🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 577
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 505
Как интелигентна и умна тази неприятница Виктория? За мен не е нито едното. Напротив.

# 2 506
Момичета моля някои да пише каква марка е зелената рокля на Надежда от последния епизод, за повод търся точно такава и ще ме спасите.Много ще съм благодарна🤗

# 2 507
  • София /Абсурдистан
Добре че разкараха това кречетало Виктория, наду ми главата. Сега ако я последва и Криса, направо ще е супер.

# 2 508
На мен не ми харесва, че някои жени си качват голи снимки и обясняват, че са с цел изкуство, а после на разни потребители им пращат допълнително снимки срещу определена сума. Ами да си кажат в прав текст - ползвам си голото тяло, за да си докарам пари и готово. Изкуство било. А тези потребители и те сигурно гледат на снимките като на изкуство. 😏
Понеже си ми любимка, нищо ,че този сезон сме в различни отбори Flowers Hibiscus  Heart то вече всичко е търговия - медицината се е превърнала в такава , правосъдието ,ти за някакви  арт снимки си се захванала . Едно лЪ да имаш, трябва да го монетизираш

# 2 509
"МАГДАЛЕНА Е ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ АРТИСКА МАНИПУЛАТОРКА ОБИГРАНА ЖЕНА.ЛОВЕЦ НА ЧИСТИ МОМЧЕШКИ ДУШИ.
ВЕЩИЧА.
ИГРАЕ СИ С ЧУВСТВАТА МРЪСНИШКИ"
от фейса

Ей тъй, да не тънете в заблуда. Не можах да се въздържа да не ви просветя, хеле пък за чистите момчешки души! 😂

# 2 510
Ох, натовари ме Виктория. Голямо е плямпало. Думите и изпреварват мислите..Има бърза мисъл но не бих казала, че е много умна. Дрънка на посоки без да прецени уместно ли е и какви последици може да има.
Предпочитам бързия говор на Вики, пред бавния на Милена. Но аз говоря по-бързо и от Вики, така че съм пристрастна. 🤷

# 2 511
  • Бургас
Аз също харесвам хора с бърза мисъл.Това беше първия разговор, който слушах изцяло.

# 2 512
  • гр.Пловдив
Гледах начлното промо от 10мин и накрая ми направи впечатление на Алеко майката ..No Mouth
Жена на почти 70г с изключително строго лице и изражение и на въпроса дали татко му щял да Я хареса Х -майка му замлъкна за много дълго и после й се отрони едно НЕ МИСЛя от устата ..

На такъв тип жена от генерацията на 2-3 поколения според мен най-подходящи и вписващи се в обстановка са Надя и Йоана ...Всичко друго би било бутафория,неморално,неподходящо и неодобрено от родата ..

Вие как мислите ,но преди всичко вижте родителката Smiling Imp

# 2 513
  • Бургас
Съгасна съм, Теди.Мисля, че и Алек е леко смотан.

# 2 514
И на мен ми хареса Вики - интелигентна, бърза мисъл, адаптивна. На фона на лотареята на Теа и бавните реакции и мисъл ня другите се откроява. Друго си е да имаш нещо на горния етаж и да си работил.
Странно беше, че в ‘ Преди обед’ показаха лоши коментари за нея и водещата правеше хапливи коментари. Те дори за Габриела и Християна показваха положителни.

# 2 515
Момичета моля някои да пише каква марка е зелената рокля на Надежда от последния епизод, за повод търся точно такава и ще ме спасите.Много ще съм благодарна🤗
Ако не се лъжа е от Cliche.

# 2 516
И на мен ми хареса Вики - интелигентна, бърза мисъл, адаптивна. На фона на лотареята на Теа и бавните реакции и мисъл ня другите се откроява. Друго си е да имаш нещо на горния етаж и да си работил.
Странно беше, че в ‘ Преди обед’ показаха лоши коментари за нея и водещата правеше хапливи коментари. Те дори за Габриела и Християна показваха положителни.
При Габи някой се беше намесил да се изчисти образът ѝ. Повече от очевидно беше.

# 2 517
Denittsa огромно благодаря.
Гледам Виктория в Надкаст и съм приятно изненадана, изцяло подкрепям мнението на Jeri sweet.

# 2 518
  • София
Аз съм впечатлена от кученцето й - толкова дзен, много ме кефи.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 00:00 от emeto®

# 2 519
  • София
Симпатяга е с тази прическа. Не мисля, че е толкова лоша, това е защитна реакция.

Общи условия

Активация на акаунт