Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 35 760
  • 463
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Купих си тениска от физически магазин, бяла с голяма щампа отпред. Струваше 25.99 лв.
След като я изпрах щампата се разля по цялата тениска.
Мога ли и как да направя рекламация?

# 436
Здравейте,
Купих си тениска от физически магазин, бяла с голяма щампа отпред. Струваше 25.99 лв.
След като я изпрах щампата се разля по цялата тениска.
Мога ли и как да направя рекламация?
Да, върнете я като Рекламация.

# 437
Има ли по-специално процедура, щото е вече изпрана, няма етикет?
До сега не съм правила рекламация...

# 438
Не, просто избираш Рекламация, а не Връщане.

# 439
  • На Изток от Рая
Не, просто избираш Рекламация, а не Връщане.
Потребителката е купила тениската от физически магазин, тя няма какво да избира.
Ако пазите касовия бон няма проблем с рекламацията.

# 440
Здравейте ! Някой има ли актуален промо код за Mohito. Благодаря предварително !

# 441
  • София
Имам тези кодове за 10% отстъпка в Reserved до 30.06. За ненамалени, само онлайн
BGQ92DI3LJVBM
BGEC4V1IMT3G1

И още 3 талона имам, но вероятно ще поръчвам, ако ми остане някой ще публикувам преди да изтече.

# 442
Хора, някой може ли да ми купи от физически магазин в София една пола, която вече е изчерпана в онлайн магазина? За Reserved става въпрос.

# 443
Момичета, това с доставката на Р не го ли оправиха? Имам количка за 130 лв, отбелязала съм картово плащане и ми слага 9-13 лв доставка. Искам доставка до бокснау. Писна ми да ходя до магазин.

# 444
В Мохито как беше връщането, че не съм поръчвала от 3 години, но на намалението се подхлъзнах Grinning
Мога ли директно да занеса в офис на Спиди или трябва да чакам куриер да вземе? Не мога да разпечатвам, мога ли да напиша само номер на поръчка и да сложа в плика? Някой ако е връщал скоро, моля да ми припомни.

# 445
И аз ще връщам в Мохито, но ми е разделена пратката и чакам втората партида. Преди като връщах си разпечатах от сайта помня, но от Спиди ми казаха, че и да няма, те ще ми изготвели товарителница. Нямах проблем предния път, дано и сега е така.
Полата ми пристигна без колан, как мога да го докажа? Не че ми трябва, тя цялата не струва, но да не решат, че аз съм си го харесала и задържала?

# 446
Пазарува ли някой от намалението вече? Похвалете някоя рокля!
Някой има ли тази,как е като материя и размер
https://www.reserved.com/bg/bg/sharena-midi-roklya-235fh-mlc
и тези заглеждам
https://www.reserved.com/bg/bg/maxi-roklya-s-nabor-ww281-39x
https://www.reserved.com/bg/bg/maxi-roklya-s-kolan-009bx-01x
Търся си прохладна дълга лятна рокля от приятна на допир материя.

# 447
  • София
Аз поръчах още миналата седмица, днес беше крайния срок да пристигнат, но закъсняват.
Една пола-панталон(шорти) поръчах. Бях я взела в М и като цяло ми беше комфортна, но ми беше леко широка, а аз съм с тенденция да отслабвам сега и реших, че като сваля още 3 кила ще ми увисне. Затова я върнах и поръчах С. С нея комплект панталон и блуза в леопардов муселин. Блузата харесвам най-вече, но исках някакъв такъв летен панталон. Ще ги видя като дойдат де.
Една рокля харесвам, но е изчерпана-ще чакам ако я върне някой.

# 448
Аз чаках някоя да върне полата, която исках, но я е върнала скъсана около ципа, следователно се отказах от визията (след като и топът се оказа пълен парцал).

Намерих подобен, но много по-добре стоящ топ в Синсей.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 14:24 от amy_nka

# 449
Някой има ли код за 10% за ненамалени, който няма да ползва? Reserved.

Общи условия

Активация на акаунт