Инсеминация

• 914
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,имам нужда от помощ тъй като ми е за първи път. Правих инсеминация на 28.03.2024 г. Мц трябваше да дойде на 10.04. От 9 ти до днес вече трети ден само ми прицапва ту розово,ту кафеникаво но цикъл няма. Уринарен тест е утрицател. Днес направих и кръвен. Въпроса ми е има ли шанс да съм бременна с този нисък процент 0.21 на кръвния тест. Извинявам се за дългия пост но съм нова в тази тема. Благодаря предварително на одговорилите!!!

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 18:29 от Анонимен член

# 1
За съжаление тестът е напълно отрицателен.

# 2
  • София/Севлиево
Напълно отрицателен тест.Успех следващия път.

# 3
Ако приемате прогестеронов препарат, може заради него да не ви идва менструацията. Трябва да се спре при отрицателен резултат.

# 4
Аз имам едно питане свързано със самата процедура. След самото поставяне на спермата доктора веднага ми казва да стана и да си ида в стаята да полежа 30 минути.  НО преди това ми дават и да пишкам. Тоест правят инсето,ставаш,отиваш пеша до стаята ,пишкаш и чак тогава лягаш . Започвам да се съмнявам,че затова вече 3та ми е неуспешна. При инвитрото ги карат с носилката направо в стаята и никакво ставане.

# 5
Аз имам едно питане свързано със самата процедура. След самото поставяне на спермата доктора веднага ми казва да стана и да си ида в стаята да полежа 30 минути.  НО преди това ми дават и да пишкам. Тоест правят инсето,ставаш,отиваш пеша до стаята ,пишкаш и чак тогава лягаш . Започвам да се съмнявам,че затова вече 3та ми е неуспешна. При инвитрото ги карат с носилката направо в стаята и никакво ставане.
Абсолютен мит е, че лежането помага за имплантация/зачеване.

# 6

Аз също имам 3 и минах на инвитро. Много може да са причините за неуспеха при инсеминация- недобра яйцеклетка , несвързване със сперматозоида или недобър такъв , грешка при времето- разминаване между овулация ( яйцеклетка живее само 12 часа) и инсеминация , негоден ембрион или лоша среда.  Дори да сте с отлично здраве си е малко на късмет

# 7
Здравейте, предстои ми втора инсеминация в б-ца Надежда. Искам да питам миналите през това, дали след процедурата ви оставиха да полежите, тъй като при мен не беше така. Изправиха ме веднага и ме изпратиха да си ходя и това малко ме узадачи. Този път мисля да помоля да ме оставят няколко минути поне в легнало положение. Моля някой с опит да сподели и въобще ще се раздвам да чуя мамита заченали с инсеминация къде и от кой опит стана Simple Smile

# 8
Оставяли са ме са лежа около 10 Мин, но нито една от четирите инсеминации не беше успешна. В същата клиника моя приятелка успя от четвърти път, друга от първи, трета като мен нямаше успех. Не смятам, че лежането е определящо за крайния резултат.

# 9
И мен са ме оставяли, правеха го по-скоро за да ми осигурят психологически комфорт. Така или иначе, опитите не бяха успешни. Лекарите казват, че това е мит, така че не се притеснявайте и успех!

# 10
Благодаря ви, аз също мисля, че може да ме оставят чисто психологически да съм по- спокойна. Дано има резултат, успех на всички 🍀

# 11
Здравейте, предстои ми втора инсеминация в б-ца Надежда. Искам да питам миналите през това, дали след процедурата ви оставиха да полежите, тъй като при мен не беше така. Изправиха ме веднага и ме изпратиха да си ходя и това малко ме узадачи. Този път мисля да помоля да ме оставят няколко минути поне в легнало положение. Моля някой с опит да сподели и въобще ще се раздвам да чуя мамита заченали с инсеминация къде и от кой опит стана Simple Smile

Привет! Предстои ми 4та в Селена при д-р Ставрев. Предните бяха неуспешни . Вече нямам очаквания . Не ме оставят да лежа,вдигат ме,дават ми да ида до тоалетна,тъй като преди инсе нали трябва да си с пълен мехур. И чак тогава лягам и лежа 20-30 мин.

# 12
Здравейте, явно навсякъде процедират различно, аз за пикочен мехур нищо не бях чула и не ми бяха казали.. Разбрах, че това с лежането е абсолютно до тертип на работа на лекаря и няма влияние ( поне така се надявам). Знаете ли колко инсе трябва да се направят преди да се премине към инвитро по фонда? Благодаря и успех!

Привет! Предстои ми 4та в Селена при д-р Ставрев. Предните бяха неуспешни . Вече нямам очаквания . Не ме оставят да лежа,вдигат ме,дават ми да ида до тоалетна,тъй като преди инсе нали трябва да си с пълен мехур. И чак тогава лягам и лежа 20-30 мин.

# 13
4 инсеминации при неизяснен стерилитет.

# 14
Здравейте, явно навсякъде процедират различно, аз за пикочен мехур нищо не бях чула и не ми бяха казали.. Разбрах, че това с лежането е абсолютно до тертип на работа на лекаря и няма влияние ( поне така се надявам). Знаете ли колко инсе трябва да се направят преди да се премине към инвитро по фонда? Благодаря и успех!

Явно да. 4 инсе и после кандидатстваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт