Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 260
  • 983
  •   1
Отговори
# 300
Ели, защо не идеш на док? Ще се види.
Ще отида,аз съм ходила .Исках да чуя за ЧХГ мнение.

# 301
Наскоро бях споделила моя случай - във 6+ седмица бях на преглед и се видя празен сак без ембрион. Гинеколожката каза 95% кухо яйце,което вече ми се беше случвало. Но за всеки случай да отида пак на преглед след десетина дни. Днес вече във 8 г.с се видя ембрион със сърдечна дейност. Така че има ли дори и 5% шанс да се случат нещата,може да се случат.
Качвам и снимки.

# 302
След 1000, чхг забавя времето за удвояване. Супер си расте Sparkling Heart

# 303
Наскоро бях споделила моя случай - във 6+ седмица бях на преглед и се видя празен сак без ембрион. Гинеколожката каза 95% кухо яйце,което вече ми се беше случвало. Но за всеки случай да отида пак на преглед след десетина дни. Днес вече във 8 г.с се видя ембрион със сърдечна дейност. Така че има ли дори и 5% шанс да се случат нещата,може да се случат.
Качвам и снимки.

Отговаря ли си на седмиците? Защото на мен при първото ми казаха, че дори да се появи ембрион с пулс - ще е много назад с развитието. 
Надявам се при теб всичко да е наред!

# 304
  • София
Просто късна овулация, Денис.

# 305
Качвам и снимки.

Отговаря ли си на седмиците? Защото на мен при първото ми казаха, че дори да се появи ембрион с пулс - ще е много назад с развитието. 
Надявам се при теб всичко да е наред!
Думите й бяха - отговаря си на седмицте.
На снимката пише 7+4 г.с

# 306
  • На изток от Ада
Аз имах позната с едно кухо яйце. И отива в 6 сед бременна след кухото и пак кухо . Обаче изчакаха и не било кухо .. Скоро роди .

# 307
Честито! Нека всичко да е наред до края. Дръж ни в течение, наистина. Важно е такива истории да бъдат тук в архива и да дават надежда!

# 308
Както казах веднъж бях със кухо яйце. До 9 г.с стигна само до жълтъчно мехурче и нищо повече. След това пак забременях и си имам живо и здраво момченце на 2г.
Сега като ми казаха отново кухо яйце го приех хладнокръвно понеже вече си имам детенце. Но ето че днес се оказа че поне не е кухо. От там на татък божа работа. Мисля си че наистина има значение и апаратурата със която те преглеждат защото се виждаше че е стара на пръв поглед.

# 309
Здравейте момичета.
ПРМ 29.05.2024
Овулация не съм засичала.
Очаквана М. на 28.06.24г
Вчера направих уринарен тест за бременност,който е положителен.
Днес пуснах ЧХГ... Ето го и резултата

# 310
Здравейте! След 3 дни закъснение , вчера разбрах, че съм бременна. Днес пуснах кръвен тест и прогестерон. В 4г.с.+3 дни съм, според вас добре ли са стойностите и кога да отида на преглед?

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 17:56 от Bibi85

# 311
  • София
Супер са! Може би след седмица е окей вече.
Много хубаво ЧХГ и прогестерон. Тихичко честито! 💓

# 312
Благодаря, Наде! Blush Цяло чудо беше , че стана точно този месец. Даже не видях хубав положителен тест за овулация, температурата ту беше ниска, ту висока. Симптоми почти нямам, но резултатите ме успокоиха.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 19:57 от Bibi85

# 313
Bibi85, тихичко честито и от мен! Много се зарадвах за теб! ❤🙏

# 314
Здравейте. Днес ми предстои да пусна отново ЧХГ,но ми се иска да пусна и прогестерон. Но тъй като съм на работа и ще успея чак в 14 часа да отида до лабораторията. Въпроса ми е , мога ли и тогава да пусна и прогестерон или при него задължително трябва сутрин?
Извинявам се предварително!

Общи условия

Активация на акаунт