🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 754
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 515
Гледам назад малко, ама то е негледаемо. В кадър 5 езика

# 1 516
Валерия е просто до невиждано ниво

# 1 517
Те понеже не обиждат на външен вид и на възраст …
Прекали Валерия , де.

# 1 518
Валерия грубиянка. Не знам за Надя, но Валчето е голям злобил.

# 1 519
  • София
Палец нагоре ако, като мен, бихте предпочели да проникнете във Валерия отколкото в Надя.
Аз лично не, но съм сигурна че 95 от 100 мъже ще изберат Валерия, а другите 5 - Наум.

# 1 520
Надя много я бива да предизвиква всяяяяяяка една там. Върне ли се някоя от среща Надя е първа да захапе

# 1 521
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

# 1 522
Валерия от тази нощ ми стана топ любимка. 🤣

Ставаме две. Злобарките се завряха в земята. Тая Надя не млъква. Ако съм там ще и забия и шамар ако съм на Валерия на мястото.

# 1 523
Надя много я бива да предизвиква всяяяяяяка една там. Върне ли се някоя от среща Надя е първа да захапе

Че и после да се направи на ощипана и да обърне нещата така, сякаш другият е инициирал разговора и спора. 😀

# 1 524
Валерия така добре я затапва Надя. Браво! Надя защо си мисли, че може да напада и това да отеква ей така в нищото? Не съм съгласна за обидите на външен вид, това е недопустимо.Харесва ми, че Валерия се защитава и не мълчи.

# 1 525
Каква химия, бе?! Срещата беше като да си платил на труженичка и да и направиш романтична вечеря.

# 1 526
  • На Изток от Рая
Ами изпроси си го Надя, голям зор да разбере какво са си говорили

# 1 527
Ох Йоана вчера след срещата и само се чудеше как да захапе Маги и Екатерина .
Не няма не се ли чуяат какво ги говорят , че коментират коя била злобна и коя-не.

# 1 528
Надя обаче каква е хитра и как дразни. Пак я провокира, разпитва я, разпитва я какво са си говорили с присмех, че няма какво да си кажат едва ли не и като Валерия се ядоса и ѝ отвърна (според мен твърде грубо, но то и не очакваме друго от нея), пак се прави на умряла лисица и се чуди откъде ѝ е дошло и защо Валерия се държала така. Чудя се наистина ли не осъзнава каква е провокаторка или по-скоро го прави нарочно...

# 1 529
  • Варна/Амстердам
Валерия прекали от момента, в който включи обиди, базирани на външен вид, но самата Надя в предишни епизоди на няколко пъти е коментирала с презрение възрастта на Маги, все едно, че е грохнала старица с нулев шанс за мъж и деца.

Общи условия

Активация на акаунт