🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 583
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 935
Виктория, която многократно съм критикувала заради мрънкането ѝ, си тръгна по много тъп начин. Никак не ми допадна колко лошо и студено я гледаше. В случая не беше направила нищо, за да получи злобният поглед на "принца".

# 1 936

Синхроните след деветата седмица.

# 1 937
Хайде да си кажем правичката. Виктория си получи заслуженото за всички обиди, за целият хейт по всички и злобата, която я раздираше от вътре. Нека не се изненадваме.

# 1 938
  • Бургас
Валерия за втори път лъже, пак не било така както било...ама баш така си беше, точно това искаше да им внуши.Има още доста хляб да изяде, докато задмине руската школа.Там играят игра, а тя е готова за едно питие.Вярно млада е, но не и пречи да е гадна и да си въобразява, че е голяма работа. Много момиченца си мислят, че само една външност е достатъчна, и че като ги желаят за с*с значи ги обичат, но има време, ще поумнее.

Надя е гадна също, но си знае цената и се цени.

А Вики-то пък баш днес изглеждаше толкова добре.Тя изгърмя за да не изгони Валерия.

# 1 939
  • София
Много безславно махнаха Виктория. Изнесе им голяма част от сезона, унизиха я с Мария и двойната среща, унизиха я с Теа, и накрая просто я махнаха ей така, като вече ненужна вещ. И явно цанят противната Горджъс да я смени. Много долно.

# 1 940
Е как Виктория -само заради цветните и бисери и точни попадения се загледах в това  шоу . Пффф
Ще настане скука голяма.
 Но пък индиректно си стана ясно , че с Валерия  е имал “ всички интимни отношения” по нейни думи ,  тя и на приятелки сега сигурно разказва и се смеят , а малката лъжкиня , както украсява голям майтап пада .

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 23:25 от gerido

# 1 941
Вики много се разочарова след двойната среща. Престана да ѝ пука и много си личеше. От продукцията решиха да я изритат.

То пък като че ли тя имаше някакъв шанс с Алек. Моля, моля, нека да бъдем реалисти.
Тя и Криси няма шанс, но я държат. И двете могат да правят шоу, просто ги мотивират различни неща - Криси - славата, Вики - Сашко. Вики беше като ударена с мокър парцал на двойната среща, защото разбра, че Алек и продукцията я разиграват.

# 1 942
Тръгва си един противоречив за мен образ.

Към Виктория изпитвах много съжаление, но само със съжаление не се гради любов.

За мен цялото й поведение е на човек с ниско самочувствие, който са го мачкали и накрая се е настроил офанзивно към целия свят. Директността й няма нищо общо с тази на Валерия сезон 2 например, която беше на принципа - аз съм си такава, приемете ме, ако не - живи и здрави, просто няма съвместимост. Виктория сякаш винаги на тръни очаква нападение. Без да твърдя, че й знам биографията и личния живот.

В много ситуации се поставях на нейно място, особено на срещата с Мария - не показа положително поведение, но пък подозирах на нея колко отвратително й е било да играе трето колело.

В крайна сметка започна да напада дори жени, която една лоша дума накриво не са й казали. Някак не мисля, че е естествено лош човек (Надя за мен е), но нещо адски я е озлобило към всички. Иска да е уязвима, харесвана, нежна, но може би животът така я е завъртял, че да е по-... твърда.

Определено е от по-запомнящите се играчи за мен. Сега си е направила бретон, казала е, че ще слага и брекети. Надявам се да си помисли и за някоя и друга година терапия. Има нужда. Не е глупава и затова ми се ще да я видя малко по-ведра.

# 1 943
Този Алек как гледа дебилно в нищото и ги бави, много интересно всяка секунда какво преживяват тия момичета, това изобщо не е шега и не е шоу за тях в тия моменти. Кукли на конци. Музика от турски сериал. Харем.
Жалко предаване и ме е яд, че започнах да го следя за 1 път тази година, но няма какво да ги жаля, сами са избрали да влизат в тези роли. Имам избор да не ги гледам, но цялостото чувство е на една хаотичност, смесица между интересчийство, манипулация и сексуален нагон, какъв е смисъла на това предаване продължавам да не разбирам, това унижение на Жената за какво ни е?
Виктория е злобничка, но ми харесва, имаше други особи, които да излязат преди нея, но нейсе. Пожелавам й да открие наистина човек за нея.

# 1 944
Вики много се разочарова след двойната среща. Престана да ѝ пука и много си личеше. От продукцията решиха да я изритат.
Тя се убеди, че няма шанс с Алек. И Криси знае, че няма шанс. Но тя е прекалено войнствена. Няма да си го признае. Вместо това си пролича злобата и завистта й като наричаше Валерия “малка лигла”, а в промото нарича Катя “бебето”. При Криси - тон, маниер, клюкарене - все махленско.

# 1 945
  • here and now
Скрит текст:
Явно за Киара е излезнало пикантно инфо.
Маги реве, че са я набедили за златотърсачка..
Не обещава да е интересно...

Дали за това реве?
Ние трябва да си мислим, че е изгонена. Йоана я хвана с обувки за 3000лева, какво да е?

# 1 946
  • София
Виктория, която многократно съм критикувала заради мрънкането ѝ, си тръгна по много тъп начин. Никак не ми допадна колко лошо и студено я гледаше. В случая не беше направила нищо, за да получи злобният поглед на "принца".
Може да е мернал част от синхроните ѝ докато са ги монтирали Grinning
Човека каза че не приема обиди за външен вид. Да му пуснат на всяка синхроните и да дава розите на Наум.

# 1 947

Изигра ролята на бушон по време на късо съединение.
Аз продължавам да смятам, че е имало кекс, но всеки има право да си мисли каквото си иска. За това е шоу.
Прекрасна вечеря, хубави питиета, легло от рози на плажа, морето и романтични светлини от плажа, топла нощ, горещи целувки, какво повече им трябва на едни полуголи мъж и жена? Трябва наистина да сме оперирани от романтика и страст, за да си помислим, че не е имало секс.

# 1 948
Горджъс си тръгва от няколко коктейла  вече и все намира начин да остане с интрига и споделяне на чистата истина.
Измести Виктория и завзе нейното място на коментатор, но с една идея по доволна от нея при получаване на розата.
Иначе супер за Виктория с тази кисела физиномия все едно е изяла няколко лимона не можех да я гледам вече Grinning

# 1 949
Никакво съжаление нямам към Виктория, злобна , нападателна , мисли , че някой и е длъжен .

Общи условия

Активация на акаунт