🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 908
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 410
Обаче тази Виктория е цялата в злоба. Вместо да се ядосва, че не е тя на срещата седнала да потрива ръце колко зле ще го приеме Магдалена. Типичната българска логика - не е важно аз да съм добре, а комшията да е по-зле от мен....Виждам я след 20 години с 3 котки вкъщи. Ще умре сама от злоба.

# 1 411
Алекс на синхроните изглежда доста препил.  Smile
Дезинфекцирал се е.

# 1 412

И аз да съм на негово място, и аз ще изглеждам така 🤣

# 1 413
Аз не харесвам Валерия - груба ми стои някак.

Не съм ви изчела, но имам два коментара:

Не съм чувала толкова фалшиво-любезен разговор, колкото между Нани и Маги.

Това с целувките беше много гнусно. Как целуват една след друга мъж, в който са влюбени и който е целунал в последната минута още пет? Това да не е игра на шише между тийнейджъри..

Надя го целуваше по бузите. Умна жена е тя, знае си цената.

Май само тя и Виктория, другите пускаха повечето езици, но дори и да не пускаха - пак беше по устата 🤢

# 1 414
ще има джиджи-биджи
но за проникване не гарантирам
Joy

# 1 415
Запознаха се с неговата чревна микробиота.

# 1 416
Ергенина е пиян.Май наистина е станал кекса на пияна глава:joy:

# 1 417
Егати груповата среща 😂😂😂 по-добре че Магда и Нана си останаха да си пият кафето в градинката, то бива бива скука амаааа…

# 1 418
И новата драма на Валерия- това е първата ѝ вечеря…. Нейните бивши не са я водили, не били по романтиката….Няма край….Да я спасява Алек и да се свършва с това товарещо оплакване на Валерия, уж от позицията:”Аз това съм го надживяла, ама да си знаеш че много съм преживяла и ми трябва опора! Не смей да ми я отказваш, че съм на ръба на….каквото там беше- например паник атака”

# 1 419
Да не се окаже сега, че най-интересната и чувствена среща ще бъде с Валерия.

# 1 420
Най-романтичната среща определено.

# 1 421
Това момиче защо има такъв дебел врат? И има много противен начин на говорене, но пошлостта пробива. И на това учат младите явно, защото ѝ разглеждам инстаграма и гърми от реклами.
Какъв е извода? Бъдете лесни, вулгарни и нечистоплътни Joy

# 1 422
Обаче тази Виктория е цялата в злоба. Вместо да се ядосва, че не е тя на срещата седнала да потрива ръце колко зле ще го приеме Магдалена. Типичната българска логика - не е важно аз да съм добре, а комшията да е по-зле от мен....Виждам я след 20 години с 3 котки вкъщи. Ще умре сама от злоба.
Даже и котките й биха избягали от нея! Животинчето има нужда от любов и внимание, а този съсухрен от злоба индивид освен собствения си гъз друго не може да обича.

# 1 423
Хелса серията е много по-развратна от Ергенино тоя път JoyJoyJoy

# 1 424
  • София
Трудно се понасят всички клявки на трезво. Той пак показва завидна смелост, като се появява трезвен от време на време. Joy
Надежда променила ли е нещо във външния си вид? И снощи, и днес ми изглежда доста по-добре в лицето от преди, но не мога да хвана откъде идва разликата.

Общи условия

Активация на акаунт