✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 475
  • 844
  •   1
Отговори
# 90
Не съм във възторг от днешната вечер.Само Валери беше на ниво.Докторката вече ми е доста дразнеща.Точно гоненица беше,безбройните им подръжки,огромни амбиции и очевидно чакаха дежурните хвалебствия.Дали 60+ гласуват за тях/нея?За съжаление у нас тези хора вече са изморени,много са с хронични заболявания,само им е до драмите и амбициите на Щонова.

# 91
Дървенце си е Емрах, но танцът беше красив и чувствен, а на Веси бялото ѝ стои страхотно и танцува прелестно.

# 92
Добре се получи танца на Емрах и Веси. Всичко е наред. Журито тази вечер прекалиха със забележките. Да станат и да им покажат как се прави.

# 93
Наистина ли Дара и Папи са били гаджета ? Доста нелепо се е получило ..
Бяха, мисля, че около 2-3 години, със събирания и раздели.
И казваха, че са останали приятели.

# 94
Откъм емоция им се получи на Емрах и Веси, ама ... до там. Контемпоръри въобще не е за него и с това изпълнение въобще не ми промени мнението, че е техен ред тази седмица, но ... според мен емоциите ще надделеят в гласуването и сигурно пак ще останат.

# 95
Защо нелепо?  Животът предлага всякакви срещи и разлъки. Те просто не са били един за друг. Всеки е намерил друг човек, който му подхожда повече.

Нелепо , защото бяха един след друг танците и се получи все едно всеки отправя послание на другия .
Дара все едно каза , че връзката с Папи е била супер токсична , а Папи - че след Дара не е могъл да се събере . В такъв смисъл го казах Simple Smile

А за Денис , така и не ми стана ясно защо си замина и си отне живота ..
Пази Боже от хора , на които им минават такива мисли в главата и очернят животите на другите заради собствени глупости …

Танца на Емрах не ми хареса .. повече Веси танцуваше .

# 96
Не съм имала очаквания към Емрах,затова смятам,че се справи прилично като за възможностите си.Странно неговият етнос уж са по-игриви.😀

# 97
Обаче Тони Стораро харесва Веси - "това прекрасно момиче".
На мен ми е с държание на дете Емрах.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 22:28 от Rosita

# 98
  • Пловдив
Дара и Папи се запознаха в Черешката на тортата, докато той все още беше Константин Трендафилов и след това се загаджиха.

https://epicenter.bg/article/Hip-hop-senzatsiyata-Dara-ima-vrazk … ov-/131957/10/100

# 99
  • София
Интересно ми стана, ок, Щонова посвещава танца си на майка си, браво, но мъжа й на докторката как пък веднъж не го видяхме в публиката.
Иначе аз не понасям Атанас( лични впечатления) и ги превъртам.

# 100
След Папи Дара имаше други връзки. Папи също. А и може всичко между тях да е било както го изтанцеваха. Но те вече са различни, а и не може истината да е нелепа / поне според мен /.
А какъв е етносът на Емрах?

# 101
Интересно ми стана, ок, Щонова посвещава танца си на майка си, браво, но мъжа й на докторката как пък веднъж не го видяхме в публиката.
Иначе аз не понасям Атанас( лични впечатления) и ги превъртам.

# 102
Не го бях чувала приятеля на Емрах, не слушам тази музика и не съм разбрала за трагедията. Но се насълзих. Толкова младо момче... И Емрах си личи, че много, много се ра,чувства. Да, не танцува както другите технически, но неговата и на Натали емоциите в танца ми въздействаха най-силно. Не знам, криво ще ми е баш след този танц да си тръгне.

# 103

Може да няма мъж.

Дара и Папи винаги съм си мислила, че са имали връзка само няколко месеца и не е била нищо сериозно.

# 104
Илиана е права за едно- за да танцуваш контемпорари, трябва да имаш много стабилна база от класическия балет. Стандартните или латино танци също не са достатъчни, затова и при профитата е компромисно изпълнението на контемпорари.

Преди години попаднах на невероятен танц в един американски формат: “Мислят си че могат да танцуват”. Танцът беше с двама танцьори в двойка около една маса. Журито безкомпромисно ги отряза заради по- слабата класическа подготовка, въпреки че танцуваха с много енергия, страст и личаха емоциите между тях.

Общи условия

Активация на акаунт