🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 920
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 275
Как стоически понасяте това "Ауек" от Маша, не знам... Само като чуя и ми призлява.
Имаше няколко кадъра, когато бяха на двойната среща, вървяха двете с Виктория и Александър беше между или до тях, но ми направи впечатление с какви скромни дрехи е облечена Мария (като скромни имам предвид по-скоро някак тийн и неправилно подбрани - някакво потниче с гол пъп, смотани дънки и маратонки) и някак колко е инфантилно тялото й, нямаше нищо секси в нея. Тя може да омае Алек само ако е седнала до него и му се натиска и отърква. Не мисля, че той би я забелязал в ежедневието.
Виктория не се възползва добре от двойната среща - имаше няколко пробойни при Мария и Виктория трябваше да я хване натясно тогава. Когато Мария заговори за финансовата обезпеченост на мъжа и спомена диаманти и инвестиции и тн, трябваше Виктория да я накара да уточни мащабите на цялата работа. Тогава вече Алек щеше да прозре степента й на меркантилност и досега да я беше разкарал, той не е материалист в класическия смисъл на думата и мисля, че не се интересува от жени с нереални претенции. Мария не е обикновена жена, която знае, че по-лесно се гледат деца и се гради семейство при някакво благоприлично финансово положение - да са осигурени 1-2 имота, автомобили, почивки и тн. Тя идва на среща с финансовите си възможности на тийнка без никаква класа и слага на масата директно разговора за инвестиции и диаманти...

# 1 276
  • София
Точно. Тя самата може ли да си позволи да закупи или дори да наеме панелен апартамент в Люлин?

# 1 277
  • Бургас
Тя едва ли го каза в обиден смисъл, по-скоро искаше пример да  даде.Но пък поведението и на двойната среща наистина беше обидно и неподходящо спрямо Виктория и факта ,че има друг човек.Иначе извън тази ситуация и подходите и  а ла Кобилкина я намирам за що годе нормално момиче на фона на другите.

# 1 278
Само да не забравяме за пистата за Формула 1, че то и на Алек мечтите не са много реалистични. Може пък да се вземат по тая линия. Grinning

# 1 279
И аз си мечтая да бъда на една сцена с някой любим изпълнител и публиката да е в захлас от мен. Примерно. 😂 И какво от това?

Ми нека си мечтае момичето. Всеки иска вила на Женевското езеро, а не панелка в Люлин. Какво си признава, че си имала мечти? Ок, мечтите са безплатни.

Само че започва все повече да изглежда като въздух под налягане. Не е учила в Харвард или Сорбоната, да си открадне някой бъдещ Мъск. Не е модел, актриса, певица, да се навърта край мъже с възможности. Не изглежда и да е от амбициозните млади дами, които карат магистратури, курсове по езици, специализации и тн години наред.

Няма една сфера, в която да е нещо особено, нещо уау, така че разчита на късмет и да обиграе някоя дребна и по-неопитна рибка. Всъщност може би точно Алек е за нея - той ще си мечтае за 6 деца и да строи писта за Ф1, тя - че някой, който може да си има моделки, актриси, бизнес дами, богати наследнички и целия тоя хайлайф, ще избере нея.

# 1 280
Да, ама доброто възпитание изисква Мария да не обижда Люлин.
Доброто възпитание е да не обижда Люлинчани, а не мястото само по себе си.
Повечето хора правят разлика между квартала и жителите му. Повечето знаем, че това не те определя като човек.
А останалите се обиждат Grinning

# 1 281
Вярвайте си че Алеко ще я разкара заради меркантилност.
Колкото Витя разкара Капитонова. О, ма той я и избра накрая...Joy

Та  толкоз...вярвайте си...

# 1 282
Най-правилно ми се вижда тази вечер да си тръгне Виктория, въпреки че по-скоро я харесвам. Харесвам е силно казано, но оценявам приноса ѝ към шоОто. Вече обаче тотално се изчерпа.

# 1 283

Александра щеше да спечели, ако не му беше върнала розата. 🙂

И в крайна сметка Виктор и Виктория след финала не са имали контакт. Разкарали са се взаимно. 😂

# 1 284
Виктор избра Виктория от немай къде, нали Александра му избяга... просто не бяха останали опции. Като няма риба и ракът е риба, дет се вика.

# 1 285
Понеже ми стана интересно, някой в reddit си е направим труда да сметне г/д колко струва писта на Формула 1. Около един милиард, като това е груба сметка според информация от интернет и от преди няколко години. Grinning

# 1 286
Виктор е казвал в интервюта , че не знае дали би избрал Александра . Само предположения са това коя би спечелила.
Имаха хубав флирт Александра и Виктор , нещо което не видяхме в този сезон.

# 1 287

😁 Ще видим. Алек е наблюдателен. Аз мисля, че тихомълком точно поради тази причина би й бил шута, разбира се, ако му се дадат още жокери по въпроса. И, ако е оправил Валерия и се е кротнал малко, защо му е Мария.

# 1 288
  • Бургас
Беше ясно, че Виктория не харесва Виктор.Може да си е платила да участва/спечели.Тя си беше инфлуенсър, но не толкова популярен.

# 1 289
Да, ама доброто възпитание изисква Мария да не обижда Люлин.
Доброто възпитание е да не обижда Люлинчани, а не мястото само по себе си.
Повечето хора правят разлика между квартала и жителите му. Повечето знаем, че това не те определя като човек.
А останалите се обиждат Grinning

Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт