🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 960
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 335
Само да кажа набързо, че в началото на подкаста Барбара споделя, че се е записала за кастинга 1-2 дни, преди да изтече срокът. И след два дни й се обадили и супер бързо я одобрили. Много е странно, че в последния момент така запълват бройки, а уж е имало толкова много кандидати.

# 1 336
Чак сега изгледах трейлъра за днес, много се смях, най-вече на проникването и на монотонния глас ва Горджъса. Пожелавам ви леко проникване в епизода! Аз ще гледам по-късно. Grinning

# 1 337
Не знам защо никой не отбелязва, че Надежда има много хубава и свежа кожа и като цяло е много свежа и добре поддържана жена.

# 1 338
Магдалена чак сега разбра, че е влюбена? А на втората среща му каза, че го обича и той каза благодаря? Нещо не ми се връзва да не си влюбена, а да казваш, че обичаш някой. 😂

# 1 339
Магдалена чак сега разбра, че е влюбена? А на втората среща му каза, че го обича и той каза благодаря? Нещо не ми се връзва да не си влюбена, а да казваш, че обичаш някой. 😂
Тя каза разголена ли ... аз чух разгонена😂😂😂😂

# 1 340
Магдалена сънува палатки вече горката.. Joy

# 1 341
Не знам защо никой не отбелязва, че Надежда има много хубава и свежа кожа и като цяло е много свежа и добре поддържана жена.
Защото не е вярно.

# 1 342
  • София
Айде пак сценария от миналата година, когато оставиха Елена и Валерия сами. Сега Маги и Надежда. Двете явни фаворитки сами да си общуват. Дежа вю.

# 1 343
  • here and now
И в миналия сезон двете финалистки ги бяха оставили сами в единия епизод.
Май май сценария си върви един същ...

Илит, писали сме заедно..Явно не само аз си го спомянм

# 1 344
Като останат по-малко, винаги оставят двете основни претендентки сами в къщата, а останалите на групова среща.

# 1 345
И в първи сезон го направиха със Сашка и Виктория.

# 1 346
Тя каза разголена ли ... аз чух разгонена😂😂😂😂

Да и аз:grinning:

# 1 347
Ей, нямате настигане ! Grinning
Вече и аз съм тийм Маги с всичките ми резерви към нея. Надежда ми е става все по - неприятна. Чак ми е плашеща под фалшивата усмивка. Магда не е злобарка и се държи възпитано и на ниво.

# 1 348
Пак са на матура.

# 1 349
Оф, много хубаво това Нани, бе! Two Hearts Ама силиконите все едно заварчик й ги е слагал!

Общи условия

Активация на акаунт