🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 150
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 870
Няма и да се намери някой да те търпи, Викторио, толкова си ужасна!

# 871
Виктория каза какво не харесва. Тя някога казвала ли е какво му харесва на Алек?

Айде и тя влюбена. Sweat SmileSweat Smile

# 872
  • Paris
Виктория преди я защитавах, обаче колкото повече я показват разбирам, че наистина има много злоба и травми там.

# 873
Виктория не знае значението на думи като “възпитание “ и “такт”.
Никой не е длъжен да се съобразява с нея и чувствата и , да слезе малко на земята .

# 874
Не мога да повярвам , колко отвратителни хора има. Какво ли им е в душите .

# 875
Капитонова беше цветенце в сравнение с адашката.

# 876
Тя е черен диамант. 🤣🤣🤣🤣

Остава само Алек да я шлифова хубаво, че да се кротне малко...

# 877
Ще ме прощавате за асоциацията, но Наум ми прилича на собственик на погребално бюро.

# 878
  • Варна/Амстердам
Директността в случая на Виктория е по-скоро проява на невъзпитание и тотална липса на емоционална интелигентност. Никой не я пита за мнение и съвет. Собствената ѝ несигурност се трансформира в желание да смачка и уязви другите, чувства се по-значима.

# 879
Hurt people hurt people - пасва идеално в случая на Виктория …

# 880
  • here and now
Обаче, на Алеко му дойде като глътка свеж въздух, след задушаващата любов на предишните моми..

# 881
Не мога да повярвам , колко отвратителни хора има. Какво ли им е в душите .
Празно.

# 882
Браво, Маги! Захапаха я от всички страни като стадо хиени, а тя като една лъвица достойно се защити. Без вика, без да обижда, без злоба, без заплахи, без да им пада на нивото, със спокойствие и достойнство! Не се поддаде на една провокация!
Ето това е пример за подражание, а не злобата на Виктория, нападките на Надя или логореята на Теа!

# 883
Ще ме прощавате за асоциацията, но Наум ми прилича на собственик на погребално бюро.

На някои от мненията бутона за лайк не работи, защо ли?

А иначе, на мен пък заяжданията в този сезон са ми сравнително ок.
Може би, защото в темата няма скандали и ми е едно лежерно и хубаво.
Липсата на фаворитки на публиката в каста е много позитивна, защото публиката най-накрая се обедини в мненията си. Ако можеше това обединение да настане и в държавата ни, цена нямаше да имаме, ама....

# 884
Обаче колкото по-малко моми за женене остават, толкова по-хубав стайлинг имат. Личи си, че продукцията пестят откъм ресурси. Кой знае колко малко гримьори и фризьори са обслужвали 26 момичета...

Общи условия

Активация на акаунт