🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 506
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 520
Защо й е да търси работа, като развива бранд Цър-пър с чаши и тениски 😁.

# 2 521
Странно как по-некрасивите (опитвам се да се изразя по-толерантно) лесно са оправдавани с детски или на по-късен етап травми и некоректното им поведение благосклонно се приема за  защитна реакция, докато за хубавиците прошка няма, те злоупотребяват с проблемите си. На Милена и на 42 г ѝ се признаваше правото да не е отработила детските емоции, на Виктория се прости цялата избълвана жлъч, щото компенсирала хипотетично предполагаемия хейт в живота си, пък и можела да говори, а Валерия на 21г била вече голям човек и до сега трябвало да е преодоляла каквото там е преживяла.

# 2 522
В БФС може да крадат, да уреждат мачове и какво ли не , ама най-големият скандал е,че Виктория им уронвала престижа, щото казала че някаква си ляга с футболист?!
В темата може да е най-големия скандал, навън не е. А това да разнасяш слухове за друг, особено от същата работна сфера си е сериозно провинение.
Дам. То и при мафията може да убиваш , грабиш , изнасилваш,...но раздрънкаш ли се получаваш куршум. Heart Eyes
Дали не напусна малката сцена с второстепенната роля , за да заеме нова по-мащабна и главна отвън. Колко ли шум ще се вдигне за бедното несправедливо прокудено грозно патенце. Напоследък имам имам чувство , че и истинският живот се е изместил онлайн ,а рекламата е по-скъпа и от златото и от кундурките на Маги

# 2 523
  • here and now
Странно как по-некрасивите (опитвам се да се изразя по-толерантно) лесно са оправдавани с детски или на по-късен етап травми и некоректното им поведение благосклонно се приема за  защитна реакция, докато за хубавиците прошка няма, те злоупотребяват с проблемите си. На Милена и на 42 г ѝ се признаваше правото да не е отработила детските емоции, на Виктория се прости цялата избълвана жлъч, щото компенсирала хипотетично предполагаемия хейт в живота си, пък и можела да говори, а Валерия на 21г била вече голям човек и до сега трябвало да е преодоляла каквото там е преживяла.
Абсолютно несъгласна съм.
Милена не е обиждала никой, на Виктория ѝ сипахме порядъчно и продължаваме...
Валерия, вие може да я намирате за красива, а може би наистина е, но поведението ѝ е абсурдно. Липсват ѝ първите 7 години, това е базовото. Вместо да бъде възпитавана, очевидно е  е водена по конкурси и е учена да театралничи, за съжаление не особено успешно...

# 2 524
  • Варна
Никой не е казал, че е трябвало да преживее, трудно се преживява скъп човек, но е крайно време да " стъпи на земята ".

# 2 525
На мен Валерия изобщо не ми харесва. Тялото й би било хубаво, ако не беше цялата в махленски татуировки, които й придават гаменски вид, а лицето й е подпухнало като бухта. Косата й е хубава. Но дори да изключим външния вид изцяло от картинката, на мен ми е леко противна - има нещо нечистоплътно в цялото й излъчване. Точно ми е като тези девойки, които друсат всевъзможни субстанции в тоалетната на дискотеката и ъм, после се възползват от тях, да се изразя меко. Поведението й е още по-противно - манипулативна, лъжлива, гадна, директно с обидите, нулева обща култура, като цяло неприятна. Надя си играе ролята и не ми допада как ехидно ги подкарва всички, но аз не мога въобще да ги сложа на една плоскост двете - Валерия не може да й стъпи на малкия пръст нито на прочетените книги, нито на общата култура, нито на професията, на изказа, на нищо. В реалния живот, бих била приятелка с Надя - все ще можем да обменим информация и да има за какво да говорим. С другата освен да ми извърти някой мръсен номер или да ме завлече с пари, не виждам какво би станало.

Изобщо не се очаква да преживява смъртта на майка си. Това може да отнеме години, травмата е голяма. Но не виждам защо това, че скърбиш може да се използва като извинение да бъдеш гадняр. Двете просто нямат общо.

# 2 526
Скрит текст:
Странно как по-некрасивите (опитвам се да се изразя по-толерантно) лесно са оправдавани с детски или на по-късен етап травми и некоректното им поведение благосклонно се приема за  защитна реакция, докато за хубавиците прошка няма, те злоупотребяват с проблемите си. На Милена и на 42 г ѝ се признаваше правото да не е отработила детските емоции, на Виктория се прости цялата избълвана жлъч, щото компенсирала хипотетично предполагаемия хейт в живота си, пък и можела да говори, а Валерия на 21г била вече голям човек и до сега трябвало да е преодоляла каквото там е преживяла.
Абсолютно несъгласна съм.
Милена не е обиждала никой, на Виктория ѝ сипахме порядъчно и продължаваме...
Валерия, вие може да я намирате за красива, а може би наистина е, но поведението ѝ е абсурдно. Липсват ѝ първите 7 години, това е базовото. Вместо да бъде възпитавана, очевидно е  е водена по конкурси и е учена да театралничи, за съжаление не особено успешно...

Липсва ѝ също така каквато и да било капчица поне интелигентност и емоционална зрялост.
Представям си как навсякъде минава между капките, разказвайки тежката история около майка ѝ. Отдавна е трябвало да започне поне да я преодолява!!! Ако не може сама, да потърси профи помощ, не да го играе Лолитка и да се заиграва с кексовите форми на обкръжаващите я левенти, не е това начинът. Съжалявам, но от началото още писах, че в това отношение не мога да я оправдая. Не е изключение в световен мащаб, на която да ѝ се е случило нещо подобно.
Просто е проста, глупава (да не кажа ТЪПА), съответно и с ужасно грешни представи за света и ценностна система. Последната, всъщност, липсва и никога не е била налична.

