🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 738
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 460
Едвам успях да изгледам епизодите, обаче не мога да ви изчета както трябва.
 Та, не знам дали е имало кекс/както го разбирате/, но доста прелюдия си имаше - доста сексуален аспект, то само "проникването"липсваше. Най-вероятно не са показали всичко и случилото се не е най-лошото. Проблемът е в поведението(в предаването) след това - на участниците, критиците, неутралните"уж" и дори на Наум/сложих го, защото е виновен, че е храстче /.🤣

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 19:35 от akksy

# 2 461
438 нови отговора! 😳 Хафтее, вярно, че беше дълъг работен ден , но сте писали, като за седмица. 😁

Аз се радвам, че Виктория я няма вече. Всъщност бих се зарадвала на всяка, която си тръгне. Грешка няма как да се допусне, в този каст. Разбира се, най-ще се зарадвам на т'ва шантавото Крисе.

# 2 462
А от къде знаете каква е Екатерина и какъв разговор би имало с нея... показват се съвсем различни типове, защото се търсят разни скандални неща.

# 2 463
Не можах да пиша вчера по време на епизода, но ще се включа сега,
защото получих някакво дежавю.
Имах състудентка , която се казваше Валерия. На вид приличаше на тази Валерия, но без татуировки.
Поведение, маниери, всичко 1:1.
Нашата Валерия си беше някаква нимфоманка с тотално объркани понятия - за нея секс и любов бяха едно и също , смяташе, че човек може да се влюби по три пъти седмично в различни хора и така трупаше много сериозна бройка. Излъчваше си секс момичето и това е. Мъжете съответно го надушваха това от километри. Малко като животните - извинявам се за тази аналогия, но точно така си е.

Чак почнах да смятам тази Валерия чия дъщеря е , както и да е, няма как да има връзка по между им, но манталитет, поведение, всичко.
 Секс е имало със сигурност, Алек беше пиян на мотика, а тя горката не разбира, че сексът и любовта са различни неща, може да се припокрият, но може и да не се допрат. Объркана и е главичката просто.
За мен се изложиха много  и двамата, и сценаристите, и всички, които предусетиха това и създадоха обстановката, за да се случи.
Жалко за Валерия - просто я използваха за нуждите на продукцията. Не че тя беше против, но мисля, че не осъзнаваше въобще какво всъщност се случва.
Извинявам се за дългия пост.

пп. Постът е коригиран и препоръчаната част за изтриване вече я няма. Но това са нещата от живота. Това обяснява и поведението на един човек  в даден момент от психологическа гледна точка.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 19:51 от Lanarte

# 2 464
  • Тайланд
Lanarte, моля те изтрий го това, не е ок. Благодаря за клюкарството, и аз съм тук затова, но леко преминава границите...

PS: благодаря!

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 19:55 от TraumaTeam

# 2 465
Lanarte, да.. Изтрий частта за вуйчото...

# 2 466
Да, обикноено сексуалното насилие върху деца има последствия и върху тяхната психика. Надявам се Вашата Валерия да е намерила хора в живота си, които да не я разнасят по форуми, може би и мъж, който да помогне с травмите 'и.

Валерия е малко объркана, малко по живота и малко 'и се прави секс. Малко е грозно да се впускаме в предположение за това дали е имало сексуален тормоз, дали е нимфоманка, дали не-знам-си-какво. С времето ще се оправи, не е единствената с такова държание, пък всички си създадоха семейства.

# 2 467
Някой питаше - ето Надежда и бившият й съпруг, 2017 година:

# 2 468
гледам надкаста с Виктория. много добре се държи и говори. сетчето и кецките й са трепач.

# 2 469
  • софия
Да се чуди човек от предаването ли да се откаже или от темата Confused

То напоследък ергенгите започнаха до една да ми приличат на нежни кошути с ангелски сърца.

# 2 470
  • София
Не вярвам кой какво казал. Всичко беше подготвено от продукцията като за секс и ако се е случило не могат да ги винят. Могат да го покрият.

Значи, продукцията буквално им постиля за секс, но после не излъчва нищо, а само спретва краткотрайна интрижка как Валерия намекнала нещо, което не се е случило. Не ми звучи логично.

# 2 471
  • София
Надкаста с Виктория е първият от поне 5 насам, в които има хубав диалог и интересна гостенка, която може да говори, да се изразява и да се надсмива над себе си. Между другото изглежда много добре Виктория

# 2 472

Никога не бих разбрала, че това е Надежда! Наистина има операция на носа..

# 2 473

Благодаря! Аз бях тази с питането:) .Сега пък ми изниква друг въпрос-ако не се лъжа,тя каза,че синът и е на 7.Сватбата е 2017,тя не е бременна,както се вижда.Та нещо не е както трябва,или да ходя в ъгъла да се срамувам,че съм мега зле с математиката?

# 2 474
  • София

Визуално много ми прилича на Алек този младеж.

Общи условия

Активация на акаунт