🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 494
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 535
Ти си мислиш , че само ще му пърха с мигли. Лично ще му обясни ,защо ти не ставаш , като му разкаже всички твои компромати плюс бонус няколко още по -пикантни свободно съчинени лично от нея

# 2 536
Кученцето е доста старичко, затова е такова заспало.
Не бих имала Виктория за приятелка. От нея може всичко да се очаква. Всичко не добро имам предвид.

# 2 537
  • Бургас
Ние тук сравняваме в контекста на предаването и ограничения кръг, който се получава.На този фон Виктория изпъква, както и останалите момичета от четворката.

# 2 538
  • София
За мен най-големият недостатък на Виктория е ужасният ѝ негативизъм.

Помня когато я нападаха с песничката (едно от най-гнусните неща в сезона), Мария, Йоана и Надя се опитваха да ѝ съчувстват, а тя и на тях се озъбваше. Абе каже Мария нещо възмутено за пантерките, а Виктория и с нея се заяжда и е контра. Толкова е черногледа, че дори не разбира кога ѝ съчувстват и са на нейна страна.

Много е натоварваща, имам чувството, че на нищо хубаво, което не е пряко свързано с нея, не може да се зарадва.

Иначе има дар слово и поне разговорите вървят с лекота откъм възприемчивост на речта. Друг е въпросът какво точно казва.

# 2 539
Скрит текст:
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.
Високите, слаби, дългокраки и руси жени с без проблеми до доста по-късни години да си намират мъже. Такива са ми впечатленията.

Само да не тръгне и тя с някой изщракал грък.

Между другото, като го пишеш това се сещам да добавя нещо. Магдалена с всичките й “недостатъци”, които се описват тук (тясно, дълго лице, сплескан з**ник и т.н.) изглежда в пъти по-добре от много 20-30 годишни. С това стройно тяло, с тия прави, дълги крака. С чертите на лицето й са въпрос на вкус - ще има мъже, които ще я харесат и такива, които няма да я харесат. Но генът й за тялото няма как да се отрече. И сега - колко мъже ще предпочетат някоя 20 разплута табуретка и колко Магдалена, при положение че виждат как си е запазила фигурата на 37? Няма да остане стара мома тя. По-скоро виждам Валерия леката като такава - нея много мъже ще я искат и ще я минат, но само ще си я подхвърлят един на друг. Никой няма да в вземе за жена. Сега може и да не й пука, но когато тя стане на 37 ще й запука. Особено, ако и тогава е с такова поведение.
Нераждали жени много по-лесно си запазват фигурата. Нормално е.
[/quote]

Е, хайде сега. Надежда е раждала, пък има безупречно тяло. Няма значение раждала ли си или не. Въпрос на мотивация и желание е. Другото са оправдания.
[/quote]
Не е така, в доста случаи фигурата просто не се връща след едно или няколко раждания, независимо какви усилия полага дамата. Особено пък слаба фигура като на Маги и Надежда съм сигурна, че е ген освен положени усилия в тази посока. Това, че някой има късмета фигурата да не се промени никак след раждане, не значи, че при всички е така.

# 2 540
  • Stockholm
Виктория вече я няма в предаването и няма нужда да ѝ обръщаме толкова внимание. Гледах надкаста и беше доста приятна там, но това не означава, че представянето ѝ  в предаването като негативна, заядлива, завистлива, вечно крива, арогантна и безкрайно дразнеща, е забравено. Първите епизоди бях буквално шокирана от абсурдното ѝ поведение. Кученцето ѝ е сладко, но това не я оневинява Joy Ще ѝ призная единствено, че е силен характер и се справя в трудни ситуации, както и че не излезе като Нострадална Геновева. Приключвам за нея. Да погледнем актуалните сега. От чисто любопитство четох, че Маги е била гадженце на Слави Трифонов, няколко други и собственика Син Сити. Но явно вече е слязла на земята и се е ориентирала към къмпингите, които ще ѝ осигури Алеко. Даже започна да се учи да реже зеленчуци за салатки, което е голям напредък. Изпитвам леко съжаление към нея относно това, че се е озовала доброволно на стартова позиция редом с разни "пантерки" и то в телевизионно предаване. Кураж, Маги Joy

# 2 541
Ей ви го Алеко със странния вид на синхроните 😂

# 2 542
Хорааа, на Слави е друга Маги, а собственика на СинСити - някаква Дани, Деси, Дени или каквато е там. Просто приличат на Маги.

