🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 454
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 610
Не съм съгласна. Въпросът с проникването беше глупав, но Валерия можеше да каже точно това и да излезе с достойнство, вместо да се опита да ги уязви с “Може би”. Ясно ѝ беше, че ще гръмне бомба - тя всъщност точно това целеше. После подхвана обидите за праснати с тиган в лицето.
Еми то за да го приемеш насериозно този отговор трябва да си на не знам, 12 години?
На тъп въпрос - тъп отговор. Да се оправя Надя, на която само проникване и има в иначе уж умната главица. 😀
Надя е много по-умна от Валерия. 😏

# 2 611
Моля ви да не се връщаме пак към обсъждане на джуките. 😁 Цели теми се изписаха.

Пуснах си Надкаст с Виктория отново, на 3 пъти го гледам и още съм на 40-та минута. Отказвам се. Нещо ми писна да ги слушам как се обясняват и викат на черното - бяло. За всичките говоря, не само за нея.

# 2 612
Виктория с големите претенции се излага в тик ток с един Иван Милин , носи му прахове за пране и подвиква да му ги остави в колата и тя мъкне пликовете.

# 2 613
И аз се опитах да гледам надкаст с Виктория, обаче озвучаването е някакъв кошмар. Отказвам се. Иначе Виктория добре изглежда и се държи

# 2 614
Киара щеше да изглежда добре, ако не си беше сложила тая джука. Не мога да си обясня тая мода, какво им е хубаво на големите жуки и защо си ги слагат?

Защото е фолк певица, а такива певици с малки джуки не се котират толкова. Браво, че поне СиСи не е чучнала, но след време може да й се наложи да се пооправи, ако иска да се задържи в този бранш. Там визията е много по-важна от пеенето, така че това е положението.

# 2 615
На мен не ми се вярва Киара да пробие е поп фолка. Май и напъните ѝ не са много големи.

# 2 616
Виктория с големите претенции се излага в тик ток с един Иван Милин , носи му прахове за пране и подвиква да му ги остави в колата и тя мъкне пликовете.
И аз го видях това и чак се вбесих Grinning На нейно място щях да му тегля едни. Така да ми се разпорежда и с този тон! Някакси очаквах и Виктория да му ги тегли, но странно как чинно изпълни нареждането.

П.П. коя била новата на бившия на Маги? Joy Имам разни подозрения, но не искам да коментирам, след като са само такива, да не набедя някоя невинна девойка

# 2 617
  • София
Нямам тик ток, но същия мутроподобен Иван Милин, на който всички снимки в инстаграм са му как се подпира върху различни луксозни автомобили ли?

# 2 618
Тоя идиот Милин го изгониха от Фермата, защото ошамари една Бети. Отвратителен тип.

# 2 619
Точно днес си де инсталирах тик тока. Събирали много лична информация и следене.

# 2 620
Точно днес си де инсталирах тик тока. Събирали много лична информация и следене.
Не вярвам особено да се интересуват от кой супермаркет пазарувам или какви клипчета лайквам. 😁

Този Иван сега го погледнах, доста гнусничък изглежда. А това с праха за пране откъде се взе? Виктория ги продава ли? 😁

# 2 621
По принцип си прав, но Виктория явно идва от заможно семейство - нали те организирали “Футболист на годината” и т.н. Нищо чудно да е завела дело в делюзията си, че за всичко е права.

# 2 622
Доста приличаше, най-вече заради солариума. Сега е спряла да ходи и е доста по-бяла. Явно се е жегнала от коментарите на Теа, нищо че се прави, че не ѝ пука.

# 2 623
  • Варна/Амстердам
Снощи изгледах Виктория  в "Преди Обед" и "Надкаст"-кученцето е много сладко! Animal Dog
Това, което ме озадачи, е, че тя каза, че още? е влюбена в Алек. Спомена, че не са комуникирали след предаването, но е отворена към него, ако я потърси.

Не съм ѝ фен и нееднократно съм осъждала поведението ѝ в предаването, но нападки, че е от ромския етнос считам за абсурдни. Толкова много българи имат по-матова кожа, повърхностно е да се смята, че всички са цигани.

# 2 624
Изгледах Виктория в Надкаста.Интересен ми беше.Учудила се ,че не получи златна роза ,а оставил Валерия.Много мило и станало като се разревала Мария за нея.Относно случката с тройната среща ,не била съгласна Алек да се крие зад буса и да връчва само роза за Мария.Действие за третокласник.Или дава 2 рози или на никоя .Това не било добра постъпка ,защото двете момичета все пак са различни като типаж.Осъжда постъпката му с Валерия,уж тръгнал жена да си търси да му роди 6 деца ,а ходи да се мляска и натиска с Вал.Била тръгнала само с летни дрехи ,а там вечер ставало страшно студено и затова слагала черното сако ,че  само него си носила.Не може да понася Памела,Габриела ,Надежда,Магда,Християна.Приятелка е освен с Мария,Йоана  и Надя ,също Моника и Габи пожарникарката.Сега се замисляла да ходи да работи в Италия/ има роднини там и майка и живее одавна с любовника си/ или в Гърция.Виктория хубав анализ направи на момичетата Joy

Общи условия

Активация на акаунт