🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 899
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Добре де… ами ако някой случайно е забогатял без да се сети да си намери жена, сам ли да си седи? Много сте несправедливи към горките мъже.

# 1 321
Комунизъм, капитализъм… най-древната професия си съществува от какво свят светува.
И жените и мъжете са били равнопоставени 😁

# 1 322
  • Бургас
Тя е съществувала , но сега не е срамно, а е повод за самочувствие.

# 1 323
Многонастрадалнииии, готови ли сте за проникването? 🤣🤣🤣🤣
Извинете ме, дойде ми да изпросТЕЯ!
Не е почнало още и вече се чувствам проникната… Простете моята емпатия. Тоест антипатия… Симпатия? Ох, обърка̀х се.

# 1 324
  • тук и там
Горджъса специално за лошият  оранжев грим с който ще е тази вечер-няма вина. Помня и че Милена така я китосваха-с оранжево лице и бяла кожа (нейната си) на врата и деколтето.Някой път много кофти ги гримират, явно на която гримьорка случат е работата..

# 1 325
Мисля, че гримът е по избор. Някоя от участничките беше споменала, че сама си го прави и не ползва услугите на гримьорите (мисля, че беше Теа - Шермин също спомена нещо подобно). А гримьорката Криси да се остави някой друг да я направи на портокал в лицето? Не знам, странно.

# 1 326
Аз съм ем-пат-ка днес!😅 Все ми е тая в коя па-па-па-палатка ще проникват!Проникване да има!

# 1 327
  • София
Всичко, което си помисля, някоя от вас го казва и не остана почти какво да допълня.

Ще се спра и аз на Маги, като очевидна фаворитка още от промото на сезона (най-после го изгледах). Та още от трейлъра Маги е централна фигура, после получи и розовата роза, имаше открадната среща, наваксване зад кулисите (алеята пред имението), еднакви дрехи на индивидуалната среща, първа втора среща, а сега видяхме и две други характеристики на фаворитките от миналите сезони. Първо, всички я нападат, както нападнаха Александра и както изолираха Валерия1 (вчера направо дежа вю имах с кадрите на Валерия1 като Жулиета сам сама отхвърлена от всички). И второ, беше леко засрамена колко е... (как да се изразя по-меко)... неначетена, също както Александра и Валерия, които също не блестяха с обща култура и грамотност. Но пък си призна честно и всички трябваше да се умилим колко е земна в несъвършенството си и даже да ѝ симпатизираме, защото си призна и скромно заяви, че се надява да си навакса.

Ми... Много ми е неприятна. Не колкото Александра, която си ми остава момата, която буди у мен най-голяма неприязън от първия миг, но по-неприятна от Валерия, която поне имаше кауза, макар и малко крайна.

Театралничи. Това ме дразни най-много. Улавям я да търси камерата с поглед и както и много други са забелязали, усмихва се устата ѝ (при това ненужно широко), а погледът ѝ е безизразен. Затова и много от нас тук смятаме, че е фалшива. И честно, какъв е шансът жена живяла много над средния стандарт на живот, да се примири с химическа тоалетна и 30 литра бойлер в каравана на Иракли вместо Палм Джумейра в Дубай примерно?

# 1 328
Досега Йоана беше в миманса, сега изведнъж Алеко иска да й даде всичко. Каква е тая режисура, какво е това чудо...Надминали са себе си в неочакваните обрати. Най-накрая Алеко и Наум да се вземат и да се приключи тая мъчителна турско - индийска сага.

# 1 329
И честно, какъв е шансът жена живяла много над средния стандарт на живот, да се примири с химическа тоалетна и 30 литра бойлер в каравана на Иракли вместо Палм Джумейра в Дубай примерно?
Има и средно положение.

# 1 330
Нямам предположения дали  ще изпидурка някоя тази вечер или не.Много би ми се искало всички да му върнат розите ако е бил интимен с Валерия,но в такъв случай ,тя пък не би му я върнала,освен ако не е разочарована от кекса.Ако въобще е имало кекс.Не вярвам на това момиче за повечето неща,за които говори.Другата опция,на която бих била доволна,ще е ако той не даде роза на никоя,а накрая да даде всички рози на Наум.

# 1 331
Досега Йоана беше в миманса, сега изведнъж Алеко иска да й даде всичко. Каква е тая режисура, какво е това чудо...Надминали са себе си в неочакваните обрати. Най-накрая Алеко и Наум да се вземат и да се приключи тая мъчителна турско - индийска сага.
Кофти монтаж, мисля. Васка е имала пейки и разговори, а е тотално отрязана. В 1 сезон се чудехме Ния-Косара какво прави, тя после сподели, че си е говорила с момичетата и прочее, просто е била изцяло изрязана.

# 1 332
Много е права Лизи.Точно това правят повечето мъже - като се видят с някой лев и забравят жената, която е била до тях, заради някоя  обучена като Маги и Мария дето ще мяука и мърка с цел да докопа парите.
Ми не, просто е точно обратното - жените като се видим с някой лев повече и разводите нарастват. Не мога да поствам линк но гуугълвай percentage divorce men women by income.
Та Мария правилно се е ориентирала - колкото ти е по-стабилен мъжът финансово - толкова ти е по-здраво семейството. А другите се нахвърлят върху нея и учат децата, които гледат, че без пари било по-хубаво. Социализмът е жив и здрав в главата на българската жена!

# 1 333
Другата опция,на която бих била доволна,ще е ако той не даде роза на никоя,а накрая да даде всички рози на Наум.
Съвсем заслужено, той носи шоуто на раменете си.

# 1 334
Кофти монтаж, мисля. Васка е имала пейки и разговори, а е тотално отрязана. В 1 сезон се чудехме Ния-Косара какво прави, тя после сподели, че си е говорила с момичетата и прочее, просто е била изцяло изрязана.
Монтажът си е кофти като цяло защото се монтира докато се снима. За това примерно Горджъса от несъществуващ участник се превърна в една от участничките с най-много синхрони за няколко епизода, затова и няколко участнички (Ния, Райя, Мария, Васка) са били напълно изрязвани. Бих казала, че вероятно заради по-дългото времетраене на епизодите този сезон монтажът е малко по-добре чисто откъм синхрони. В предния сезон Райя отпадна с 3 синхрона за 11 епизода, в този сезон чак такова изрязване не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт