🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 460
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Този в средата е Любомир Стойков

# 2 581
Мне , този се занимава със Златната игла, мисля.

Това е , снимката е стара ,но чак дядо и не е ,то това се опита да внуши Виктория.

Скрит текст:

# 2 582
  • тук и там
материално по-добре имах предвид..

# 2 583
Много дразни това ,че някой е материално добре.

# 2 584
  • тук и там
Да, ако го е постигнал отваряйки краката си.

# 2 585
Хората сами си преценяват. За някои от нас е по-важно да имаме обич и уважение, макар и обувките ни да са от 100 лева. Други предпочитат скъпи вещи и екскурзии до Малдивите, но пък са третирани като вещи. Мисълта ми е, че и за едното, и за другото се изискват компромиси.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 15:10 от Lilly_85

# 2 586
Може да имаш и обич , и уважение,  и екскурзии.
Виктория има много добра дикция , но си  е комплексарка.

# 2 587
Можеш, с малко късмет. Но това не е случаят при Маги и масово при жени като нея.

# 2 588
Между другото днес малко гледах от участието на Виктория в “Преди обед” или както там се казва. Елена каза, че и при нейната среща с Виктор (където плуваха голи) от продукцията са я подтиквали също да даде “отворен отговор”, който оставя място за спекулация в останалите.. Wink

# 2 589
Как гледам надкаст с Виктория:

много е сладинкоооо, не мога!!! Дразни ме розата, която го скрива.

# 2 590
Наваксах с епизодите и да си кажа:

Тази Магдалена направо ми е жалка картинка за гледане. Цялата си младост е прекарала, като държанка на заможни господа и понеже не е успяла да върже някой с дете, за да си осигури живота, а след нея са дошли новото поколение държанки, та сега се скъсва да се обяснява как за нея малките неща, като камъчета и шапки са много по-важни от диамантени колиета. Няма ден да не е повторила "малките неща са ми по-важни". И нямала търпение да отиде с Алек на палатка - ще умра от смях. Да вземе да я опъне на палатка 2 седмици на язовир Искър (на истинска палатка) - да ходи до тоалетната по храстите и да се къпе в язовира, да видим на кой ден точно, ще разбере, че имат "непреоволими различия". Толкова мразя фалшиви хора.

И най-големия смях - елементарни неща от обща култура не знае, ама се надявала той да не си търсел професорка за жена. Каква професорка бе дУшо - ти дори не знаеш в каква република живееш, какво ли остава нещо по-сериозно. Това можело да се научи - ми що не го научи до сега, на 36 години си все пак. Да беше на 20, да ти е простено, ама на тея години.......

п.п. Хвана ме яд, че изгони Виктория. По някакъв начин ми стана симпатично това момиче, въпреки кусурите й

Айде изказах се - сига се връщам да ви чета

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 13:21 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 591
Уиски е сладур, да. 😁 Но ми се струва, че е доста старичък. Чихуахуа обикновено са големи диваци, когато са млади.

# 2 592
  • София
Точно това е. Много по-лесно е да се правиш на такъв, какъвто не си, в продължение на едночасов подкаст, отколкото 2 месеца на Родос.

И да, и не. Лесно е за подкаста да скриеш злоба, завист и агресивност. Не можеш да се научиш лесно да говориш гладко, да ти идват бързо реплики и да бъдеш добър и забавен събеседник. Освен това си личи, че Вики професионално си следи нещата и разговорът за футбол с нея беше интересен, приятен и необременяващ, дори човек да не харесва този спорт.

# 2 593
Това, че мисълта ѝ тече гладко не го е отричал никой. Нито дори в предаването.

# 2 594
Това си е запазена марка на всички реалити "звезди"... излизат и започват да се оправдават и да чистят имидж по медиите с дълго репетиран сценарий. Един от Игри на волята или Фермата даже си беше записал кво да се обсъжда, не помня кой беше  И за жалост много хора им се хващат и бързо забравят как 2-3 месеца са се излагали.

Общи условия

Активация на акаунт