🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 468
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 550
Ситуацията с Габриела беше различна. Горджъса казваше да не ѝ се месят, АКО не представят доказателства. Докато Валерия сама си намекна за секса. И да, унизително е - не толкова за Алек, а за другите 10 жени, които се борят за него и биха се отказали. Сигурна съм, че Алек не би искал върнати рози.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 10:43 от Lilly_85

# 2 551
  • София
Относно представянето на Вики в Надкаст. Аз я гледах в Тази сутрин, и ми направи впечатление как се опитваше да покаже един различен образ. Същото забелязах и при Габа и Теа. Според мен тази година пада яко чистене на имидж и излизат с едни промени образи. Опитът досега показва обаче, че вътре са си били точно такива, каквито са.

# 2 552
Точно това е. Много по-лесно е да се правиш на такъв, какъвто не си, в продължение на едночасов подкаст, отколкото 2 месеца на Родос.

# 2 553
Има разлика между ситуацията с Габриела. Горджъса казваше да не ѝ се месят, АКО не представят доказателства. Докато Валерия сама си намекна за секса. И да, унизително е - не толкова за Алек, а за другите 10 жени, които се борят за него и биха се отказали. Сигурна съм, че Алек не би искал върнати рози.

Не, няма разлика, защото Криси отвори темата за видеата, които Валерия има с бивш, а когато я попитаха виждала ли ги е, тя каза “Не, ама така се говори”. Аз разлика не виждам в нейното държание. В крайна сметка и видеа и гадже има. 😀 
Валерия не намекна. Тя каза, че е имало повече от интимност и това просто отвори вратата за спекулации. От там тия квачки се захванаха. Както се вижда и във форума, едни го приемат като “имаше кекс”. Други като мен под повече от интимност разбират нещо не-физическо. Всеки разбира каквото му се крие в съзнанието.
Аз с мъжа ми примерно имам много повече от интимна връзка, което ще рече, че той ми е близък душевно. Че не сме задно само, за да правим кекс. Даже не знам как някой под повече от близост/интимност може да разбере проникване.. 😀

# 2 554
Не съм съгласна. Въпросът с проникването беше глупав, но Валерия можеше да каже точно това и да излезе с достойнство, вместо да се опитва да ги уязви с “Може би”. Ясно ѝ беше, че ще гръмне бомба - тя всъщност точно това целеше. После подхвана обидите за праснати с тиган в лицето.

# 2 555
Не съм съгласна. Въпросът с проникването беше глупав, но Валерия можеше да каже точно това и да излезе с достойнство, вместо да се опита да ги уязви с “Може би”. Ясно ѝ беше, че ще гръмне бомба - тя всъщност точно това целеше. После подхвана обидите за праснати с тиган в лицето.
Еми то за да го приемеш насериозно този отговор трябва да си на не знам, 12 години?
На тъп въпрос - тъп отговор. Да се оправя Надя, на която само проникване и има в иначе уж умната главица. 😀

# 2 556
Аз може би бих го приела насериозно. Алеко е пиян на почти всеки коктейл / среща, а Валерия си има излъчване на лесна. Малко им трябва. 😁

# 2 557
Говорила е със сценаристите Валерия, то е ясно, имала е цял ден за това преди розораздаването, няма откъде да смени стратегията с толкова увереност, ако не беше посъветвана, убедена съм.

Гето момиче, много мъже биха били с нея само заради изживяването, но не и да понасят присъствието ѝ в ежедневието си.

И според мен е имало кекс някъде там, изгубвайки се в тъмнината на плажа.
Не ми дреме че бил по взаимно съгласие, ергенът принципно е там да си намери уж половинката, дължи някаква морална хигиена на всички останали участнички. Не е редно от тая гледна точка. Има жени - ще си тръгнат, ако разберат, че е имало секс, има си такива хора просто.

# 2 558
Ми то това, което се видя си беше секс. Дали и как е завършил вече са подробности. На мен, обаче ми направи впечатление, че само Алек беше наистина в секса докато Валерия ми стоеше като реципиент ня ласките, и в синхрон каза как Алек се старае да я накара да се почувства добре, но честно казано аз не я виждах да е в емоцията изцяло, което може би е нормално предвид камерите..или Алек е бил по-пиян та камерите не му пречеха.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 11:21 от pandorina

# 2 559
На кое викате секс?

# 2 560
Ми то това, което се видя си беше секс. Дали и как е завършил вече са подробности. На мен, обаче ми направи впечатление, че само Алек беше наистина в секса докато Валерия ми стоеше като реципиент ня ласките, и в синхрон каза как Алек се старае да я накара да се почувства добре, но честно казано аз не я виждах да е в емоцията изцяло, което може би е нормално предвид камерите..или Алек е бел по-пиян та камерите не му пречеха.

Къде пък видяхте секс? 😀 Кое приемате за секс, докосването ли? 😀

# 2 561
Може пък да науча нещо ново за това що е секс.
JoyJoyJoy

# 2 562
Да, за мен сексът включва всичко това, започва с флиртът, набира енергия и преминава в тези страстни докосвания, целувки и пр. и свършва с..проникване, а може да свърши и преди това..За мен всичко това в съвкупността си е секс.

# 2 563
Не, няма разлика, защото Криси отвори темата за видеата, които Валерия има с бивш, а когато я попитаха виждала ли ги е, тя каза “Не, ама така се говори”.
Според мен Горджъса ги е гледала, но няма да си признае. 😁 А и май обърна плочата като видя, че Виктория си спечели дивиденти с портенето си. То не бяха първи рози, не бяха благодарности… Но накрая и тя изхвърча.

# 2 564
Да, за мен сексът включва всичко това, започва с флиртът, набира енергия и преминава в тези страстни докосвания, целувки и пр. и свършва с..проникване, а може да свърши и преди това..За мен всичко това в съвкупността си е секс.

На това му казвам аз изкривяване на понятията, думите и значението им. После върви обяснявай имаш или нямаш сестра.

Общи условия

Активация на акаунт