🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 593
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 490
вътре била реална - режисирано, показано каквото си иска сценариста, монтажи разни. и това било реално?
точно сега си е естествената Виктория.

# 2 491
Мне. Прави се на много чил и над нещата.  Търси валидация от хората, да се хареса, да и кажат, че все пак е красива. Този мърч с цър пър пак е с опит да покаже, че е над нещата, но всъщност, реално показва, че още я жегва. Има да работи много това момиче над себеси.

# 2 492
Толкова е противна и грозна вътрешно, че и външно, въпреки, че се е старала да се пооправи.

# 2 493
тя сега в надкаста признава, че казва неща, които не бива и нараняват хората. отчита го, като грешно. не се оправдава, не отрича, не лъже.
надкаста с Магдалена ще е Приказки за лека нощ.

# 2 494
Сега прилича на Зара от ББ

# 2 495
Да, същата е. Само, че Зара я имаха за красавица, на кое не знам.
Готин е мъжа на Нана и прилича на Алек.Затова може да се е влюбила по неин вкус е.

# 2 496
Снощи леля Магда бранеше честта на Алеко като Матросов на амбразурата. Тя го познавала много добре, сигурна била че не се е сексувал.
Ама разбира се! Алеко даже е девствен и не се е целувал досега с жена.

Не е ли някак неморално Алеко да обещава конкретни неща за бъдещето на няколко жени едновременно? Той не просто им обещава, той подхранва илюзиите им, дава им напразни надежди. Не е ли жестоко?

# 2 497
Жестоко е, но това е концепцията на цялото предаване. Жените трябва да са си дали сметка за това, като са се записали. Не е първи сезон и вече е пределно ясно, че ергенът ги върти.

# 2 498
Аз съм далече от мисълта, че Виктория е злобна, завистлива и там каквато беше наричана. Мен ме дразни нейната нервност, напрягащ човек. То ѝ личи по бързият говор, нервната походка.. А и реална представа трябва да има за себе си, нали има претенции, че не е глупава.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 22:04 от *Амбър*

# 2 499
Ох, натовари ме Виктория. Голямо е плямпало. Думите и изпреварват мислите..Има бърза мисъл но не бих казала, че е много умна. Дрънка на посоки без да прецени уместно ли е и какви последици може да има.

# 2 500
Не съм гледала Надкаста с момичета от този сезон но Виктория за мен беше много приятна  и различна от образа   който изгради в предаването . Имаше лекота в общуването, прояви няколко пъти самоирония , бърза мисъл и ми се стори откровена . В предаването акцентираха на някакъв уродлив и заядлив образ , който тя не се опита да опровергава . А дори и визуално беше много добре
И изобщо не е вярно , че е прекъсвала Туджаров ( някаква потребителка разказва ) . Имаше приятна динамика с усмивки , а Туджаров сам си каза и си личеше бе им хареса разговора  ( виждали сме  ги двете момчета често как се отегчават и разговорът  не върви )
Амбициозна е , самоуверена , малко по-сдържана в крайните оценки и явно има финансов гръб , което ме кара да мисля че ще успее в стремежите си .
Вметвам  , че съм гледала пет -шест епизода от сезона и се изненадвам на крайните оценки , а още повече грозни коментари възмутени от грозните реплики във филма  . Явно риалити формата ни превзема щом не можеш да видиш нищо позитивно от това интервю:)

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 21:57 от gerido

# 2 501
Аз я харесвах в шоуто. Може би защото там я гледах на порции и с прекъсвания. В надкаста май ми дойде в повече. Но се влюбих в Уиски.

# 2 502
Виктория отбеляза нещо, в което бях убедена, дори и да не съм била в предаването - че много от момичетата лъжат в подкастите! За най-ясен пример се сещам за Христиана, че е стояла 22 дни (не повече от 10) и че Васка е имала целувка с Алек (не е имала, тя си имаше гадже и беше дистанцирана).
Иначе пожелавам на Виктория да спечели делото. Ако беше в международна корпорация щях да съм сигурна, че ще успее, но тази институция при нашата съдебна система, едва ли ще остави нещата на правдата. Все пак кадърен човек ще си намери друга работа.

