🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 542
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 115
Включвам се с въпрос и ми е много интерестно какво мислите-аз не успях да разбера защо точно във вчерашния епизод изгониха Виктория-не я харесвам, но на фона на факта, че тя се превърна в доста главен герой по един или друг начин, мисля, че някак я изгониха от никъде-по редно беше да ни покаат малко повече за мотивите да си тръгне или нещо такова.

# 2 116
О, уау. Уволнена е от БФС за уронване на авторитета, но Виктория съди БФС.

# 2 117
Собственикът на ... футболиста (Боже, забравих му името), явно е побеснял, че му изложиха пионката, звъннал е тук, там и е факт, че Виктория е уволнена от БФС заради "уронване на престижа". Ще ги съди.

# 2 118
Ами, нормално, не е професионално нейното държание. Но и аз не знам защо беше изгонена вчера. Пролича си, че Алек няма думата.

# 2 119
Оо колко гадно! Жал ми е за Виктория. Повечето вадят дивиденти от шоуто, а тя го отнесе..

# 2 120
Ооо да, за жените също важи. Няма ли го физическото, както казах е случай едно на милион. Аз съдя по себе си де, имам мъже приятели, които физически не ме привличат и никога не съм си и помисляла за нещо повече. Затова пък сме си супер приятели и водим добри дискусии. Аз не съм от хората, които вярват, че само с разговори става здрава връзка. Поне моят съпруг ако не беше и хубав мъж за мен - колкото и да имаме общи теми, ами нямаше да сме заедно, щяхме да сме си приятели с добра комуникация. Как ще си интимен с човек, с когото не усещаш такова привличане, то направо си е да се насилиш един вид?  
То иначе по социални мрежи, форуми, всички сме много извисени, за повечето не е важен външният вид, всички сме най-добрата версия на човешко същество, ама реалността е друга. Да дойде Квазимодо, пък нека имаме общи интереси. 😀

# 2 121
Виктория по БТВ. Сега ще се включи и Елена Сергова, хаха.
Харесва ми това, че се отстоява и защитава. Ако Виктория е уронила престижа на БФС, то Борислав Михайлов какво направи?

# 2 122
Тъпо за Вики, голяма работа за тоя футболист, голяма протекция от Домус. Единствената, която може да говори и се аргументира, бързо реагира на всякакви въпроси

# 2 123
Нещо не съм наред, но изобщо не може да ме подразни Надя и това е. Пита си разни неща, досадничка е понякога, но лесно може да се разкара и си млъква. Никакво обяснение нямам как ѝ се връзват и как стигат до скандал. Не виждам и грам злоба в нея, все едно нищо не влага, просто пуска някакви кукички и насреща избесняват. Според мен го прави умишлено, за да се излагат другите, като стратегия. Никого не е обидила, не истерясва, не отвръща на обиди... За мен е премислено поведение за отстрелване на конкуренцията, но наистина не усещам никаква злоба.
Виктория трябваше да си ходи след като му се накара на пейката, а не днес, щеше да има някаква логика. Сега трябваше да изгони лъжкинята Валерия или някое от храстчетата Кати или Киара.
Магито започва да ми става все по-фалшиво. Същата като Сашка - пред момичетата една, като види Алек - грейва цялата.
Абсолютно съгласна!
Само да допълня – едно от определенията за интелигентност е способността за адаптация. Та питам аз, защо момите правят една и съща грешка? Като видяха Надя какво прави и как, защо продължават да ѝ се връзват на провокациите?

# 2 124
Включвам се с въпрос и ми е много интерестно какво мислите-аз не успях да разбера защо точно във вчерашния епизод изгониха Виктория-не я харесвам, но на фона на факта, че тя се превърна в доста главен герой по един или друг начин, мисля, че някак я изгониха от никъде-по редно беше да ни покаат малко повече за мотивите да си тръгне или нещо такова.
Алек очевидно не усеща привличане към нея, тя се изчерпа вече от към скандали, а и вече има Надя и Кристина, които да удържат фронта. Какво повече може да даде?

# 2 125
Нормално е никой да не иска във фирмата си човек, който обсъжда в ефир кой с кого бил спал. Това е личния живот на колеги и професионални познанства.

# 2 126
  • София
Гледам и аз Виктория. Явно е спряла със солариума и далеч не изглежда толкова тъмна. Зъбите също са избелени, прическата е хубава. Не знам кой я набеди за грозна.

# 2 127
Непопулярно мнение, но изключително много ме забавлява Горджъса Grinning Снощи с глас съм се смяла като каза на Алек за Проникването JoyJoyJoy

# 2 128
искам коктейл и аз

# 2 129
Харесва ми това, че се отстоява и защитава. Ако Виктория е уронила престижа на БФС, то Борислав Михайлов какво направи?
Нали знаеш - за кокошка няма прошка, за кон - няма закон!
Ох, Пам и Елена заедно, трябва да взема пробиотик, че ще получа киселини.

Общи условия

Активация на акаунт