🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 039
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 960
Както му държат сметка на Алеко за всичко и му се цупят за щяло и нещяло, очаквам утре някоя от обидените и пренебрегнатите да го набие, че си е легнал с Валерия. Joy
Е, защо мислиш, че изгони Барбара? Инстинкт му се казва! Joy

# 961
Валерия каза "Може и да е имало" и всички срещу нея 🤦‍♂️ Не скачат на ергена, а на лесната мишена. Тя ги пуска по пързалката, ама сега ше извъртят нещата така, че Сашо утре ще я изгони. Ще го изкара, че й имал доверие, че тя е лъгала и ала-бала. Браво на Валерия, много ме накефи! Вече и аз бих й снимал един клип 😆
Не би трябвало да я изгони, а Горджъса вече е крайно време. Освен това обиди много грозно Валерия, "помия" чух да я нарича

# 962
Има лимит на лайковете.

# 963
Според мен може и да е имало нещо с Валерия. Все пак два месеца седи и ги слуша само как му се обесняват и накрая като му дойде една като Валерия дето не се дърпа защо да пропусне човека. 😂 А и защо ще влизаш в морето толкова дълбоко, ако само ще я целуваш.

Писна му да стои на сухо и много добре знае коя ще му пусне.
Понеже някой попита за предния сезон - Евгени май беше спал и с Елена и с Валерия, поне така писахте в темата..

# 964
  • here and now
Голяма работа и да е имало секс.
Щом и двамата са искали аз проблем не виждам.
Щото не си в къщата и не си влюбена... Mr. Green

# 965
  • София

Факт, но на мястото на другите женки директно отказвам розата и си тръгвам...

# 966

Е да де, но Магдалена е обидена. Защо е обидена? Човекът не се е оженил за нея все още.

# 967
Валерия ако лъже, знае че следва изгонване, а и си беше доста палаво...от кадрите, които загатнаха.. не знам, не знам.

В предишни сезони имало ли е такова интимности?
Виктор прекара нощта с Александра ли, с Марта ли, вече не помня. Но не са правили нищо. После на един купон след предаването стана заварката с една от мадамите, ама след месеци. Мисля, че при Стратимир в 10 от 10 го раздухаха какво е ставало и в Комеди клуба, така че е потвърдено от ергенките. Но в предаването никога досега.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 23:27 от Kokito87

# 968
  • София
Щото не си в къщата и не си влюбена... Mr. Green
И това е така Grinning

# 969
Бях от хората, които защитаваха Виктория, защото ми приличаше на човек, мачкан дълго време, тоест изпитвах емпатия към нея и така си обяснявах поведението й. Все още смятам, че е така.

Но как нападна Маги - е, не! Маги дори на синхроните не коментира другите момичета много-много и не си позволява грозен език. Грам не вярвам, че Маги парадира с живота си, че се държи като гранд дама и т.н., просто те четат инстинкта й за самосъхранение като високомерие. Съдът, който бяха устроили на Маги и Екатерина, беше меко казано гнусен.

Сега виждам, че Виктория ще си остане нещастен човек, защото е повече като питбул - напада без да подбира - и защото не си задава въпроса, ок, аз ли сбърках? Къде сбърках? Аз каква съм? Нека другите са прости, но един адекватен човек иска да си свери часовника.

Но Надя май е по-тежък случай. Тя е емоционален инвалид и целият й живот ще мине в поведение на сърдита бабичка, без да усети това от колко неща я лишава.

Мисля, че само с Маги и Екатерина човек може да комуникира добре в ежедневието си. Предпочитам приятелка като Маги, пък аз ще й обясня разделението на властите!

# 970
Я, всеобщата злоба как обединява! Като мърши на плячка се нахвърлят всички задружно.

# 971
Евгени не е нощувал с никоя в предаването, сам го сподели при Тото.
Дениз е нощувала при Виктор (без нищо по нейни думи), Виктория е отказала. После след предаването Виктор е продължил да контактува с Дениз, но на един купон е преспал с Венета.

Секс в предаването - пред камера или да се коментира пред тях, не е имало. За извън камера също по думите на замесените няма. Досега...

# 972

Факт, но на мястото на другите женки директно отказвам розата и си тръгвам...

Точно това е интересното - как те ще го преработят това. 🤣🤣🤣 Досега им беше проблем Маша, че го пипала под масата, сега за случилото се с Вал, утре валидолът ще им е пръв приятел. Иначе бяха много отворени като му се чекнеха на пейката, ама с никоя от тях досега не е имал такива страстни сцени. И пак казвам - хитър е, усети къде ще го пуснат...

# 973
Я, всеобщата злоба как обединява! Като мърши на плячка се нахвърлят всички задружно.
И аз това мислех да напиша.Много добре го илюстрирахте.

# 974
Ахахааа, най - младото ги оправи тези дърти гарги!
По-скоро се самооправи, наби си автогола и се самоизпрати ..но толкова му е акъла

Общи условия

Активация на акаунт