Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 22 032
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро

Лилия и двете са ти кукли4ки машала,да са ти живи и здрави  bouquet
Креми говори му на мом4ето,езиците са богатство.А и как ще се разбират с таткото Laughing Колкото по малък, толкова по-добре  Grinning
dtti колко хубаво е нацъфтяло дръв4ето Simple Smile ве4е нямам търпение да се прибера в Бг,дано не са само минусови температурите Praynig
Марси кърши,кърши щом ти се е паднало Laughing Надявам се и аз да покърша,като доиде дружката ми.От сега обработвам мъжлето да си има едно на ум Mr. Green

Дима брои до 10 и на англииски и арабски.Явно ги у4ат и двете азбуки,4е нещо си мърмори алиф,ба,та....Песни4ки пак на 2-та езика пее,но как си ги наглася думите само тя си знае. Laughing
Ние с у4илищата сме до кривата круша,благодарение на мъжо.Да им имам спокоиствието на местните,нямаше да съм с толкова бяла коса.Сега последно ще се местим към Ал Аин септември,което зна4и 4е трябва там да търсим у4илища.Е да де ама аз заминавам,а регистрациите по4ват към средата на април.оставям лелите и тои да изберат,4е и там са доста у4илища.Имам приятелка която работи в едно 4астно,та ще видим може и там да я пратим.
Ина4е за кръвното не се лишавам,но аз по на4ло съм си с ниско.За един месец съм ка4ила само кило и половина. bowuu Дано така да продължавам и за напред
Моми4ета и аз съм с отрицателна кръвна група и аз се притеснявам.Моля се това бебе да вземе моята този път(иншала) и дано да нямаме проблеми,4е след всеки кумбс тест,не мога да мигна Confused

прекалих с писането  Blush Ето и малко снимки от в4ерашната разходка:
http://entertainment.webshots.com/photo/2680577190079985189LRGZSb

# 166
Добро утро и от мен.
Ей, Миленка, пак с кокошките си станала  Joy. Ти не се притеснявай толкова за училищата. Ще учи детето, няма да остане в къщи. Виж я само как бързо е научила цифричките и буквите, а е още мъничка  Grinning. И ние броим на двата езика, но азбуката знае само на английски /и то само като я пее  Joy/. Май с учителката по арабски ще трябва скоро да си поговорим.
Миме, и аз се надявам с Рая да мога да понауча езика, но за сега освен азбуката нищо друго не мога да хвана. С всяка буквичка имат и по няколко думички, но как да ги прочета, че да ги запомня. А като си е в къщи мъжа ми все забравям да го питам  newsm78. Но мен може да ме огрее да започна курс в американското консулство. Само ми стискайте палци консула да се съгласи  Praynig. Ще бъде супер.
Веси, много се радвам, че всичко е наред с адаша  Hug. Дано и занапред лошото да му се разминава.
Дани, вие как сте???
dtti, много е готино дръвчето. Ех, от кога не съм виждала истинско цъфнало дръвче  Rolling Eyes. Надявам се паспорта на бебо да стане бързо, че да си отидем във ваканция по-раничко.
Лилия, много са ти сладки дъщеричките. Да са живи и здрави. А малката е типична египтянка  Laughing - не можеш да я объркаш.
Весел ден на всички. До после  Hug

# 167
Добро утро и от нас  Hug
Цитат
Веси мога да си представя колко тежкоти е било!
Онзи горе вижда всичко  и си знае работата чул е молитвите ти!
Креми,много тежко ми беше през първите часове, когато разбрах, но след това се успокоих, осъзнавайки,че всичко е в Божиите ръце. Знаех, че трябва да направя само това,което зависи от мен - да бъда спокойна, щастлива и силна за да е такова и моето детенце.
Алхамдулиля така и стана.
Моят мъж вече мисли и за момиченце за догодина, но мен ме е страх. Живот и здраве ще видим  Laughing

# 168
Добро утро и от мен!
Миlenka машала замалките, много са сладки, а Кхалид е одрал кожата на баща си,МАшАЛА!Мога да си представя колко е горд!
Като нашия тати, всеказва че сами е негово копие но с такава голяма гордост!Ех големи деца са тези мъже!
Аз пък се притеснявах че съм собърната матка и вобще не мога да забременея, но онзи горе си знае работата!И винаги молитвите ни са възнаградени!И той оценява трудния път към щастието!
Ех какъв философ съм станала!
Веси тарек емного сладък,пупупу!
Всичките ни дечица са страхотни,смесването на бг и арабска кръв,става просто уникална комбинация!
Тук днес пак  е УЖАСЕН студ,сигурно е -10С!!!
Лек ден отнаси весели разходки!

