Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 56 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Имах преди време такъв проблем. Оправи се от самосебе си след няколко дни.

# 721

Някой има ли това сако? Харесах го и в кафяво, но е изкупено в моя размер. Има ли хубава кройка, или е отпуснато като спортно сако? Не искам лигава материя, а стегната.

# 722
  • София
Щом има вискоза, ми се струва, че материята е по-мека. Но щом е вталено и има подплата - би трябвало да има линия.

# 723
Здравейте! Вчера трябваше да мине през мен куриер за да вземе връщането ми към Мохито, но не мина. Какво да правя? Не знам как да се свържа с тях.

# 724
Занесете го в офис. Данните за връщане ги има с сайта.
Русе Ел Пи Пи Фешън нещо си беше ..

При мен тези заявени куриери никога не идват 😀

# 725
  • Пловдив
Ядосах се аз...на мен си. Тениска поръчана зимата сигур сега гладя да обличам. Гледам на закачалката бримка и лека дупка от раното на ръкава Confused

# 726
Благодаря за съвета, но кашона е по-голям от мен. Не мога да го нося до никакв офис.

# 727
Здравейте! Някой дали има код за Мохито, който няма да използва? Ще съм много благодарна!

# 728
  • sofia
Здравейте, някоя от вас да има тази рокля от Reserved и ако да - много, много ли е широка или седи като на модела (което на мен ми харесва)?

# 729
  • София
Тази рокличка имам спомен, че някаква инфлуенсърка я показваше. Стоеше много сладко Simple Smile И аз харесвам такъв модел, но бяло избягвам, защото много се цапа..

# 730
За месец две тъмносини неща поръчвам, и двете още преди първо обличане загубиха цвят  при прането и изглеждат като купувани от вторака за домашни. Добре поне, че ги взех на намаление. Р хубаво вдигат цените, ама качеството пада.

# 731
  • София
Тъмно сините неща винаги избеляват. Колко панталони съм имала...и мъжът ми, децата. Винаги по ръбовете изсветляват и изглеждат носени 100 пъти. Пък ако ги снимаш да ги продаваш/подаряваш, изглеждат още по-потресаващо от на живо Laughing

# 732
Ей, тъкмо получих две 100% лен рокли в тъмно синьо и мислех да си ги оставям...Ама след тези коментари се колебая Grinning.

# 733
Преди избеляваха от повече пране, сега пт воле Simple Smile
Нося ги нещата. Ама ми е неприятно , че вече и тия претенции не могат са покрият.
Може ли линк към роклите?

# 734
Аз спазвам градусите за пране /обикновено 30° max/, посочени на етикета, ползвам препарат за цветни дрехи и нямам  избелели дрехи. Но и тъмни памучни нямам за лятото, в интерес на истината. Имам рокля - вискоза 100%, тъмносиня  - не мръдна.

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 00:40 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт