🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 420
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 625
Киара щеше да изглежда добре, ако не си беше сложила тая джука. Не мога да си обясня тая мода, какво им е хубаво на големите жуки и защо си ги слагат?

Киара е много красива без грим и със затворена уста.
Тенденцията да се правят устни, но не и зъби разваля цялата гледка. Същото се видя и при Виктория, като голямата уста на големите и криви жълти зъби, стои напълно нелепо на малкото и скулесто лице.
Модата на очните линии също не стои добре на всеки, особено на нея (Киара имам предвид), защото има разкошни очи (цвят, форма), а тежкия грим ги затваря и те не се виждат.
Катето е съвършена, лек бондинг на двете предни зъбчета и ще е изключителна красавица.
Стана ми смешно, когато Алеко каза, че Надежда има съвършена и неподправена красота. Наистина ли мъжете не схващат когато едно лице/нос са пипани/дялкани?

# 2 626
  • София
Интересно ми е как ще свърши делото срещу БФС - според мен няма шанс. Наистина направи грешка да използва неща, които е научила покрай работните си ангажименти (както сама си каза) с цел собствена облага и то в национален ефир. Че то в самата ѝ позиция е заложено да мълчи - secret. Не знам… Да си представим, че имам някаква работа с човек А. Чувам, че човек А се е забил с човек Б. После се изтъпанчвам в новините и го казвам това. Виктория практически направи същото и определено не е професионално.

Аз лично не искам да се плаща на Виктория нищо - тези пари биха дошли от Българския данъкоплатец. Но те от етноса така са свикнали - да ги издържа държавата Wink
Може и да бъркам, но доколкото знам БФС е единствената федерация, която не се финансира от държавата. Което значи че не им правят проверки. Grinning Но получават много пари от УЕФА.

# 2 627
Мисля, че Алеко го каза на Нанка, защото вижда , че е дялано, и всъщност елегантно подпита.

# 2 628
Много ми стана смешно Надежда като обясняваше, че синът ѝ е нейно копие на външен вид. Това значи, че никой няма да го познае, защото нейното лице няма нищо общо с това, което е било. 😁 Но на мен ми харесва Надежда след операциите, въпрос на вкус.

# 2 629
Надежда ми прилича в лице на вид маймунче, съжалявам. Изобщо не  харесвам външността й.
Виктория в надкаста употреби и думата БЯХ влюбена. Откакто е приключил сезона изобщо не е виждала Алек. Сякаш бил потънал вдън земя. Май и другите не са го виждали. Водещите на няколко пъти иронично подхвърляха темата за това доколко е бизнесмен и финансово обезпечен.

# 2 630
А някой знае ли дали все още е с тази, която си е избрал? Не искам да знам коя е - просто ми е интересно дали изобщо са останали заедно след предаването и дали още са заедно.

Да кажа - Надежда е моята фаворитка за финала Simple Smile

# 2 631
Не каза точно това. Каза, че била влюбена, но имала остатъчни чувства. После каза, че е от малкото момичета, които обичат Алеко. Според мен още си го обича. Но това не е повод за критика. Нека човек изпитва толкова топло чувство, дори да е несподелено. Ще си го изживее и ще си вземе поука. Wink

Лейди,
Скрит текст:
не

# 2 632
Нищо не съм чула, измислям си. Едва ли е разрешено по регламент да го направи. Все е избрал някоя. Не знам коя. Предполагам, че ще избира между Валерия и Магдалена.
Balloon

Според мен е абсурд Валерия да е на финал. Тя и Мария го привличат само физически и не вярвам, че би имал сериозни намерения към която и да е от двете. Аз мисля, че двете финалистки са Магдалена и Надежда. И, като дойдат мама и тате, ще се хванат за главите с избора му Grinning

Лейди,
Скрит текст:
не

Скрит текст:
Да не би да е избрал Маги и, за да го отпразнуват, да я е завел за 2 седмици на палатка Joy
Шегувам се - не искам да знам, коя е спечелила

# 2 633
А за Екатерина какво мислите, дали ще спадне към финалистките?

# 2 634
Едва ли Катето ще е на финал.
Шегувам се естествено за Валерия и финала.
Доколкото съм във филма, като че ли Магдалена и Надежда ще са последните останали. Съдя по това, което Алек показва, като интерес и емоции.
Аз по принцип не харесвам Алек - не е мой тип външност и емоционалност, и характер. Да се спасява, все ми е тая какво ще се случи. Гледам за забавление и да минава времето.

# 2 635
  • Тайланд
Виктория в надкаста употреби и думата БЯХ влюбена. Откакто е приключил сезона изобщо не е виждала Алек.

Употреби думите "БЯХ влюбена" - да. Но 30 секунди по-късно се изпусна - точен цитат "Аз СЪМ единствена истински влюбена". Преди това каза че имала още "силни чувства" и каза на водещите ако го видят - да му кажат да се "свърже с нея".

А след това каза, че щяла да му върне предишните рози "на 3 пъти" и че щяла да му върне златната, ама я изпреварил 🤦‍♂️Точен цитат "Добре че не ми я подари посшедната, щото щях да го изложа в национален ефир". Момчетата в студиото почнаха да се почесват, да гледат настрани, да офкат и пъшкат, беше ясно, че въобще не й повярваха.

Разбирам, че тя не спира да мели и е трудно повечето хора да я следят, но при мен е професионално изкривяване, работата ми е да сключвам по 10 договора всеки ден по телефона и да слушам МНОГО внимателно.
Та тя си е фурнаджийска лопата, противоречи си в едно и също изречение и постоянно лъже, за да се представи в най-добра светлина.
Няма лошо да ти харесва като човек, аз също имам пристрастия като зрител, но нека бъдем обективни.

# 2 636
Аз гледах само около 40 минути от подкаста и и аз чух как си противоречи за няколко неща. На всички ни е ясно, че нямаше да върне розата, щеше да си я вземе и да продължи да се цупи, докато не я изгонят. Не знам защо се излага с такива нелепи лъжи, по този начин си дискредитира всички останали твърдения.

# 2 637
  • Тайланд
Lilly_85, защото я е срам и се чувства унижена. Цяла България я видя как е отритната, след като беше хлътнала.
Не е приятно и бих й съчуствал - и на мен са ми били шута, и мен са ме отрязвали Grinning , но след като й гледах злобата, крясъците и манипулацийте в къщата - просто не мога. Но тя си е близо до вманиаченост! Не може да ревеш за човек от предаване, който са го накарали насила да те цунка един път и после да те пренебрегва, избутва като сте на пейка и най-много да ти даде хай-файв и братска прегръдка (при положение, че мляска всяка друга).

# 2 638
Да, разбирам, но щеше да спечели доста повече симпатии, ако си беше казала, че ѝ е станало гадно, че е отпаднала. Влюбена била, ама щяла да връща роза, ама искала Алек да ѝ пише… Толкова си противоречат тези неща, явно смята зрителите за глупави.

Друг е въпросът, че дори да си беше признала аз нямаше да ѝ симпатизирам, прекалено много жлъч изля по адрес на всички, дори така наречените ѝ “приятелки”. Но доста хора тук явно я харесват.

# 2 639
Абе имала чувства още към Алеко, обаче яко си го соли. Според мен отдавна си е преглътнала разочарованието и изобщо не ѝ пука за Алеко, дори и да допусна, че някога е била много хлътнала по него. Претоплена манджа са тия изказвания колкото да е интересна с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт