 162
Аз, откакто съм бременна не съм се спряла по пътищата в страната. Бяхме в Родопи семейно от края на март и началото на април и сега вече няколко дни съм служебно на Боровец. Но вече почвам да се уморявам. Утре съм на работа, поне ще 2 дни работната ми седмица. Искаха колегите отново да пътуваме в петък, но бях категорична в отказа си.

Досега не съм правила БХС и не зная какви трябва да са точните данни. Зная, че едното е за риск от прееклампсия, но аз смятам специално за нея да направя другия месец теста в Геника, който е от няколко показатели. Забелязвам, че почвам да оттичам, а е много рано. Уж всичко беше наред на феталната и нямаше риск, но за по-голямо спокойствие ще направя и другия тест. За 3-4 дни има резултат и за сметка на другите, като сума е достъпен.

# 163
Аничка, какви тестове пускаш в Геника, може ли да споделиш?

# 164
Аничка, какви тестове пускаш в Геника, може ли да споделиш?

Показателите са: sFlt-1; PIGF; sFlt-1/PIGF

Сега видях, че за 1 ден излизат, което е още по-добре.

При мен има леко оттичане и силно главоболие от няколко дни. Сутринта трудно си сложих халката. А сега е абсурдно да я сваля.

Общи условия

Активация на акаунт