🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 896
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 425
Магдалена колко изненадана остана, че някой друг освен нея е казал на Алек, че има чувства.. Уау какво чудо, тая жена явно наистина си мисли, че е единствения център на внимание.

# 1 426
  • тук и там
На Виктория и просветна,че с Алеко няма никакъв шанс и за това поне сеир да гледа,и да провокира останалите.Валето реши да пробва Алеко,да види дали поне сексуално ще си допаднат.

# 1 427
Абсолютно я усети Алекс какво иска Валерия, затова я покани на среща. Едва ли друга би му пуснала без никакви задръжки.

# 1 428
малката бръмчалка отвя руската школа.. Joy

# 1 429
  • София
Ей ви на българската школа. Мара ряпа да яде.

# 1 430
Сега съм в началото на срещата с Валерия и Алек на синхроните каза, че е била най-трогната от всички какво е направил за нея.. И стоя си аз и не мога да спра да мисля следното - тя е била толкова трогната от това, което е направил, че е решил да ѝ го и бодне, че да я трогне още повече… 🤣🤣🤣

# 1 431
И аз съм на това мнение за Виктория. От няколко епизода всичките й коментари са за майтапа и изобщо не й пука.

# 1 432
  • somewhere over the rainbow
Сандьо е готов. И е пиян. Чакаме проникването.

# 1 433
От всички вътре може би само Надя е влязла заради Алек. Тя пари вади и то много добри като IT, едва ли иска да става известна, защото си има хубава професия. Хубава жена е, със сигурност има обожатели и навън, но е умна, а мъжете трудно прощават това на жените.

# 1 434
Другата опция,на която бих била доволна,ще е ако той не даде роза на никоя,а накрая да даде всички рози на Наум.
Съвсем заслужено, той носи шоуто на раменете си.
След това мнение очаквам да завалят мемета с Наум като Атлас

# 1 435
Обаче Алек доста добре усети Валерия.

# 1 436
На Виктория и просветна,че с Алеко няма никакъв шанс и за това поне сеир да гледа,и да провокира останалите.
Време й беше. Всички като се върнат разправят как се намляскали. А софийската принцеса снощи получи само хай-файв и братска прегръдка Grinning
А на "индивидуалната" си среща даже розичка от съжаление не взе.
Сега се прави, че не й пука, ама реалността я шамароса - последна дупка на кавала е сред останалите.

# 1 437
Не съм вярвала, че ще го кажа, но Валерия я харесвам на тази среща. Толкова е спокойна и себе си. Излъчва много готина енергия, Алек покрай нея, също.

# 1 438
Валя е имала май само връзки тип-е.., бой и сръбска музика.
Като даваха в началото един вид неговите по така увлечения Мария я нямаше сложили Валя. Кога точно е бил увлечен по нея не ми е ясно. Трябваше Мария да покани.
И ние да решим между коя от трите химията е най.. Казах ви по езика на тялото му личи и има химия с Нана и Мария, но не и Магда. Лицето му е безизразно когато я слуша. Наистина подценяват драгият зрител, дали сериозно смятат, че вярваме на брътвежите заучени на Магда.

# 1 439
Тая среща е гнусна и без секса.
Искала любов, за която се пишели стихотворения. Айде Валерия да каже едно стихотворение за любов.

Общи условия

Активация на акаунт