Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 103
  • 983
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Тестовете са си положителни!
Аз със първото ми дете бях така.
Имала съм имплантационно кървене предният месец и на следващият месец си направих 10 дни преди цикъла от същият тест, като вашият и имаше 2черти, след това го потвърдиха с шуър чек, купете си един шуър чек и ако има 2 черти, сте бременна от предният месец

# 647
Здравейте отново😇 Резултатът е от днес, в събота Чхг беше 173. Записах час чак за другия вторник, тъй като докторката ми е в отпуска. Дали ще е късно или да запиша час за тази седмица?

# 648
  • София
Даже е рано тази седмица.
Добре е при 10-14 дни закъснение най-рано ако нямаш проблеми.
Чхг трябва да е над 1000, за да види нещо.

# 649
Тамън ще е 14-ти ден от закъснението! Благодаря 😇
Даже е рано тази седмица.
Добре е при 10-14 дни закъснение най-рано ако нямаш проблеми.

# 650
Стойностите ми на ЧХГ от днес са 150 mU, а преди 3 дни бяха 40 mU
И аз кото ходих в началото ми казаха че няма бременост и че лигавациата ми е удебелна но след 5 дена като отидох видя се малак сак

# 651
Здравейте ЧХГ ми е 2600, но не виждат плоден сак. Имам кафяво зацапване възможно ли е да е извънматочна? И кога се разбира дали е такава?

# 652
Здравейте, силни мами! Днес бях на преглед при АГ за установяване на бременност с 10 дни закъснение на месечния цикъл, но още след като видях положителните тестове имах известни съмнения, тъй като знам кога ми е овулацията, а тя не отговаряше на половите актове, а поне 4-5 дни по-късно, ноооо положителния тест си е факт. Та на прегледа се видя доста малък плоден сак и решихме да пуснем ЧХГ за да видим какво е положението там, но докато минат 48 часа за следващия сигурно ще се побъркам ха ха. Въпроса ми стойност на ЧХГ 1151mIU какво трябва да ми говори?

# 653
Здравейте! На 13.08 излезе положителен тест за бременност, тъй като ми е първа бременност отидох на преглед на следващия ден. Прегледа ме с вагинален ехограф, но се видя много малка точка. ПРМ - 26.06. Каза ми да си пусна ЧХГ. Разултатите от трите изследвания: 15.08 - 567.40; 17.08 - 807.90; 19.08 - 1056. Втория преглед на 20.08 - прегледа ме с вагинален ехограф и каза че изключва възможността от извънматочна и кухо яйце, но е твърде малък. По данни от УЗ трябва да съм 5 г.с. и ЧХГ е ниско, а трябва да се удвоява. Размера на плодния сак е 0,6 см. Каза ми че плода е назад с две седмици и единствено ни остава да следим развитието, можело да преодолее това и да се порасне. Също има възможност да съм с късна овулация, защото менструацията не ми е редовна. Предупреди ме че е възможно да се наложи прекъсване на бременността и за спонтанен аборт.
Друго освен ЧХГ не съм пускала, а тук чета че и прогестерон си изследвате.
Повтарям си че всичко ще е наред, но….
Следващия ми преглед е на 27.08 и пак ще пусна ЧХГ, резултата трябва да е 8000. Страх ме е ако не е толкова.
Споделете, ако сте имали подобна история.

# 654
Не изглеждат добре нещата, щом ЧХГ не се удвоява на 48 часа. Не знам за какъв плод в пета седмица говори докторът (то дори ембрион още не се е видял вероятно), но ако изглежда, че сакът изостава с две седмици, също не е ок.

# 655
Не изглеждат добре нещата, щом ЧХГ не се удвоява на 48 часа. Не знам за какъв плод в пета седмица говори докторът (то дори ембрион още не се е видял вероятно), но ако изглежда, че сакът изостава с две седмици, също не е ок.
Възможно ли е заради късна овулация, да изостава така. Лекаря се води по данни от ПРМ, но не е сигорно, защото не се знае кога е била овулацията и кога е оплождането.

# 656
  • На изток от Ада
Късна или не трябва да се удвоява чгх след 48ч. Или 72 ч.
Ето вашето

# 657
  • София/Севлиево
При мен след успешното инвитро ЧХГ беше 94,5 на ден 7,  135 на ден 9 и  около 350 на ден 12.Малкия е на почти 3 години.С баткото пък ми бе много нисък за дадената седмица,тогава не съм повтаряла тестът,а направо отидох на лекар, където се видя каквото трябваше за дадения период от бременността.

# 658
neli20, пускай си прогестерон през 2 дни! Може да ти е нисък и това също да влияе зле на ембриона.

# 659
Чхг ми е 3200 няма плоден сак, но чхг продължава да расте случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт