🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 891
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 440
Валерия само повтаря ,че вуйчо и ще гледа ,а какво следва нататък....

# 1 441
Вуйчо гледа..дай да идем у дълбокото да се опознаем насаме.

# 1 442
А какъв е този вуйчо? Някой знае ли? Нова съм тук и се радвам на всякакъв тип информация. Благодаря на всеки, който ми отговори.

# 1 443
Тая среща е гнусна и без секса.
Искала любов, за която се пишели стихотворения. Айде Валерия да каже едно стихотворение за любов.

Съгласна съм. Платили са му за кекс в шоуто и той гОркия се напи, за да свърши работата.

# 1 444
Леле, тоя льольо наистина ли вярва за “ дървената къщичка” на Валерия? Колко лесни за манипулиране са мъжете. 😂

# 1 445
Алеко е нехубав на синхроните по време на срещата. Валерия е вулгарна, по дяволите, тя просто го излъчва! Как взе да приплезва сластно език като гущер. Брррр...

# 1 446
За първи път виждам химия . Мария ми беше по-агресивна.

# 1 447
  • here and now
Обаче Алек доста добре усети Валерия.
Ооооо, всички я усетихме Mr. Green

# 1 448
Леле, тоя льольо наистина ли вярва за “ дървената къщичка” на Валерия? Колко лесни за манипулиране са мъжете. 😂
Така като гледам Алек излиза по-хитър от нея - ще си я отстреля, а тя ще си остане без нищо.

# 1 449
  • тук и там
Стига сте жалили Алеко-платили му били..Ми не,Валето му даде нишани,той си се възползва-като всеки мъж,пийнал,с девойка с хубаво тяло, която му се слага и му показва че няма нищо против да правят секс .

# 1 450
Валерия е толкова смешна, чак жалка, в опитите си да си вдига цената. Нямало как да остане при един човек, ако не й били покрити нуждите и не била задоволена...отвсякъде. При положение, че е допуснала да бъде пребивана от човека до нея. Не вярвам, че кварталния гамен, с когото вероятно е била, го е било грижа за нея.Съжалявам за това,  което ще напиша, но според мен тя има хашлашко поведение, улично възпитание, никакви задръжки...Злоупотребява със загубата на майка си, опитва се да предизвиква съжаление. Жалки прийоми.Не ми е симпатична.

# 1 451
Да, защо да е наивен Алек. Той да си я тресне, а па тя да си говори глупости дето сама не им вярва.

# 1 452
Една хубава среща и толкова много завист по нея.

# 1 453
Разбира се , че не са го накарали от продукцията

# 1 454
  • here and now
Така като гледам Алек излиза по-хитър от нея - ще си я отстреля, а тя ще си остане без нищо.
E що? Може пък да ѝ хареса...

Общи условия

Активация на акаунт