🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 905
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз да кажа, че Барбарончето тъкмо почна да ми става симпатично напоследък. Имаше доста по-спешни за гонене.

# 1 306
В миналия сезон Елена и Евгени казаха в техните интервюта след предаването,че по сценарий имат право накрая след като останат 2 момичета той да предложи на някоя да останал заедно за ноща....Но не са приели тази идея за добра.Валерия също каза,че не би се съгласила на такова нещо.

Не вярвам сега Алек да няма представа какво изисква от него продукцията и до къде, кога, как ....И дали  изобщо.....

# 1 307
Според мен дори и да се стегне и да работи съвестно сама дори и за панелка в люлин няма да събере Мария, ще й се струва като недостижим мираж. Пък самата Мария не е нещо кой знае какво визуално, даже е под средното, за да бъдем честни. Т.е. дори да хване някой софиянец от люлин с гарсониерка пак би трябвало да е доволна, имайки предвид нивото й.

# 1 308
Zhani, в американският формат на финалните три момичета се дава възможност да пренощуват у ергена без камери и микрофони. При някои има секс, при други не, но всички се кефят на шанса да си поговорят открито без камери. Simple Smile Тук не знам дали е практика, доколкото знам Елена просто е попитала как стоят нещата и той я е отрязъл.

# 1 309
Ох, много стигнахте до световните пазари за потенциални женихи. В нашата мила държава има достатъчно синове и внуци на бъдещи и нястоящи я мутри, я политици. Имаме си Цветелина Янева, имаме си Гущерова и айде да не ги изреждам. Та, има кой да ги вземе. Разбирам желанието за обяснение на морални принципи, но просто няма смисъл. Е, на Маги богатите мъже, едва ли са имали чак пък толкова изисквания за обазование и т.н.

Алек много ще излезе от ролята на кавалер. Grinning

# 1 310
Точно. Тя самата може ли да си позволи да закупи или дори да наеме панелен апартамент в Люлин?
Lizzy_Crow, може, живее в София от години.

Иначе по-здравословни и стабилни сякаш са връзките, в които и двамата са със сходни финансови възможности, но то и средна класа вече почти няма, така че всичко е много несигурно.
Ми не, процентът на разводите е най-нисък, когато мъжът изкарва повече. Тук в Америка (няма да поствам линкове, май трият) само $5000 повече приход за жената (това нищо не е) водят до много по-голям риск за развод. От една страна сме по-свободни, когато сме финансово независими, но аз лично вярвам, че сме си жените по-меркатилни, колкото и да не ни се иска да си го признаем. С числа и цифри не се спори. Биологията си казва думата, бременността носи много повече последствия за нас, отколкото за тях. Та Мария тук е много права да си търси по-богат мъж. Дали го прави подсъзнателно или с цел - няма значение, просто е права.

То благодарение на капитализма много мъже имат семейства, тъй като в строй, в който всички са равни, никой няма да ги погледне.
Благодарение на капитализма ти имаш възможността да изкараш колкото мъжете или повече и да си финансово независима! Не ти е виновен капитализмът, а комунистическото ти мислене.
И си леко мъжемразка май, това не е ок, наравно е с етническата дискриминация. Моля, коригирай се.

Една от причините за по-малкото разводи е, че често тези жени са поставени в уязвима и зависима позиция.

# 1 311
Е, да, аз това имах предвид, че Мария дори една Цветелина Янева не е. 😀 Средностатистическа млада жена си е просто. Световните примери бяха просто защото Мария не ми изглежда като да е наясно грам с тези неща, тя просто бленува някакви пари.

На Магито 'Мис Варна' звучи малко смешно, ама други години бяха, плюс че е имала някакви други манекенски изяви, с които си е била в правилните среди. Не, че й е помогнало много, като й гледаме сегашното положение.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 19:03 от Анонимен

# 1 312
  • София
Аз съм запомнила че Мария е на 25, ама щом сте разочаровани от постното CV сигурно съм в грешка.

# 1 313
Да, ама доброто възпитание изисква Мария да не обижда Люлин.
Едно жилище може да е добре направено и уютно както в Люлин, така и (почти) навсякъде. Така че този коментар беше много излишен.

# 1 314
Комунизъм, капитализъм… най-древната професия си съществува от какво свят светува.

# 1 315
Многонастрадалнииии, готови ли сте за проникването? 🤣🤣🤣🤣
Извинете ме, дойде ми да изпросТЕЯ!

# 1 316
  • София
Магдалена никога не би обидила Люлин.
Ама за нея няма да кажем че е добро възпитание, а лицемерие Grinning

# 1 317
😂😂😂Хора,днес ми се наложи да чета за Сталин , репресиите и тн. Идвам в групата да се разтоваря и какво да видя - социализм,капитализъм...😂Благодаря ви за еклектиката в главата ми ! Много ме разсмяхте 😘

# 1 318
  • с трима мъже :)
... Има огромна разлика между жените, които са били с мъжете си в чийто джоб е имало само 2 лева и са били до тях през цялото време на развитието им, и са постигнали тази финансова стабилност ....

На това се казва: вземи си мъж, да богатеете заедно Simple Smile
Пожелавам го на всички все още неженени млади хора - и на мъжете и на жените - да си намерят половинката, с която заедно да богатеят Simple Smile

# 1 319
  • Бургас
Благодарение на капитализма ти имаш възможността да изкараш колкото мъжете или повече и да си финансово независима!
Това го имаше при социализма, или както вие казвате в Америка, комунизма. Всъщност сега при капитализма жените се борят доста за това, че не им се плаща колкото на мъжете.

Не само се борят за това, но и капитализмът донесе това, което става в Ергенът-ще се избият за мъж, ще прилагат мурафети и номера само и само да докопат мъж с пари.Кога ние от нашето поколение изгледано и възпитано при така ненавиждания строй сме гледали парите и сме се предлагали така?

Много е права Лизи.Точно това правят повечето мъже - като се видят с някой лев и забравят жената, която е била до тях, заради някоя  обучена като Маги и Мария дето ще мяука и мърка с цел да докопа парите.

Общи условия

Активация на акаунт