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 17:13 от Kremi_m

# 169
Добро утро!

Гледам снимките на малките сладури, кой от кой по-сладък и на Миленка, на Water Lily двете кукли ако продължа ще трябва да ги изброя всичките  Joy

Всичките ни дечица са страхотни,смесването на бг и арабска кръв,става просто уникална комбинация!

Наистина като че ли вземат най-хубавото и от майката и от бащата  newsm10

И тука е кучи студ  Confused, пращайте малко топлинка еййй  аз трябва да излизам че подарък ще търся за рожденник и като се сетя какво е по магазините.....безбожни цени, а то поне да имаше за какво...... Направо ме е яд на този стандарт тука нестига че само боклуци, ами и едни цени им лепнали!!

Марис не е писала скоро, да не се готви за път вече  newsm78

Поздрави на всички и много виртуални прегръдки за малките съкровища  Heart Eyes

# 170
Ох Ани болна тема е парзаруването тук!
Продавачките те оглеждат от горедо долу,и все няма номера за мен,а като се сетя че туниките в арабските магазини, влизам в единичка!-най-малкия ноер! Sick
А тук нито дънки,нито туники мога да си намеря,инаистина са на цени като че оригинални дрехи кукуваш!Авсъштност санискокачественитурски дрехи!Налиработех в склад за дънки и дрехи в софия,знамги много добре,особеннодизелаириплея на витошка,и ние от същата фабрика пазарувахме,само дето в нашите магазини дънките бяха 50лв а в техните 300 #Cussing out!!!
Но това е положението тук, не искам Сами дарасте в българия в никакъв случай!може би защото сме в малък град ли но расовата дискриминация си я има,и завистта на хората е голяма!
Тук има едно момиче жененно за африканец,той е доктор в селата и детенце са го пуснали на детска драдина,ами децата не искали да играят с него защото било  мръсно,черно и циганче!Иначе му вземали играчките да играят с тях,но с детето не!Е това е което са научили в къщи от родителите си!Ох спирам че сенервя само така!
лек и слънчев ден!

# 171
Креми, наистина с номерата е голям проблем.......аз също много трудно си намирам дрехи всичко по магазините е като за тинейджърки с манекенски пропоции или жени с мъжка структура направо да се комплексираш  Sad А за цените на дрехите особено си е безобразие, спомням си като откриха магазина на Маркс енд Спенсър в началото не бяха се усетили и бяха оставили етикетите с цените в Паунди, еми то някои бг цени бяха почти двойни на английските, че ние ли сме най-големите богаташи! И бебешките дрешки са толкова скъпи, а като знам как бъзро си израстват бебоците....

Ох направяо се ядосах на бг действителността, ама да сме живи и здрави това е най-важното.

# 172
При нас е слънчево, но студено и не се очертава излизане днес  Confused, но пък ще имаме гости - на Тарик годеницата, така че трябва да ходя да го пременявам  Laughing
Креми, какви са тези работи? Ужас!! В Търново няма такова нещо или поне не съм забелязала. На Тарлино всички много се радват! Е, забелязва се по-засилен интерес, но той се радва на всички и май разтапя и най-ледените сърца  Laughing.
 Не мога да проумея що за хора могат да насъскват децата си срещу едно невинно детенце  #Crazy ! Психопати!!

# 173
Hello Банда   bouquet,

Върнахме се снощи след 10 часов полет  Rolling Eyes,но дупе път да види.Изкарахме страхотно,Креми,търговската част на Манила(Макати) е много прилична,всичко е в радиус на хотела и падна голям шопинг и обикаляне пеша,в резултат на което съм -2 кг bowuu