Футболистът като не е искал да го излагат, да не си е хващал любовница. Не е виновен човекът, който го е разкрил.
Името беше цензурирано, защо е сигурен, че е той:)

# 2 503
  • Тайланд
Гледам Надкаста на Виктория, щото ми харесва да я гледам как се оправдава, шикалкави и увърта, че е изритана:
- Преди няколко седмици писа, че не била уволнена, а сега съди БФС за уволнението й Joy
- Още е сама - не думай! А стига бе! Grinning
- Още е "влюбена" (обсебена като маниачка според мен) в Алек - тя май се влюбва във всеки, който и каже 2 думи.
- Била флиртаджийка - видяхме колко можеш, изложи се като девственица, не ти се получи, отхвърлиха те и от срам/яд реши да му триеш сол на главата.
- Щяла на 3 пъти да му върне розата! JoyJoyJoy Жалка картинка! "Щях да му върна златната роза, ама ме изпревари!" Joy Момчетата се почесваха, офкаха и се чудеха какво накъде да гледат и какво да кажат на такъв самозаблуден човек. Ето го кадъра след тази реплика, (27ма минута 5та секунда, че ме обвинихва в пропаганда):

- 10 секунди по-късно: Само бях влюбена, вече не съм! Laughing
- Една минута по-късно: Аз съм единствената влюбена истински! - не мога да й смогна вече, няма такава фурнаджийска лопата.
- Всички лъжат и се оправдават като дойдат в Надкаст, само тя не!
- Голяма дискусия за "инфлуенстването" и "последователите"... ти още ли не си разбрала, че 98 % от "инфлуенсърите" изкарват има-няма 50-100 лева на месец от хилядите си последователи и то основно от другия йм профил - в Онлифенс Satisfied В България пак сме с 15  години назад от Европа и Америка, пирамиди като Орифлейм са по-доходоносни Grinning Ето ти една, 100% има много повече. Продава си задника за 5 лева на месец, просто жалка история
https://fakti.bg/life/761429-milica-ot-ergenat-s-profil-v-onlyfans-snimka

Пффф, не мога повече, идва ми too much! Време е за моята аматьорска диагноза:
Преразказва някакви истории от къщата, но се изкарва като и главната героиня, от "добрите" и "победителката". Това е типично поведение на женица с изключително ниско самочувствие. Прави го, за да си "излекува" травмата / срама / унижението от реалната ситуация. Това е защитен механизъм, но й вреди повече, отколкото й помага в дългосрочен план - резултатите са налице. Влияе се повече от това, което другите мислят, ще продължава да се самоунищожава докато не получи одобрение (което никога не идва, винаги има кой да те критикува).
Второ - знам, че ви изглежда интелигентна - говори бързо, "изстрелва ги", има речник, красноречива е. Обаче се заслушайте какво казва - говори глупости, не мисли какво говори, противоречи си, няма реална самооценка, повърхностна е. Абсолютно същата куха лейка като Теа е, просто с повече опит и по-богат речник. За злобата да не говорим. Това за мен не е интелект. Ако така си използваш таланта, дар словото - за мен си тъп.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 18:03 от TraumaTeam

# 2 504
И какво позитивно да видя - как Виктория играе позитивен човек?! Единственото, което мога да ѝ призная, че ѝ върви приказката. Ама какви ги говори... Гради си положителен образ, върти изявите си вътре както си иска... Абе, чете участието си както дяволът евангелието. Всички лицемерни, неадекватни и излагащи се, само тя - цялата в бяло. Не му се натискала, не искала да се целува с него, роза три пъти искала да му връща, него насоли... Мдаа, гроздето кисело и един мармот...

Общи условия

Активация на акаунт