Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 259
  • 983
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много е рано. То още няма имплантация, затова няма какво да отчете. След седмица пак.

# 271
Имам спад в нивата на ЧХГ вчера ми бяха 6863, днес са 6478. Преминах през много тежки емоции и не бях изобщо добре. Нисък ми е доста и прогестерона, нямам болки, нито кървене. Има ли шанс това дете да се появи на бял свят, 8ма гестационна седмица съм

# 272
Това чхг не е ли ниско за 8г.с?
Питам, понеже аз съм в 6та края и чхг преди два дни ми беше 22000 с едно.

# 273
Имам спад в нивата на ЧХГ вчера ми бяха 6863, днес са 6478. Преминах през много тежки емоции и не бях изобщо добре. Нисък ми е доста и прогестерона, нямам болки, нито кървене. Има ли шанс това дете да се появи на бял свят, 8ма гестационна седмица съм

А защо изследваш чхг в 8- ма седмица?

# 274
Следях ги по-принцип по отдавна при мен се удвояваха на 72 часа и после стана нещо, не ги следях редовно. Може да са били и по-високи. Мъжа от, който съм бременна почина. Мисля, че това много е повлияло, много се надявам всичко да е наред..

# 275
  • На изток от Ада
Дано всичко е наред. За прогестерона трябва прогестеронов препарат има различни утрогестан, циклогест и други

# 276
Дано всичко е наред. За прогестерона трябва прогестеронов препарат има различни утрогестан, циклогест и други
Ползвам утрогестан ама малко съм скептично настроена, по принцип щом няма кървене и болка би трябвало да е положителен знак ама не знам, ще се побъркам до утре. Това дете, ако не го бъде не знам.. сигурно ще ме вкарат в лудницата

# 277
Следях ги по-принцип по отдавна при мен се удвояваха на 72 часа и после стана нещо, не ги следях редовно. Може да са били и по-високи. Мъжа от, който съм бременна почина. Мисля, че това много е повлияло, много се надявам всичко да е наред..

Отидете на преглед. Следите ли се при някой?

# 278

Отидете на преглед. Следите ли се при някой?
Утре съм на преглед, моля ви стискайте ми палци 😔🤞

# 279
Да, и аз да питам. Минахте ли преглед до сега?

Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 280
Елиа, тук сме за да се подкрепяме, но също така да бъдем реалисти.
Според мен тази бременност няма да я бъде. Проследих назад историята ти, за този срок на бременността чхг трябваше да е доста по-високо. Зачочне ли да пада, няма как да започне да се вдига отново. Хормона спада, когато бременността е неуспешна. Видях, че си имала вчера кафяво зацапване. Според мен това е знак, че организма скоро ще започне да се чисти и това е по-добрият вариант, за да не се налага абразио.
Съжалявам за тези прогнози, но понякога, когато има проблем с плода е по-добре така.
Не мисли за лудници и пр.... Това не е правилен подход.
Много от нас, включително и аз сме минавали през неуспешни бременности. Това не е краят на света, а в повечето случаи естествен подбор на ранен етап.
Ще се случат нещата. Понякога е нужно повече търпение.

# 281
Да, и аз да питам. Минахте ли преглед до сега?
Да, но последния път все още не се беше случило това и всичко беше наред, както и ЧХГ..
Относно другата дама сигурно сте права, обаче трябва просто всичко да е наред.. надеждата умира последна.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 20:20 от Eliaa222

# 282
  • На изток от Ада
Жената е претърпяла загуба на партньора!

# 283
Здравейте. Мога ли да пусна кръвен тест следобед? Или трябва задължително да е сутрин?

# 284
  • София
Няма изискване кога.

Общи условия

Активация на акаунт