Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 122
  • 675
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз съм с такива размери, за връхна дреха бих взела S, тоест 36.

# 646
Имаше само 34 и 38.И двете ги поръщах.За 34 гръдна ще го докарам,  но каква е тая талия 66 см. Пък за 38 в коментарите отдолу навсякъде пише, че е уголемено....
Нямаше 36 да му се не види...

# 647
Не, 32 = XXS, 34 = XS, 36 = S
Съсел@, сменяй номера, докато е време.
И докато на Р обикновено са леко уголемени някои модели, на М си отговарят, някои са леко умалени.
Така е на теория /донякъде, защото съм срещала в сайтове описание на  34 р-р като S/ .
Моят пост се основава на опита. При мен дрехите oт Mohito, които са р-р 32 и р-р ХS /зависи коя номерация е използвана/ застават еднакво добре. Размер 34 винаги са ми леко големи.
Купувам р-р ХS и №32 и на много други марки.

Съсел@, пропуснах да уточня, че моите р-ри са различни от твоите, аз съм висока и слаба, възможно е при теб да е различно и да ти пасне номер 34 - не зная.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 17:27 от Sweta

# 648
Здравейте! Подадох искане за връщане, но не са ми изпратили номер на товарителницата, в такъв случай мога ли да отида директно до офис да ги върна?

# 649
Здравейте! Подадох искане за връщане, но не са ми изпратили номер на товарителницата, в такъв случай мога ли да отида директно до офис да ги върна?
Ако става въпрос за Mohito и аз не получих номер на товарителница при подадена заявка за връщане. Просто отидох до офис на Спиди-питаха ме за телефонния номер и си намериха товарителницата сами.

# 650
Нокога не съм имала проблеми с връщане от офис, не мога да чакам куриер една седмица.
В сайта си пише на кой адрес да се върне от офис, в плика се добавя ли сме с номер на поръчка и имена на латиница.
Аз съм много доволна от бельото, елеците и тениските.

# 651
  • София
Аз съм ХХС и 32 са ми големи нещата, така че по-скоро отговаря на ХС. Вероятно зависи от модела на дрехата все пак, но според мен са си уголемени като цяло.

# 652
Изобщо не са уголемени нещата напоследък, поне тези, които аз получих- или си отговарят , или са умалени.
Всичко е специфично, онзи двн от друг сайт получих риза 32 размер с гръдна 56 едностранно, което си е направо Л.

# 653
  • София
Аз като получих дънките от последната поръчка(предишното ми мнение за тях) бях поръчала дънки 38 и 40. И двете ми бяха комфортни, 40 идея широки, но ми бяха добре. Според мен от тях 38 щеше да ки е тесен.
Та много зависи от конкретния продукт. Аз винаги гледам коментарите, за щастие често има подробни отзиви и си пишат хората кое е широко, кое не.
Някои пуловери са доста уголемени, но са оувърсайз по принцип.
Като цяло нямам късмет с панталоните на Reserved. Дънките конкретно-никога нищо не ми стои добре. Имам панталони с широки крачоли-те са ми ок.
Най-ми пасват дънките на ХМ.

# 654
  • София
Ами аз едно яке поръчах в размер 32 и ми беше голямо. Друг въпрос е, че и качеството беше потресаващо Sad

# 655
Има ли някой това палто? Умалени, уголемено?

# 656
Извинявам се ама наистина качеството вече не отговаря на цените! Преди пазарувах доста по често от Ризървд и Мохито, но напъследък съм с големи резерви. По принцип не пазя дрехи и се опитвам да не влагам големи суми в тях, но виждам че е все по невъзможно да намериш нещо качествено на разумна цена. От друга страна, да, мога да си позволя Томи Хилфигър, но пък защо да му треперя че съм дала 300 лева за яке например, като преди за 100 можех да имам една или две степени по нисък дизайн и качество за разумна цена. В момента мога да ви кажа че качеството на Р и М е паднало на ниво Синсей от преди 3-4 години, а качеството на Синсей вече е на ниво Ариекспес, но долнопробен. Синсей е магазина към който съм направила най-много оборот за последните 5 години и качеството им падна 20 нива надолу. Съответно аз вече търся заместител, но няма. В момента съм на Манго и Зара и те за тези цени предлагат дрехи на нивото на Ри М от преди да заминат и те в евтините изработки на високи цени.
Вече съм решила да пазарувам марки. Нямам избор просто. Ако искаш качество, вече го няма на добри цени. Това виждам аз.

# 657
Това вече е проблем, валиден и за по-висок клас марки, за съжаление, особено все по-трудното откриване на естествени материи.

# 658
Ако мислите, че при един Найк или G star качеството е върховно- не , не е . Съдя на какво заприличват дрехите на детето.
Тук поне цените са такива, че да не те е яд .
Аз се отказвам от НМ , там е доста по- разочароващо напоследък.

# 659
А, не, не търся върховно качество. Просто да не се разпазлда след 3 пранета. В H&M е наистина много зле напоследък. Да не казвам че постоянно има разминаване от снимки и на живо. На снимките изглежда добре, викам си материята може да е хубава. Отивам в магазина, намирам артикура по артикулния номер, гледам го и изпадам в изумение как почти няма общо с на снимките. Направо ме хваща яд как не съм се презапасила с памучни дрехи като бяха на сносни цени. Ама нали човик никога не си мисли колко по-лошо може да стане. И то взе че стана....
В Синсей тениски по 4.50 памучни с много сносно качество ги купувах до преди 4 години. Срам не срам някои още ги нося вкъщи (за вкъще съм ги купувала) и търся да ги сменя с други от известно време и няма. Не търся същата цена, ясно е че такива цени вече няма. Ама не може същото качество вече да струва 15-17 лева за тениска за вкъщи. Като аз купувам по 7-8 някъде наведнъж за да ги сменям постоянно. Наистина вече съм в чуденка къде да пазарувам. Имам си навици и нужди, които не са хай стрийт, ама не може бейсик неща да струват цяло състояние, ако искаш средно качество.

Общи условия

Активация на акаунт