Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 21 995
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Върнахме се преди малко,то все едно не отиваш в друга държава,а в съседния квартал.Забелязвам демократични промени в Саудито,за които и аз днес дадох своя принос,като Марси. Wink Отидох на кафе в Старбъкс с децата,обаче количката не може да влезе в сепарето за моми и семейства,а аз вече бях гроги от тичане след тях,всеки бяга в противоположна посока,(а как се спринтира с абая и токчета)и за това седнах при мъжете,тоест отпред,да ме гледат всички bowuuОбслужиха ме перфектно,а няколко жени последваха примера ми и те се настаниха удобно. Mr. GreenТова до скоро беше невъзможно и все още е на други места,но явно има промяна,иначе сервитьорите първи щяха да се озъбят.Другото,което ми харесва е,че като се изморя и всички пейки са заети, достатъчно е да седна до някой мъж и пейката моментално се опразва. Mr. GreenДнес абаята на два пъти ми се защипа в колелата на количката и за малко да ме повлече,няколко пъти исках да ми я скъсят,те не,само мета навсякъде с нея и ще се пребия някой ден.

# 271
А, бунтарки сте ни вие с Марси, знаем ви  Joy. Но миличка как само ги обясняваш нещата.  Twisted EvilНе сме толкова задръстени тук в Саудито, недейте така  Mr. Green. При нас в Джедда от доста време взеха да правят отворени кафета. Само в Хера мол Старбакса е на сингълс и фемили, но не мога да го твърдя със сигурност, че не съм стъпвала там от два месеца. Ресторантите все още са разделени, но предполагам не за дълго.
Та като се заговори за абаи да се похваля, че и аз днес си купих нова  bowuu, бутикова, много е готина. Но вие с Милена сте виновни, че ме зарибихте с вашите абаи  #2gunfire. Ако мъжо ме лиши от седмичните ми парички, ще ви пратя сметката на вас  Joy.
Оле, и на вас да ви се оплача. Днес Рая решила да помага на мама в захранването на бебо и му дала да си хапне солетка  #Crazy. Така че вече и глутена е въведен  Laughing. Стискайте палци да не стане нещо  Praynig /татито ни много се смя/.
Лека нощ сега и утре дано е по-спокоен деня.
 Hug

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 09:31 от elip

# 272
Цитат
Оле, и на вас да ви се оплача. Днес Рая решила да помага на мама в захранването на бебо и му дала да си хапне солетка  . Така че вече и глутена е въведен  . Стискайте палци да не стане нещо   /татито ни много се смя/.

Лелеее,Ели, страшна помощница си имаш  Laughing. Не се притеснявай, нищо няма да му стане, опасно е само ако се задави. Само не продължавайте на този режим  Mr. Green.
Ами то в Саудито голям разврат бе! Наистина къде блеят от религиозната полиция  Thinking! Що за разхайтено поведение да сядате близо до мъже, а  smile3513?
 Ох ,моля ви, Ели, Ноя, пийнете едно карамел макиато (гранде) и за мен, че страшно много ми се липсва! Признавам си ,че съм пристрастена към Старбакс!

# 273
Само не продължавайте на този режим  Mr. Green.
А, не!!! Никакви солети повече  Naughty. Мислим да преминем на зрънчо  Joy  hahaha.
За старбакса се обърни към Ноя. Аз като пийна нещо по-така и после цяла седмица се чувствам гузна  Thinking. Нали все съм "на диета", а кога ще започна да диетосвам сериозно само Бог знае  ooooh!. На мен ми дай доброто старо американ кафе. Вие младите си пийвайте Старбакс  Laughing.

P.S. Много ти е готино аватарчето  Mr. Green. Как е малката футболна звезда???

# 274
Гледам добре върви приказката  Grinning, я кажете как изглеждат тези мутауа имат ли някакви униформи, че ако се озовем по вашите географски ширини, да знаем кога да бягаме  Joy

Ели, че зрънчото да не би да го има в Саудито , мислех си че е наш бг патент .....

Хайде лека момичета, аз тези дни съм се напушила от работа нещо и съм много отнесена.

# 275
Добър вечер и от нас!
Ани за матауата, аз до колкото знам са едни чиковци или дядовци с бели дрехи-тия мантии-диждаши както се казват,традиционно по арабски облечени, само дето диждашата им е до над кокалчето на глезена в смисъл къси са, и са с дълги бради!поне това аз знам!Ако греша моля поправете ме!
ох да ви се похваля, днес цял ден сами е с каишките и след фишер праиса тича ама нещо се спува в колелата , и като стигне стената и дава назад и сяда на дупе или пук го бляска в стената че не мърда вече!та тази вечер отидохме да дадем марктенички на едно комшийче което на 1.5 г,и сами направи поне 5 пъти по 5-6 крачки и в събота ще му правяпитка!Ох толкова се вълнувам не могадаповярвам че моето зйче пртоходи и порасва!
лека вечер от мен!

# 276
  • Монреал
Здравейте,
Не живея в Арабска страна, но съпругът ми е от такава и затова ми беше интересно да прочета някой факти от живота ви по тези места.
В момента очакваме първото си бебе  Hug Heart Eyes Grinning и двамата сме много щастливи.
Имаме следният въпрос - тук в Щатите ако родителите искат да обрежат момченцето, това става в деня след раждането, но съм чувала, че може и да се отложи тази процедура. Какво бихте препоръчали като хора минали през тези процедури. На каква възраст се препоръчва да стане обрязването - не се ли травматизира детето ако е на възраст, когато ще може да го запомни?
Благодаря ви предварително за отговорите!

# 277
Добро утро!
Аз днес е петък и всички се излежаватедо половинките или вече сте на пикник!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ето сутрешното кафенце!

Добре дошла на Тарик Мом
Такакато гледам ще си имаме още един Тарик!
от личен опитмогада кажа че е по добре да го направите веднага след раждането,това е много малка манипулация и е вобще не е болезнена!мен много ме беше страх и намоето дете го направих когато беше на 8месеца, просто защото тук в българия неискатдаго правят по рано, да неговорим че искахада го правят като стане на 2 годинки!
А и не исках да помни нищо от това!А и на по голямо дете се слага пълна упойка и не е приятно!
мен ако питаш в щатите си процедират много добре както и в гълфа преди да изпишат майката с бебето да обрежат детето!
Ох тук времето днес е много хубаво от сутринта е напекло, това време тоталко се побърка, преди 4-5 дни беше -10С днес ще е към 15-20С!Та иниесъс сами ще премерим улиците, че дане ни забравят!
Лек ден от мен!  bouquet

# 278
Добро утро коки4ета Hug

Креми 4естити ви ходещи кра4ета  bouquet Да е жив и здрав Сами,а на теб дупе да ти е яко,веселбата тепърв запо4ва и при вас Mr. Green Heart Eyes

Ели 4естита ти абаика,със здраве да си я носиш Hug А за солетката  hahaha  не се притеснваи нищо няма да му стане,но внимаваи много,4е те са малки и още не разбират.На еди познати голямото детенце дало грозде на бебенцето Shocked Маиката влязла тъкмо на време,бебето запо4нало да се задушава Tired

Нои4ке не е лесен живота на арабките .Питаш ли ги момите като вървят и абаята им се вла4и една кра4ка след тях.Това е целта да си я хванеш с едната ръка  и повдигнеш леко,та да ти се видят Jimmy Choo 4епиците  Mr. Green Аз също си падам по по-дългите абаики(не 4е имам джими 4у  Embarassed) така ми харесват по-ве4е

TarikMom ние обрязохме малкият на вторият ден от раждането.И аз като теб бях толкова притеснена,но напразно.Обрязването е било под местна анестезия,с лазер.Имаше нещо като гумен пръстен на обрязаното място,които падна сам на 5-6 ден.Малкият не е плакал въобще,нито при къпането нито при слагането на памперс.При всяка смяна на памперса слагахме антибиоти4ен крем.Не се притесняваи излишно.Разпитаи как процедират във вашата болница.Моят мъж има бегли спомени от обрязването(бил е доста по-голям от халед) и според него,колкото по-рано толкова по-добре.Леко раждане и да се похвалиш   bouquet

Аз днес съм в о4акване на дружката си FlutterТрябва да доиде след обед Simple Smile Малкият има вид на куцащо пате,а дима се оплаква от ухо.
Един въпрос за ортопед?Мога ли да заведа Халид при всеки един или си има специално за деца.За ортопедите става въпрос newsm78 Аман от болести зна4и.Имам 4уството,4е някои ни удари едни лоши у4и  и все нещо ще се слу4и Confused

Лек ден  Hug

# 279
Креми, браво на Сами  newsm68 smile3501 smile3501 !!!
Тарик мам, Ели и аз ще трябва да основем клуб " Тариковите майки"  Joy.
 Ние още не сме обрязани, но май трябва сериозно да се заема с въпроса. Креми, вие кога го направихте и как мина?
Ели, аз не знам защо съм си решила,че моя Тарлино ще е футболист  newsm78. Даже биберон с футболна топка му купих  Embarassed и приятелките ми вече само футболни подаръци му носят  Crazy, а пък той човека хал хабер си няма и нещо май се е отдал на пеенето и бърборенето  Shocked. Само да не стане - мама футболист ме гласи, пък аз дървен философ станах  #Crazy  bowuu..
И ние ще сме по разходки днес   Nature Sunny
Креми, можеш ли да ми снимаш вашата проходилка. Аз си купих такава,където се слага вътре, но не смятам да я използвам често. Може би ще трябва да взема такава за бутане  newsm78

# 280
Тарик мам, Ели и аз ще трябва да основем клуб " Тариковите майки"  Joy.

Ели, аз не знам защо съм си решила,че моя Тарлино ще е футболист  newsm78. Даже биберон с футболна топка му купих  Embarassed и приятелките ми вече само футболни подаръци му носят  Crazy, а пък той човека хал хабер си няма и нещо май се е отдал на пеенето и бърборенето  Shocked. Само да не стане - мама футболист ме гласи, пък аз дървен философ станах  #Crazy  bowuu..
И ние ще сме по разходки днес   Nature Sunny

Добре дошла на майката на Тарик  Hug. Аз само ще взема да сменя буквичката от името на моя бебок /вместо Тарек - да е Тарик/, че и аз да съм в час  Joy. А за клуба  Peace.
Веси, не знам за твоя Тарлино, но моя е Тарек Ел-Саид и в Египет в Ахли тиим има футболист със същото име /много е добър/. Та ако се приеме, че името носело късмета на човека, ние наистина може да сме футболисти  Mr. Green. Но за сега сме същите като вас - певец и бърборко. Тъкмо сега го приспах след половинчасово пеене и смях с глас. Аз стискам очи и се правя на заспала, но на човека хич не му пука - пее ли пее. Докато в един момент угасна и след 2 мин беше заспал. Страшен е  ooooh!.
ТарикМам, и нашата процедура я направиха в болницата на следващия ден и бебо не е усетил нищо. Ако питаш мен, това е по-добрия вариант ако имаш възможност. Знам, че в Турция го правят по-късно с цел детето да запомни и се прави като празник с подаръци. Но аз не бих си подложила детето на такава болка. Ще има достатъчно много в бъдеще.
Креми, браво на Сами   bouquet. Да ви е жив и здрав.
Ани, не българския зрънчо, мила, но и тук има едни точно като нашите /само че им забравих името/. Не са толкова вкусни, но децата също много си ги уважават  Laughing.
Хайде отивам да си изпия кафето и после пак ще ви видя.

# 281
Добро утро и от мен, момичета!!!

браво, браво, големи напредъци имат малчовците ви!!!

Миленка, малкия още ли куца?
Доста се е изплашило май детето  Confused

ТарикМом, от това, което съм чувала и аз знам, че е най-добре да се обреже преди изписването.

Веси, нищо не се знае, ти му дай насока, пък то, може и да прихване...  Hug
Лакоста е точно срещу нас в мола, обаче още не ми е останало време да отида да видя Ева.  Embarassed

Ели, честита ти абайка.
Хвърли една снимчица в нета да я видим  Laughing , може някоя идейка да прихванем  Sunglasses

Ноичка, хайде в очакване сме.
За Шакира остава ли?

