🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 828
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 755
Алек е в потрес! 😁Трябваше да е предупреден за скандала, но не и право куме в очи. Тази Криси падам от смях с нея. Така ме развеселява.
Страшно неприятен маниер на говорене и от Валя и от Мага клатене на глава на всяка дума, сякаш тикове имат. Сори, но много ме дразни.

# 1 756
Ето на какво са способни грозните и комплексирани жени... колко ли пъти се случват подобни удари в гръб и в живота за съжаление...

# 1 757
На Маги не й прави чест да лъже, че Йоана е коментирала майката на Валерия. Това е нагледен пример какъв "добър" човек е Маги, както тя се оправдаваше колко е добра и, че добротата й е по-важна от липсата на знания за държавата, в която живее вече 37 години и обща култура генерално 🤯

Не, тя просто е толкова семпла горе, че въобще не разграничава какво каза Йоана. Чува майка и се сеща, че Валерия няма и хайде хоп

# 1 758
ГорджъЗа мисля, че ще изхвърчи след тази среща с алек

# 1 759
Крисито е способна на всичко, за да е под светлините на прожекторите.

# 1 760
Не знам, ама аз това нещо днес го гледам и си се смея сама. То просто е трагедия, не комедия. Гръцка трагедия! Как се получи такава концентрация на идиотки в едно предаване, честно и за това си трябва талант. Евалата, психолозите, с капани ли ги ловихте тия?! Joy

# 1 761
  • here and now
Тази Кристина не може да е толкова пр0стЪ… 🤦🏻♀😂😂😂😂
Може и повече, ама пуст монтаж...Mr. Green

# 1 762
Крисито е способна на всичко, за да е под светлините на прожекторите.
Видяхме я как я осветиха прожекторите в Х фактор. Чак ни трябваха слънчеви очила 😎

# 1 763
Ох, майкооууу, искам да наплюнча палец и да забърша черните сенки, по клепачите на т'ва шантавото...

# 1 764
За някои неща е права Горджъсът. Катето се обезличи покрай пчелата-майка.
Ами тя не спря да мели тъпотии .Все едно е улучила.

# 1 765
Изобщо не е глупава Кристина.

# 1 766
Обаче Магда се пули насреща, протяга врат, клати глава да е по-убедителна, а Криса си мели и не трепва. Бих се радвала да изхвърчи Валя.

# 1 767
На Маги не й прави чест да лъже, че Йоана е коментирала майката на Валерия. Това е нагледен пример какъв "добър" човек е Маги, както тя се оправдаваше колко е добра и, че добротата й е по-важна от липсата на знания за държавата, в която живее вече 37 години и обща култура генерално 🤯

Не, тя просто е толкова семпла горе, че въобще не разграничава какво каза Йоана. Чува майка и се сеща, че Валерия няма и хайде хоп
Мисля, че Маги много добре разбра какво и каза Йоана и се обиди, че я наричат майка, защото това значи, че е възрастна..че е тъща на Алек😃

# 1 768
Не знам, ама аз това нещо днес го гледам и си се смея сама. То просто е трагедия, не комедия. Как се получи такава концентрация на идиотки в едно предаване, честно и за това си трябва талант. Евалата, психолозите, с капани ли ги ловихте тия?! Joy

С милиони, ама май се оказаха мираж. 😃

# 1 769

Горджъса към Алеко :"Знам че не е вярно, аз ти имам доверие"

Общи условия

Активация на акаунт