🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 396
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 640
Другото, с което направи лошо впечатление, е мърча ѝ. Първо каза, че парите щели да са за благотворителност. После каза, че щяла да даде само част от печалбата, но не била решила каква част. Накрая каза, че зависи от продажбите. А за каква благотворителност става на въпрос, така и не стана ясно (освен ако не е уточнила в последните дни). Опита се да си вдигне акциите с този евтин трик, но не мисля, че се получи. Не знам кой би искал да носи тениска с лика ѝ. 😁

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 17:29 от Lilly_85

# 2 641
Като  му обсъждаха съмнителното милионерство на Ауек, Виктория добави, че  там са 5-6 деца, по колко ще има за всеки, не е ясно.
Каза, че Васка е познавала Габа отвън.

# 2 642
Бизнес за 2 милиона разделен на 6 = малко под 350 хиляди на дете. По две панелки в… Люлин. За Мария го казвам. 😁

Алек наистина явно е изчезнал обаче. По време на миналия сезон постоянно вървяха след Евгени… Репортери, тиктокъри, имаше и рекламни кампании на мода, коли. Сега пълно мълчание.

# 2 643
От изгледаното с Виктория в надкаст останах с впечатлението как Надежда печели финала и Маги остава без роза, ама някак не ми се връзва от първи епизод си мисля как Маги е финалист.

# 2 644
Не остана неоплют от нея.Сега се чуди с какво да е интересна,видиш ли станала известна от реалити.Много важно ще я забравим утре.Тя няма какво да монетизира от предаването,нито е модел,нито актриса,нито певица.Какво,ще продава чаши и ще направи милиони.

# 2 645
Виктория изглеждаше доста весела и безгрижна предвид уволнението и загубата на любима работа заради някакво тъпо шоу. Странно. Вероятно има нещо предвид.

# 2 646
Слагам скобички за спойлер за всеки случай - не е баш такъв, просто спекулация, защото мисля, че Виктория се изпусна в Надкаст.

Скрит текст:
Всъщност от казаното от нея излиза, че Алек е свободен, щом го приканва да ѝ пише. Каквато и да е Виктория, много ме съмнява да се забърка с обвързан мъж и то публично - не и след драмата, която забърка с Габриела. Която и да е победителката, явно вече не са заедно.

# 2 647
  • Тайланд
Това са $350хил ако си продадеш бизнеса. Аз съм в МНОГО близка до неговата индустрия, просто не в България. Предполагам, че около 75%-90% от тези 2 милиона оборот са му завързани в материали, заплати за работниците, гориво, разнос, сметки, данъци и тн.
И като се продава компания също се гледа и печалбата и задълженията, не само оборота - тя компанията може да има 2млн оборот, но ако е на загуба - продаваш за по-малко, че да си платиш заемите или каквото там дължиш. Ако си на печалба - може да вземеш и ж10 пъти или повече, зависи.
Нека да не объркваме Мария и другите златотърсачки!

# 2 648
Обаче и без спойлери май всички сме с усещането, че победата ще е само формална и връзка след финала няма да има. 🙂

# 2 649
  • София
Вече всичко сте казали, но преди малко Изгледах епизода. Валерия е много противна и нагла (да не забравяме случката с парцала), без каквито и да е задръжки.
Маги е като надуваема изкуствена кукла с отворена уста - толкова е изкуствена.
Жалко, че Вики си тръгна, хранеше ги добре

# 2 650
Казах Мария, защото тя заяви, че тя никога не би живяла в панелка в Люлин, а то при днешните цени на имотите… 350 хиляди няма да купят много повече. 😁 Естествено, семейството може да има и други доходи, просто казвам, че понятието “милионер” е много разтегливо.

# 2 651
  • Бургас
Вектория спокойно би могла да бъде водеща някъде, особено нещо свързано със спорт, така, че и тя би могла доста добре да монетизира. Може и да я канят тук и там по предавания, защото умее да говори, мисълта и логиката и са на лице и не се срамува от камерата.

# 2 652
Казах Мария, защото тя заяви, че тя никога не би живяла в панелка в Люлин, а то при днешните цени на имотите… 350 хиляди няма да купят много повече. 😁 Естествено, семейството може да има и други доходи, просто казвам, че понятието “милионер” е много разтегливо.

Тя и Маги не би живяла, но не спира да се опитва да убеждава всички, как за нея това не е важно. Мария поне си го каза ясно.

# 2 653
  • Варна/Амстердам
Надкаст са качили подкаст с Елена Сергова.

# 2 654
  • София
Може и затова Вики да гледа към Италия:)

Общи условия

Активация на акаунт