Поздрави за всички, които не споменах, но не умишлено!!!  Hug
Лек и успешен ден!!!   bouquet

# 282
Добро утро на всички и добре дошла на TарикМom   bouquet,

Креми,честито ви прохождане,да е жив и здрав малкия и мама все да тича след него. newsm51 Добре ми дойде тортата в 2 часа тази сутрин,писах,писах,но,не можа да се изпрати. EmbarassedТогава се върнахме след традиционното купонясване в четвъртък,сега едва гледам  #Crazy, добре че децата са добрички и спаха с нас до 10. LaughingНия е на изпит по теория на пианото,стискайте й палци,а довечера заминава за Швейцария,много ми е притеснено,за първи път отива някъде сама и колкото й да е оправна,в някои отношения е по дечко и от малките. Embarassed

Миленче,и аз обичам абаята да се вее един метър след мен като шлейф,обаче много се измърсява и непрекъснато се спъвам.Повдигам я и аз нагоре,даже Джон ми казва,че много нагоре съм я вдигала  Wink,но е трудно да балансираш с количка и двама разбойници.Последните лафове на Дилън са:Mommy, I`m very бос; I don`t want to eat шамар, а на Ния:Мамо,тази учителка е много високонамерена(разбирай високомерна) Shocked
Да се похваля,че най-после намерих сандали на Дилън,каквито търся:арабски стил ,като чехъл,където палеца се мушка,отделно.Как го обясних само Joy ,разбрахте ли? Вместо в арабски магазин ,ги намерих в италиански. Laughing

Любе, остава за Шакира,даже и за Аеросмит се точим smile3508.Ти кой ден почиваш сега? Heart Eyes Hug

Веси,ще пийна едно гранде за теб и футболиста, но капучино. Heart EyesОт латето с карамел последния път се скъсах от повръшане в едно такси в Ню Йорк, а Джон умря от смях.Не знам колко шотс карамел бяха наблъскали,но ме за малко да ме уморят. Embarassed

Свате,като почнеш да се изкарваш стара,умрем да се смеем. hahaha Къде си тръгнала бе,моме? Другия път ще те водя в Старбъкс на американо, да си припоним младините. Heart Eyes btw , нещо много се фокусираш върху разкрасяването напоследък(не,че имаш нужда  Heart Eyes),то прически абаи,тренировки ,да не наблягаш на последното най-вече? Thinking

# 283
Верно сега се почва шоуто при нас!
Ели защо сепритесняваш за солетката, верно може да се задави но аз рано захраних сами заради тукашните убеждения и натякването на майка ми!Е нищо му няма!
Веси ние нали сме район с доста турско население, това е нормална процедура в болнцата а и като беше ан6 месеца му се обрина дупето и като отидох на детски уролох той му погледна чората и каза че е за обрязване-бил със скъсена кожа или нещо такова, но каза като стане на 2 да идем да го обреже!
аз прецених че е по добре сега е имаше лоши погледи от майка ми пК че му било рано но и мина за 1 ден!
Та в болнцата го направиха,направиха му изследванияна кръв и урина и трябваше да е гладен до 9ч, пълна упойка му сложиха и ми го взеха,след няма 5-10 мин ми го донесоха заспал!Сед около 30 мин взе да се пробужда и да плаче, много кофти беше хем спи хем се събужда, ако сте виждали друг път човек излизащ от упийка е същото!Кървеше много малко на всеки час го почистваха с риванол и му слагаха превръзка и така 2 дни с превръзка без памперс и много дрехи за сменяне!доки ни изписана 2рия ден че там дядовци кашлящи кихащи и дане се разболее бебо и каза че е голям юнак и че вобще неплаче!около седмица аз в къщи у правех тези превръзки но си беше с пампата и сега нищо му няма!Вобщене е страшно аи е за доброто на детето!
Хайде щеспрадо тук че току пак сме чдосали злите езици!Но всеки си избира и не ме интересуват другите!
Ели честита ти абайка, аз много харесвах тези тип прегърни ме, а и са си куветски стил!с едни такива бродериики и камъчета и много широки ръкави!
хаиде чао от мен!

# 284
Седя и си рева напоително за Ния,не съм в ред  Cry Само като видя разхвърляната й стая ми минава за малко. Confused

Общи условия

Активация на акаунт