Отговори
# 210
Добро утро   Hug
Вчера направихме един маратон от гости....Посетихме и двете баби и така ни се развали режима на спане, че снощи момата спинка около 10 часа...май трябва по често да я водиме на гости, че да спи Mr. Green
SilverStar  и ние понякога кашляме, но педи каза че е добре и не е нещо сериозно(получавало се от секретите в нослето)...ама ако се притесняваш заведи я да я види. Peace
detelini  и ние скоро бяхме правили клипче как я къпеме.....обаче като го пуснахме.....малеееееее ами то на едно място докато се дупя там да я оправям Аделина...то тя не се вижда бе...целия екран беше моето д......луда работа Shocked..кога ще се вталявам не знам...
Virginity  и аз така си копнея за плажа, не не съм ходила от по миналото лято...обаче не знам...и аз май трябва да се крия накъде Cry
esy дано се справите бързо с проблема  Praynig

# 211
  • Варна
КланГ - аз я снимам само като се усмихва затова така изглежда Joy

ако някой ще почва със соковете,препоръчително е да е от плод или зеленчук който няма толкова "целулоза и хартия"  Wink и разните там пектини като ябълката например,защото само ще върнете коликите на дятито. пробвайте със сок от морков примерно,той е по-нЕутрален а и има Каротин(вит. А)за очичките!  Peace
------------------------------------------------------
боже какви правописни грешки правя!а кой ме знае съм завършила хуманитарна гимназия и съм учила старобългарски и произхода на граматиката ни  ooooh!

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 10:20 от Virginity

# 212
Добро утро мамчета  Hug
Два дена не сме излизали от къщи, че голям студ в тая Варна. Днес гледам има слънце и ще се възползваме, че към края на седмицата пак го дават студ  cold
Гледах снимките на бебоците, толкова са пораснали всички и много са усмихнати  Laughing
Мойта беборана вече повече от седмица няма колики и мисля, че вече мога да си отдъхна в това отношение  ooooh! За сокчетата една моя приятелка ме убеди, че не трябва да започвам с тях захранването, а с плодово пюре и мисля да я послушам. А пюретата ще дам след 4 месец. Така казва и педито  Naughty
Vergy много ме разсмя с тоя кит  Joy Аз по-скоро съм като пуканка - накъдрена отвсякъде  Mr. Green а мъжа ми след първото раждане беше по-благосклонен към мойте телеса, а сега ме подлага на постоянен тормоз. Казах му че ми се ходи на дискотека, а той - още не съм ставала щот съм била дебела  Close   #2gunfire Ще види той  Crossing Arms

# 213
Вержи, наистина са много сладки бебка и татко!
Ние вчера бяхме на гости също. Ходихме до баща ми, за да нормализираме отношенията най-после. Мисля, че се получи, държаха се много добре, радваха се на бебка, но то възможно ли е да не се радваш на такова съкровище. После ходихме и до кумата ни и кръстница на баткото. Нашите кумове не са семейство и затова посещаваме само кумата.  Баткото ни обаче и вчера беше болен, вдигна пак 39 градуса иначе няма никакви други симптоми.  Днес и цяла нощ не е имал температура и вече не знам какво да мисля.  Утре и без това ще ходим на консултация и ще го заведа вероятно да го види и него лекарката.  А за размерите ми - и аз съм ужасно дебела, въпреки че имам да свалям само 3 кг, натрупани през бременността.  Имам обаче остатък от 4 кг от предишната бременност, тоест общо 7.  Но аз съм нисичка и много ми се отразяват, така че ще ги мъчим по някое време, но може би след месец-два, като понаближи лятото.
Дано днес временцето се подобри, за да излезем на разходка, че така затворени вкъщи е гадно!
Приятен ден на всички и дано бебенцата ви са здрави и папкат добре!

# 214
  • София
Здравейте!
Искам да ви почерпя, макар и виртуално, моята дъщеря става днес на 2 годинки!

# 215
Клеми, да ти е живо и здраво момиченцето!
Ето ви малко снимки и от нас, че все не ми оставаше време да ги кача!
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=106593

# 216
Клеми, да расте жива и здрава малката принцеса! Пожелавам ти много да те слушка и радва!  bouquet

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката голяма НИКОЛ на Klemy!
Много да е здравичка и весела!

сonka, аз съм купила Туя-та от хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа 13, това е течно лекарство, специално без спирт за бебета.

# 218
Момичета вие коя ваксина бихте от мъртвите Пентаксима или Инфанрикса.Дайте ми съвет че след час и ние сме при педито да ни ваксинират за първи път.