За съжаление докато ме нямаше,мама получава страхотна пикочна инфекция,с повръщане,висока температура и кръв  и болки при уриниране.Всичко това идва като гръм от ясно небе през нощта,но благодарение на моята героиня Ния,сега е много добре.Ния веднага се обадила на гледачката да дойде да гледа децата,уредила й транспорт в 4 часа сутринта,а после шофьора ги закарал двете с майка ми в спешното.Тъй като докторът там не й вдъхнал доверие?,докато превеждала на майка ми,няколко часа по-късно звъни на педиатърката си за помощ и тя организирала преглед при нефролог. Нямали апойнтмънт обаче,той отказал да я прегледа и тя го помолила да говори с мен по телефона,аз в последствие го убедих да я приеме.И както тя ми каза,била права да се съмнява,защото вторият доктор изписал съвършено различен антибиотик от първия.Някой ако се чуди откъде ги разбира тези работи,от големия стаж  с братята й.За капак ,преди да се развият тези събития,Атли повърнал и Ния го оправила сама,не искала да буди мама.Добро ми е детето,колкото и да ме ядосва с някои пубертетски изпълнения,реагирала е по-добре и от възрастен.Заминем ли някъде вечно някой се трупясва болен,вече ме е страх да мръдна. Embarassed Сега да чукам на дърво всичко е ок.

Днес успяхме даже да отидем на спортен празник на Дилън,а след малко отиваме на френски.

Не успях всичко да изчета,но видях красавиците на Лили  bouquet

Веси,радвам се много и за вас,  Hug,хубаво нещо са профилактичните изследвания,тук ги правят по-късно,към 8-9 месец.За момент изтръпнах като каза годеница,видя ли в какво напрежение ме държи elip. Blush

Миленски,гледай да седнеш като ти падне кръвното,за да не тупнеш.За другото както ти казах,не се тревожи. Hug

Креми,много хубав този Сами. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 14:16 от Noia

# 174
  • O.A.E./ Пазарджик
Dobre дошла на Ноя! Щом сте минали без произшествия по манилско, значи всичко е наред Laughing Heart Eyes
браво на дъщеря ти,  възрастен би се паникьосал при такава ситуация.   bouquet поздрави на майка ти!

Веси и в Пазарджик е същата работа Sick не се ядосвай. с годините ще свикнат. като отидохме за първи път с малкия най-коментираната тема беше не здравето му , а цвета му Close живи и здрави!

Креми, аз за това , ако купувам дънки от БГ си ходя на пазара при циганите. все същите дънки като в магазина, но 1/5 от цената.....
Малкия започна все повече да повтаря и започна да говори отделни думи. сега сме на вълна да познава кое е топло и студено и кое е същото като друго Laughing ако не яде " сейм" като мен и баща му- проблем Joy до 3 брои на арабски... даже и на неговия си език ги къдри с арабски и английски акцент' зависи с кой говори.  за сега те са на първи план, но като си идем за месец и после, живот и здраве майка да дойде, ще отпуши и на български.

за браковете, който питаше.
мъжете могат да се женят за първа жена чужденка, няма още друг закон и едва ли ще го въведат. може и да е християнка, но не знам как ги женят. аз бях от 1 година мюсюлманка и пак ми направиха проблем...за гражданството от 3 години брак го направиха 10.
 жените, ако искат да се омъжат за чужденец, дори и арабин, трябва разрешение от шейха и си губят гражданството.

говорят, че до година-две цените на имотите ще паднат с до 25%. много големи фирми са почнали да се изнасят заради високите наеми.

лека вечер !

# 175
Добре завърнала се на Ноя!
Дано ти е харесало!Полета си е уморителен, незнам как издържат пътниците, ние поне сме заети постоянно и като че ли времето минава по лесно!
Ния се е справила блестящо,мисля че заслужава похвалите си а и поощтрение!Не и се сърди за тинейджърските изблици и ние сме ги имали!Аз сама си пробих втори и трети дупки на ушите защото не ми позволиха но аз трърдо бях решила че ще правя каквото си искам, и дори казвах че нямам дупки на ушита са защипани тези обеци, баща ми май се правеше че не знае но майка какво конско ми дръпна, и каза добре пробилал си ги пробила, какви са тези обеци сега и да ги беше направила хубави дупки а те криви!Абе майките все прощават!Затова и ние трябва да прощаваме на нашите деца!
като знамкакава луда съм била, сигурно сами ще ми го върне,исках да се извусявам но чула недочула купих си кислородна вода ,но за амоняк не съм разврала и си измих косата излях си едно шишенце кислородна вода на главата и отидох на училище,втора смяна и естествено до вечерта тя косата ми изсъхна ,добре че не ми опада хубавата косица,на какво ли не съм я подлагала, ами като бях на 13 или 14 не ми дадоха да си одрежа дългата коса и аз хванах ножицата и малко по-малко си я скъсих и станах на кастронче, след това фризиорката каза че незнае как да я оформи аз направо съм я окепазила!Та Ноя Твоята Ния сигурно още не ги е вършила такива!А я каква отговорна как е и колко е грижовна и отговорна!
Хаид елека че пак ми дойде музата!