# 2 527
След последните два епизода Маги става все по- неприятна и очевадно фалшива. Има излъчване на мутреса и мутра едновременно.
Валерия не знам защо е красива, освен че е млада, нищо красиво не виждам там, нито външно, нито вътрешно.
Сега гледах срещата с Йоана, много ми харесаха двамата.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 00:50 от Tиана

# 2 528
Не е така. Виж видеото на Надкаст с Теа. Супер много фенове ѝ се кефят и обясняват, че несправедливо е изгонена заради грозницата Вики. Не мои думи.

# 2 529
Няма нищо общо с визията. Милена е несигурна и неуверена, защото е израснала такава. Но не прави лошо на никого, затова се обяснява липсата на самочувствие с миналото. Валерия е уверена до безпардонност, изразява много злоба и агресия, а когато усети, че е в неизгодна позиция, вади картата с травмата, за да се измъкне. Затова не ѝ прощаваме.

# 2 530
Аз симпатизирам на Валерия, защото носи онзи бунт и арогантност, които са присъщи за прехода между тийнейджърството и ранните 20. Би могла да работи върху себе си - учене, и пак учене, защото струва ми се там има известни дефицити. Иначе е много екзотична и впечатлява с външен вид, но това никога няма как да е достатъчно, а е и до време.

# 2 531
Тъкмо да се засиля да пиша за Валерия и Виктория и защо на една се прощавало, а на другата не и прочетох коментарите на предната страница. Абсолютно съгласна съм. И все пак ще добавя:

С Виктория поне човек може да проведе разговор, откровен дори, както изглежда. С Валерия - освен да шикалкави, лъже и оправдава с тежкия си живот, друг разговор май не може.

Виктория поне е осъзнала и признава за трудния си характер и треските за дялане.
Валерия си е вирнала носа - един Господ знае на какво отгоре и няма връзка с реалността - визирам поведението й.

Най-големия недостатък на Валерия според мен е, че използва трагичния си досега живот за манипулации и съжаление. Но в мига, в който й се размине, си връща мазната и коварна физиономия на лицето. Йоана много правилно й го каза - и тя е без майка, но не го използва като оправдание за нищо!
Виждам потенциал за доброта във Виктория, ако се обгради с правилните за нея хора. Във Валерия -уви не мога да видя подобен потенциал.

А, Виктория наистина изглежда много по-добре с промяната във външния й вид. Дано продължи с промените и откъм характер и да потуши това войнствено поведение. (Уиски е като плюшена играчка, сладурче)

# 2 532
За първи път гледах Преди обед и Надкаст, просто защото Вики е първата участничка, която ми е интересна.
Не знам по принцип как се държи водещата на Преди обед, но с Виктория беше определено много, много язвителна и си личеше много негативното ѝ отношение към Виктория.
А Вики ми напълни душата, особено в Надкаст. Не ги усетих 2 часа.
Затвърдих си мнението за нея Simple Smile
А Уиски е най-милото чихуахуа, което съм виждала. За съжаление повечето ми срещи са били с не особено дружелюбни представители на породата Grinning

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 09:44 от holly_mac

# 2 533
  • Тайланд
Trauma Team е някакъв събирателен образ на Габриела , Валерия и Тупарев Simple Smile
Постът е образец :  почва с абсолютна лъжа   придружен чак със скийн шот на почесващи се отегчени водещи и така ефектът и внушението трябва да са на висота , после кой ти чете Simple Smile
Не съм фен на Виктория , но  чак  пък такъв изфабрикуван форумски бълвоч , за нещо което можеш да видиш.
“ Преди няколко седмици писа , че не била уволнена   а сега съди БФС за уволнението и “
Виктория казва , че “ официално от понеделник  е с разтрогнати отношения с БФС “ , като се прибрала от ергена седнала и казала на старото ръководство , че е участвала и те били ок с това , изведнъж дошло новото ъководство и под външно влияние , повлияно от ситуация излъчвана  ( спомена шуробаджанащина и двамата провокатори ) взело решението за уволнение .
Нормално е да се изкаже гледна точка , мнение за предаването и участник ,  но чак такава манипулация не е добре дори за създател изкуствен интелект Simple Smile

Gerido пък може да й стане адвокат 😀 А може би открихме профила на Виктория тук?
След като идържах 40мин от от лъжите на Виктория в Надкаст - въобще не бих повярвал и на една нейна дума относно работното й място и загубата му.
Скрийншота е от мин 27, сек 5 - който не вярва да погледне. Точен цитат преди кадъра "Добре, че Алек не ми даде роза, щото щеше да бъде изложен в национален ефир!".
Но, да, всичко е конспирация, прави сте, Габриела, Валерия, Джордж Сорос и илюминатите ми платиха по 5 лева всеки да ги напиша тези неща 😆

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 04:34 от TraumaTeam

# 2 534
Аз още не съм изгледала Надкаст, на порции го карам, НО тя Виктория каза в ТикТок на живо, че не е уволнена и работи в БФС, това преди няколко дни. Grinning

Разбирам какво имат предвид хората с това, че биха си общували с Виктория, тя е средностатичстическо момиче. Но, оставяйки Ергена, на мен не ми допада, защото е от онези pick me и try too hard хора. Дето се вика, от приятелките, с които ще излезете, на теб някой ще ти обърне внимание някой мъж и тя ще почне да ти обяснява, че той не става, докато му пърха с мигли.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 08:16 от savii_

Общи условия

Активация на акаунт