# 219
ЧЕСТИТО НА КАКАТА НИКОЛ!

Betty L., много е сладка малката.  Hug
Вержи, направо да ги изпапкаш татко и щерка!

esy, и ние изкарахме 3-4 дни на кърмаческа стачка, аз не я дохранвах, колкото иска - толкова. Давах чай повече и така. Ама знам как се чувстваш, де...направо със страх сядах да я кърмя и като почне да се извива и пищи и ми се плачеше. Ама си мина от самосебе се. И вследствие на стачката 2-3 дни не акаше, а и по-рядко мокреше памперса.

Виж това, ще те успокои малко:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=50119.0

# 220
  • Варна
ЧРД на сладурката Никол,много щастие,любов и успех в живота и най-вече здраве  Praynig

esy: не знам дали си чела това - КЪРМАЧЕСКА СТАЧКА
Ла Лече Лига БГ - библиотека

-малко offtopic
моля ви се погледнете я тая Бритни Спиърс на какво се е направила   ooooh!
http://www.hirmagazin.hu/article.php?articleid=6752  Shocked Sick

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 15:30 от Virginity

# 221
ееееееееее наи накрая да ме пусне сървъра  #2gunfire честит рожден ден на никол весело детство и много радост за мама и тати!!!           

# 222
Ей, момичета,  едва сега се престрашавам да ви пиша какво ми се случи. Елито и conka, на мен също ми дойде към около 55 ден , та като приключи, макар че имах още малко зацапване на бикините, бях на т.нар. контролен преглед в Тина К. при д-р Диана Костова, която ми беше и ЖК преди. Но след раждането абонаментът ми свършил, аз не знаех. Та ехографът и цитонамазката ми струваха 30лв, които не знаех, че ще трябва да платя. както и да е. Тая жена не разбра, че мензисът ми още не бил се изчистил, та реши, че ми е останало нещо след раждането в матката, та ... би ми инжекции, 3 пъти през 20 мин., смесица от Бускулизин, Окситоцин и Метаргин (които аз трябваше да си купя). Уж за контрахиране на матката, за да се изчистя. Каза след два дни, ако не съм се била изчистила, да постъпвам в болницата за кюртаж!!! И вика, направо ела с багажчето, гледай да дойдеш без бебето, един ден било. Само че аз кърмя, а и няма на кой да си оставя детето, майка беше в командировка, а съпруг ми на работа (нямам свекърва).  Даде ми и едни хапове метаргин, които да пия за контрахиране и изчистване...и естествено не ми се изчисти всичко до два дни. Но, БЛАГОДАРЕНИЕ НА BG_MAMMA ФОРУМА, познавам CLANG!!! Обадих й се и като поговорихме, оказа се, че не само, че един кюртаж струва 200 лв., но и аз просто се шашнах прекалено много. По съвет на CLANG, отидох на преглед в Закрила, където досега не бях ходила, но съм осигурена по принцип. Лекарят там ми каза, че това, което е в матката е наистина мензис, ако не беше, щяла съм досега отдавна да имам температура...и общо неразположение... Искам да ви кажа само, че толкова се бях стреснала, че два дни ми беше и понамаляла кърмата, та си купих чай HIPP...но слава Богу, сега съм добре, нямам течение и имам пак кърмичка.

Да знаете, има и такива доктори, които заради пари, и заради мензис, са готови да ви вкарат в болница за кюртаж. Пък колко те стресират и рискуват теб и бебето, не се и замислят дори.

# 223
Ей, Sarra #Crazy - тия направо са луди за връзване! То затова е хубаво винаги човек да търси поне второ мнение.
Да ви кажа днес моята пикличка какви ми ги спретна - цял ден спа, първо като се нахрани в 7 заспа в 8. Събуди се чак в 11 пак за папкането и в 12 вече бяхме навън, прибрахме се в 3, но тя продължи да спи до 4. Такъв здрав сън не му беше хвърляла. Е, от 4 насам вече два пъти е яла, но нали трябва да си навакса бебката.  Дано и нощес си спинка и дано коликите вече й спрат. Днес явно нямаше и затова така хубаво си дремкаше.
Приятна вечер на всички ви!

# 224
Здравейте мамчета,

Ч.Р.Д на малката Никол,нека детството и бъде бурно и жизнено !
И ние днес ставаме на 2 месеца,и аз ви поздравявам със звучни усмивчици,честито и на нашта наборка.Мойта девойка определено си проси повече внимание и щом не го получи мяука като котенце.Определено не искаме да акаме,само пъшкаме и пръцкаме.Ядем на много големи часови паузи и незнам дали заради това малко наддава бебката.

Сара- това е ужасно,тази докторка направо я  #2gunfire Ей тея хора как не ги срам

Преди малко пак в предаването на Милен Цветков даваха семейство,което се оплаква от отношението на личния лекар към малко бебче на 6 мес.Имам чувството че някой хора само за пари работят в преносния смисъл го казвам.

Хайде чао за сега и хапнете   newsm38

Общи условия

Активация на акаунт