# 176
  • In a surreal moment!
Мили мами - поклон - за интересните теми , които сте започнали от толкова време . Попаднах случайно и сега немога да си "тръгна "! Как си отидоха събота и неделя - не разбрах - чета с такова увлечение първите ви заключени теми .Току що привърших МАМИ В АРАБСКИТЕ СТРАНИ 3 и как ще устискам до утре да си дойда от работа и да започна с4 ...??? Много Ви се радвам , съпреживявям миналогодишните Ви проблеми, за момент дори забравям ,че сте реални хора - малко като роман ви чета - простете ми !!!Снощи дори ви сънувах - Мария Бутти нещо ми разказваше , Марси ми се смееше - еййй  май се повредих-хаха ! Да сте ми живи и здравички и страхотните ви сладурчета НАЙ-НАЙ вече !!! Така ми влязоха в сърцето -цункайте ги от леля по бузките и крачетата и дупетата - мамини душички златни да са Ви ! ОХ , май дългичко стана , да ставам и да ви напускам , че за утре трябва да съм свежа за мойте малки калпазанчета - начална учителка съм на групичка деца с ментални увреждания - ама и макар и такива аз си обичкам ! Понякога ми се изчерпва търпението , но вие ме заредихте с любов за цяла година - Благословенни да сте !!! Поклон още веднъж !!!  bouquet

# 177
Добре дошла на нашата форумска пътешественичка  Hug А Ния е постъпила като зрял човек, браво на детето!

Креми, ти си била луда глава, аз като се сетя само за учене си мислех  Joy

Пенка, много е интересна темата на арабските мами, като приказките на Шехерезада, а и са много симпатични момичетата, спор няма  Peace Скоро и с латино сериалите ни оприличиха  Joy

Лека момичета и спокоен сън.

# 178
Аз като най-ранобудна ви поздравявам с "Добро утро" /днес няма кафе  Twisted Evil/.
Ноичка, добре дошла мила. Определено се усети липсата ти. Тук иначе държим положението да не трябва много да ни четеш  Mr. Green, а и българската част от отбора изчезна нещо като кафето Taster's choice decaf  Twisted Evil. Ани, Веси и Креми се опитват да закърпят положението, но и те се включват once in a blue moon  Laughing. Така че сега като си тук с нови сили започваме да нищим политиката  Joy. Браво на Ния. Каква героиня си имаш в къщи, а ти само й се караш - не искала да свири на пиано, не знам си какво  newsm78. Милото дете. Как са малките юнаци??? Майка ти по-добре ли е?

Наистина като че ли вземат най-хубавото и от майката и от бащата  newsm10
Аничка, какво искаш да кажеш мила? Щом моите деца и двете приличат на баща си значи аз нямам нищо хубаво???  :35
Хайде до после, че бебо е гладен.
 Hug

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 08:41 от elip

# 179
Ели не ни наказваи  Naughty Може да ми вземеш ябълката,но кафето не си давам Mr. Green

Ноиа браво на щерка ти.Аз и преди съм ти казвала,4е е много добри4ка и умна. Heart EyesСега прили4но да  я възнаградиш(не 4е не е ежедневно де) заслужава си детето  Hug Как е маика ти?

Пенка Чачева много мили думи  bouquet

Креми това с обиците ми е много познато.и аз съм си дуп4ила ушите само Shocked Сега като се сетя от къде таз смелост,а как болеше...... Косата и на стари години си развалих(бррр 4е страшно ми зву4и) с крем за изправяне(предназна4ен предимно за афро-американските коси) Е нямаше фризиор в които да ми оправи косата Mr. Green Мубарак още ме бъзика Whistling

Аз застягах куфарите ве4е,но в4ера диктуваики на татко данните от паспорта на меидката,забелязвам,4е и изти4а юни месец #Cussing out Никои няма да и издаде виза естествено и сега трябва тепърва да си прави нов паспорт,което ще отнеме време Twisted Evil Та да питам: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е,да и удължат паспорта с 6 месеца колкото да пътува и да се върне,а след това да и издадат нов newsm78 
Няма на4ин пътуването ми да мине гладко,емоциите в нашето семеиство преди път са A MUST.сега о4аквам с визите проблеми Close и ще ги оставя вси4ките да си седят тук,а аз да си по4ина в БГ Laughing

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт