🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 524
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 295
и за мен е срамно да си злобен, да клюкариш и да държиш сметка на някого колко точно струват обувките му.

Надя, Йоана изглеждат сравнително интелигентни момичета, които имат умерени корекции и не са се обезобразили като останалите карикатури. Можеха да бъдат запомнени с нещо добро, но лично аз ще ги запомня само със злобата, провокациите, завистта и селските клюки.

# 2 296
сега да кажа ,че заведенията са на бившия и , новата му сега пуска непрестанно сторита от тях .
Аз наистина не виждам какво лошо има да ти правят подаръци или да те издържа мъж ,срамно е да  си злобна клюкарка и да държиш сметка колко струват обувките на другите хора.
Новата е с тъмна коса, нали?

# 2 297
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.
Високите, слаби, дългокраки и руси жени с без проблеми до доста по-късни години да си намират мъже. Такива са ми впечатленията.

Само да не тръгне и тя с някой изщракал грък.

Между другото, като го пишеш това се сещам да добавя нещо. Магдалена с всичките й “недостатъци”, които се описват тук (тясно, дълго лице, сплескан з**ник и т.н.) изглежда в пъти по-добре от много 20-30 годишни. С това стройно тяло, с тия прави, дълги крака. А чертите на лицето й са въпрос на вкус - ще има мъже, които ще я харесат и такива, които няма да я харесат. Но генът й за тялото няма как да се отрече. И сега - колко мъже ще предпочетат някоя 20 годишна разплута табуретка и колко Магдалена, при положение че виждат как си е запазила фигурата на 37? Няма да остане стара мома тя. По-скоро виждам Валерия леката като такава - нея много мъже ще я искат и ще я минат, но само ще си я подхвърлят един на друг. Никой няма да я вземе за жена. Сега може и да не й пука, но когато тя стане на 37 ще й запука. Особено, ако и тогава е с такова поведение.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 14:50 от Анонимен

# 2 298
сега да кажа ,че заведенията са на бившия и , новата му сега пуска непрестанно сторита от тях .
Аз наистина не виждам какво лошо има да ти правят подаръци или да те издържа мъж ,срамно е да  си злобна клюкарка и да държиш сметка колко струват обувките на другите хора.
Новата е с тъмна коса, нали?
Аз подозирам руса, доста слаба инфлуенсърка около 23-24 годишна, но това са само мой разсъждения. Smile

# 2 299
  • Варна
Маги снощи беше гримирана от някой, който й има зъб.

# 2 300
Е може да се е нарисувала, което и на мен не ми харесва, но за мен от всички там, тя излъчва най-много сексапил.
Просто си го носи.

# 2 301
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.
Високите, слаби, дългокраки и руси жени с без проблеми до доста по-късни години да си намират мъже. Такива са ми впечатленията.

Между другото, като го пишеш това се сещам да добавя нещо. Магдалена с всичките й “недостатъци”, които се описват тук (тясно, дълго лице, сплескан з**ник и т.н.) изглежда в пъти по-добре от много 20-30 годишни. С това стройно тяло, с тия прави, дълги крака. С чертите на лицето й са въпрос на вкус - ще има мъже, които ще я харесат и такива, които няма да я харесат. Но генът й за тялото няма как да се отрече. И сега - колко мъже ще предпочетат някоя 20 разплута табуретка и колко Магдалена, при положение че виждат как си е запазила фигурата на 37? Няма да остане стара мома тя. По-скоро виждам Валерия леката като такава - нея много мъже ще я искат и ще я минат, но само ще си я подхвърлят един на друг. Никой няма да в вземе за жена. Сега може и да не й пука, но когато тя стане на 37 ще й запука. Особено, ако и тогава е с такова поведение.
Нераждали жени много по-лесно си запазват фигурата. Нормално е.

# 2 302
На играта със паролите за социалните мрежи Мария каква физиономия направи "Лошо ми е"

А Горджъса прави шоуто последните епизоди. На предния епизод заспах. Подозирам, че намесата й е режисирана, но... е доста забавно.

Похвално, че защити Надя за обидата. Ама сценариите взеха да се повтарят едната изказва, другата се оправдава... Супер бяха забавни физиономиите на Алек.

Според мен Надя извън предаването е забавно момиче. Нормално и образовано. Не мисля, че е гений програмист.  Според мен е в началото, тя си каза.

Според мен и тя иска да е инфлуенсър.
Тя е учила в езикова гимназия в Хасково, която е най-доброто училище там, а Алек във Френската.

