🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 456
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 595
Така си е. Дори Христиана се представи много добре в Надкаст. Обосноваваше всяко нейно решение, беше усмихната и се изкара голям стратег. Ама в предаването всички я видяхме - просто си беше избухлива и правеше алкохолни изцепки.

# 2 596
Елена и Виктор поне по телевизията не са стигали до проникване. Виж с Евгени може и да са 😀

# 2 597
Виктория не каза една добра дума вътре , може да не е проста ,но си е злобна.

# 2 598
  • Бургас
Може би трябва да сме малко снизходителни - в предаването са под стрес, особено тези, които не са свикнали да са под прожектори, камери, пият алкохол, промиват им мозъка, на състезание са все пак.Нормално е да избие най-лошото, никой не е перфектен.Всички си показаха рогата, но някои и доста се изложиха .Виктория не отрече, че има грешки, и че ще се поучи от тях и според мен не се правеше на нещо по-различно, от това, което показа.Е, преувеличи малко за розите дето щяла да върне, но всеки иска да се представи в добра светлина.А може пък тя да е поискала да излезе тази вечер и затова така да извъртяха отпадането на червените рози.

# 2 599
  • София
Аз не бих общувала с никоя от четворката в живота. Такива хора има много, някой им сподели че му се е случило нещо хубаво, те ще го изядат с парцалите и ще преобърнат света да го убедят че не е нищо особено. И интелигентни да са, и образовани и добри професионалисти в сферите си, все тая. Изглеждат като хора, които интригантстват и подливат вода, така че дори и на работните си места сигурно тровят атмосферата и развалят колектива. Не понасям такива хора, а са най- често срещаните персонажи в реалността от тези вътре.

# 2 600
Половината изгонени твърдят, че са щели да върнат розата. Хайде, бе. 😁 А Виктория си е злобничка, колкото и да се мъчим да я оправдаваме. Още на втория ден пожела да се разбие хеликтоптерът с Екатерина вътре и продължи все в този дух до края.

# 2 601
Аз помня как рева ,че не е поканена на първата среща и Маги ходи да  я успокои.

# 2 602
Виктория има патологична нужда да е център на внимание. Затова е толкова превъзбудена и щастлива в Надкаст. Доживя своя звезден миг и трябваше да се представи в максимално добра светлина, но аз не й вярвам, че това е тя.

Валерия също е страшна лъжкиня и освен, че е загубила майка си, също не й вярвам на нито една дума. Умрях от смях като лъготеше Алек как никъде на ходела, най - много на кафе, не обичала нощни излизания по барове и заведения, срамежливата тя живеела като отшелник с книжки и музика и собствената си любима компания. И то лъже с лекота без да й мигне окото.

За мен Надежда е вълкът в овча кожа, злото в сянка. На пръв поглед не участва в публичните разправии, но ако се вгледа човек, вижда как майсторски насъсква Горджъса и я пуска напред да прави скандали поне в случая с Валерия и са си все двечките залепени, защото Надежда използва овцата Горджъс, която ме забавлява общо взето. И аз се смях с глас като разказваше на Алек за проникването с една кахърна физиономия. Joy

Алек е сякаш станал от сън преди синхроните и затова е в такъв вид, подпухнал.

# 2 603
Елементарно било да обиждаш на стари и млади ,  а тя не спря да обижда на същата тема. Rolling Eyes

Луна в Лъв , избухлива си е .

# 2 604
Малката Киара. Simple Smile

# 2 605
Много красиво дете.

# 2 606
Интересно ми е как ще свърши делото срещу БФС - според мен няма шанс. Наистина направи грешка да използва неща, които е научила покрай работните си ангажименти (както сама си каза) с цел собствена облага и то в национален ефир. Че то в самата ѝ позиция е заложено да мълчи - secret. Не знам… Да си представим, че имам някаква работа с човек А. Чувам, че човек А се е забил с човек Б. После се изтъпанчвам в новините и го казвам това. Виктория практически направи същото и определено не е професионално.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 14:03 от Lilly_85

# 2 607
Киара и сега ми е като кукла Барби. Жена с тази визия, но различен характер и излъчване, щеше да е сериозна претендентка...

# 2 608
  • Stockholm
Мне , този се занимава със Златната игла, мисля.

Това е , снимката е стара ,но чак дядо и не е ,то това се опита да внуши Виктория.

Скрит текст:
При това по всичко си личи, че още го обича. През целия си опит не е разбрала, че няма нищо по-досадно за един мъж от това, да му говориш постоянно за бившия си.

# 2 609
Киара щеше да изглежда добре, ако не си беше сложила тая джука. Не мога да си обясня тая мода, какво им е хубаво на големите жуки и защо си ги слагат?

Общи условия

Активация на акаунт