# 2 543
Хорааа, на Слави е друга Маги, а собственика на СинСити - някаква Дани, Деси, Дени или каквато е там. Просто приличат на Маги.
Не се хаби, ще продължават да си го повтарят. Чукча писатель...

# 2 544
  • Stockholm

Ама и нашта е била, според инфото в нета Joy
Но дори и да не е така, все някой "лъв"  е бил. Така че основното, което написах, че е доста унизителна житейска ситуация, в която е изпаднала с решението си да участва в подобно предаване, не се променя.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 09:42 от silsto

# 2 545
Не виждам чак толкова да е унизително. Не е обвързана. Колко други влязоха обвързани- за една пуста слава се излагаха по ТВ и партньора си.А на какво унижение подлага сина си Нани,не ми се мисли.

# 2 546
Чак пък да подлага сина си на унижение… Малко прекалено.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 10:18 от Lilly_85

# 2 547
  • тук и там
Айде сега, на какви унижения подлагала синът си Нани. На никакви. Половината звезди от шоубизнеса и инстаграм се снимат гологъзи и с деколтета до пъпа , заедно с децата си, вие до Нани опряхте..

# 2 548
А на мен, надкаста с Виктория ми е скучен и не знам, дали ще го завърша. Все едно гледам един безкраен синхрон от предаването. Някакъв самоназначил се коректив, пак ги дебне, но отвън.

И "ехооо, Алек, обади ми се, че да те светна едни работи!". Направо го виждам, как излиза от нелегалност и с треперещи от бързане пръсти, й пише съобщение, вместо да бяга с 200 от тази обсебена особа.
Значи, има хора, дето с керемида трябва да ги остъргваш от себе си.

# 2 549
  • Варна
Нямах много време на прочета всичко, което сте написали, но май не срещнах моята гледна точка.

Мъж и жена правили секс (евентуално). Двамата са пълнолетни. Било е по взаимно съгласие.

После се оказва, че жената излъгала (евентуално) ,че е имало секс.

Това е стратегическа игра и всеки от играчите сам преценява според капацитета си, ситуацията с какви ходове да играе играта.

И тъй като Криси не мога да я дишам съм изумена как е възможно, тя да смята, че на Алек му пострадало името, развалила му се репутацията, която той бил градил с години!!! Ти да видиш, тая пуста репутация и име на Алек...
И окачестви евентуалния секс като гнусно, пошло, отвратително...
И си позволи да държи сметка на Алек какво евентуално е направил или не...
Тоя Алек да не е свещеник, който е дал обет за...губи ми се думата...има ли при мъжете целомъдрие.
Да не би Алек да има съпруга, че е направил нещо гнусно, евентуално правейки секс с друга.

Всички реагираха така, все едно Алек е техния съпруг и им е изневерил.

Същата оная Криси, грам не й пукаше, че Габриела има приятел и каза, че това не било нейна работа да се меси.
Сега си промени мнението и вече е нейна работа да държи сметка на Алек за неговите действия и да осъжда какво била направила или казала Валерия.

Единственото име и репутация, което уж е пострадало е на Валерия. Не я харесвам.

За мен това реалити е единствено и само стратегическа игра, което се видя още с Егрен 1 и спечелилата Виктория.

Валерия е решила така да играе.

Общи условия

Активация на акаунт