Да има ирония, но аз лично не съм я чула да отправя някакви закани и подобни - да падне хеликоптера и тн. Които повечето си позволиха да говотят. Един път на синхрон дори свенливо каза нещо подобно и се засрами. Тя си пада по това да коментира и разтълкува и не се усеща, че това дразни и настройва другите. Да махленско е, ама други доста прекалиха ама са доста харесвани.

Не симпатизирам на никоя. Просто гледам за забавление и забелязвам детайли.

Милена и Тея са имали сходна съдба на подигравки в училище. Тея след 8ми клас. Това става ясно от подкастите.

# 2 303
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното.

Абсолютно съгласна. И то в периода, в който някои се развеждат. Това не го казвам, за да критикувам разводите. А за да подчертая, че не бива омъжените на 18 да гледат отвисоко. Сега на някои им изглежда, че Маги "изпуска влака", но има много случаи на доста добре омъжили се (за пръв път или повторно) жени точно на нейната възраст - осъзнато, без турбуленции в брака и в хармония с изграден стабилен партньор.

# 2 304
Скрит текст:
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.

Между другото, като го пишеш това се сещам да добавя нещо. Магдалена с всичките й “недостатъци”, които се описват тук (тясно, дълго лице, сплескан з**ник и т.н.) изглежда в пъти по-добре от много 20-30 годишни. С това стройно тяло, с тия прави, дълги крака. С чертите на лицето й са въпрос на вкус - ще има мъже, които ще я харесат и такива, които няма да я харесат. Но генът й за тялото няма как да се отрече. И сега - колко мъже ще предпочетат някоя 20 разплута табуретка и колко Магдалена, при положение че виждат как си е запазила фигурата на 37? Няма да остане стара мома тя. По-скоро виждам Валерия леката като такава - нея много мъже ще я искат и ще я минат, но само ще си я подхвърлят един на друг. Никой няма да в вземе за жена. Сега може и да не й пука, но когато тя стане на 37 ще й запука. Особено, ако и тогава е с такова поведение.
[/quote]
[/quote]

Е, хайде сега. Надежда е раждала, пък има безупречно тяло. Няма значение раждала ли си или не. Въпрос на мотивация и желание е. Другото са оправдания.

# 2 305
Аз днес изгледах вчерашния епизод. В потрес съм просто! Обаче, някои неща ми направиха впечатление - Валерия след срещата беше пияна, а Алек на синхроните чак събираше очите в червения си нос. Как въобще успя да каже нещо, не знам. Че е имало проникване, ясно, ама как може Маги да е толкова наивна, че да го отрича?!
Сега за външността - за мен Вики не е грозна, вчера супер изглеждаше. Чудя се как някои намират Йоана за хубава. Надежда пък ми се струва все по-грозна с всеки епизод, а вчера с тия открити рамене и гърди изглеждаше много стара. Вече започнах сериозно да се замислям за предпочитанията на “това момче”.  
Аз съм от тези, които намират Маги за красива. Това, което не ми харесва в нея е, че не е вложила време и средства в образование. Личното ми мнение е, че тя се намира в период на осъзнаване, в който е разбрала колко е празен живота на жените, които съществуват само като луксозни вещи в живота на някой богат мъж.

# 2 306
На Нани ѝ свалям шапка. Тя има страхотно тяло. Само тунингът е в повече.
Скрит текст:
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.

[/quote]

Е, хайде сега. Надежда е раждала, пък има безупречно тяло. Няма значение раждала ли си или не. Въпрос на мотивация и желание е. Другото са оправдания.
[/quote]

# 2 307
Последно имаше или нямаше? За проникновението иде реч.

# 2 308
  • Варна
Последно имаше или нямаше? За проникновението иде реч.

По думите на Валерия е нямало. Аз също мисля така.

# 2 309
Ами с брака имаш два варианта -- да си поживееш след децата, или преди децата. Аз съм си поживяла с размах, кеф и всичките му екстри преди децата и сега съм се отдала на деца,  мъж, дом и семейство с ентусиазъм и без чувство, че нещо съм изпуснала от живота. Сравнително улегнала съм и ясно осъзнавам, че те са ми приоритета.  Други има на моята възраст с вече отгледани пълнолетни деца, които сега могат да си поживеят и карат втора младост, втори меден месец, с нов или стария си партньор. Все си е гот, стига да си изживяваш етапите с кеф и пълноценно. Има трети, горките, които са с две "котила" и имат и големи деца и малки дечица, с по две семейства, тях не ги знам, ама и такива жени познавам, не искам да ги мисля, само им завиждам.  Има и чайлд-фри, но за мен това никога не е било вариант.

Маги не я знам какво иска, ама й пожелавам точно това да намери. Хубаво е човек да има пари и аз имам афинитет.

Общи условия

Активация на акаунт